καλο.
γελασα πολυ, οπως γελασα και με το ονομα του αρχειου...

γελασα πολυ, οπως γελασα και με το ονομα του αρχειου...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!χαίρομαι που διαβάζετε το όνομα του αρχείου και δεν σπαταλάω το ταλέντο μουκαλο.
γελασα πολυ, οπως γελασα και με το ονομα του αρχειου...![]()
σε άλλα κλαστερφακ νέα, η αγορά στα χαμηλά παραμένει τριμπούρδελο από ότι βλέπω.
Μιας και έχω αρχίσει να δουλεύω με video στο γραφείο άρχισαν να νοιώθω ότι η πιστή μου Radeon 7850 1GB δεν την παλεύει κάστανο πλέον και είπα να τσεκάρω τι επιλογές υπάρχουν εκεί στο κατοστάρικο...
ε στο πεδίο τιμών που κοίταξα μεταξύ 100-150€ έχει απόλα... μέχρι και κάρτες χειρότερες από την 7850...
Radeon RX 240/550/560... geforce 1030... ή κάρτες που είναι χειρότερες από την κάρτα που έχω στο σπίτι 5500ΧΤ που είναι αρχαία πλέον και ένα βήμα πριν πάει σε legacy.
Πρακτικά ή αγοράζεις μια 6400 120€ ή δίνεις κανά 50άρικο παραπάνω να πάρεις 3050 6GB, όλα τα άλλα τα σκουπίδια που έπρεπε να είναι 30-80€ δεν ξέρω γιατί υπάρχουν.
Όπως το βλέπω η μόνη λύση ήταν (τώρα δε μπορώ πλέον) να είχα αγοράσει κάποια 6600/3060 πριν μισό χρόνο που είχαμε την κουβέντα με την σύζυγο (δουλεύει 3D/autocad βοηθάει το GPU render) και να έπαιρνα στο γραφείο την 5500ΧΤ.
φοβάμαι πως δεν θα γίνει κάτι.Είναι τραγική η κατάσταση στο entry level. Θυμίζω ότι στην αρχή της προηγούμενης γενιάς ειχαμε την GTX 750 που κόστιζε 120 δολάρια και σε μερικά παιχνίδια ξεπερνούσε και το PS4. Αν δεν γίνει κάτι σύντομα σε αυτό το κομμάτι της αγοράς, το PC gaming θα χάσει κόσμο προς τις κονσόλες (αν δεν έχει ήδη χάσει).
Για χαμηλό κόστος οι επιλογές εξακολουθούν να είναιΕίναι τραγική η κατάσταση στο entry level.
Για χαμηλό κόστος οι επιλογές εξακολουθούν να είναι
1) λαπτοπάκι με Vega
2) Steam Deck
3) RX 6600
Μπορεί οι επιλογές να μοιάζουν «κατώτερες» από τις «κονσόλες» αλλά κανείς πρέπει να το βλέπει και λίγο μακροπρόθεσμα.
τρια-τέσσερα παιχνίδια να αγοράσει και τα κόστη ήδη αρχίζουν να φαίνονται πολύ διαφορετικά.PC gaming σε αυτά τα επίπεδα τιμής.