By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σίγουρα αυτό, είναι γενική τακτική της βιομηχανίας να μην απαξιώνουν το προϊόν και να προτιμάνε την καταστροφή του και το να χρεωθούν όλες τις χαμένες μονάδες.Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος να δω τι θα έκαναν σε περίπτωση που οι κάρτες δεν έφευγαν ούτε με μειωμένες τιμές. Τους έχω ικανούς να τις πετούσαν σε καμιά χωματερή από το να τις δώσουν με καλό value for money.
Προς το παρόν η νομοθεσία όχι μόνο δεν απαγορεύει αλλά επιβάλλει αυτές τις τακτικές.Θα έπρεπε να υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει τέτοιες τακτικές...
4,5 κατοστάρικα προτεινόμενη τιμή στην Αμερική για την reference edition. Πρόσθεσε το ποσοστό κέρδους των διαφόρων εταιριών που θα βγάλουν τα διαφορα editions βάλε και τον φόρο για εδώ Ελλάδα και γενικά Ευρώπη και τα 4,5 κατοστάρικα θα φαντάζουν προνομιακή τιμή.Συνεχίζουμε...
7700 4,5 κατοστάρικα και 7800 για 5,5 κατοστάρικα.
Τσο και λο και εσύ AMD.
αν θυμάμαι καλά η amd με ρώτησε στα ίσα αν θέλω να στέλνωThe good news is that users can opt out of this data collection by deselecting it during the installation process (στην Intel) . However, the process isn’t too straightforward either unlike AMD, which explicitly asks the user whether they want to opt out of data collection. Nvidia, however, enables and installs its Telemetry components by default and users are unable to opt out of it.How much data are your GPU drivers collecting about you? Quite a lot in Intel's case
Intel's GPU drivers will get a hold of a lot of user datawww.techradar.com
Με λίγα λόγια οι drivers της nvidia έχουν telemetry και στέλνουν πράμα αβέρτα χωρίς να δίνουν την επιλογή στους χρήστες να το σταματήσουν όπως κάνουν οι AMD και Intel με τα δικά τους telemetry.........