By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!να κάνουμε έναν έρανο τότεςοι καλες καρτες γραφικων τωρα ξεκινανε απο 500 ευρω και πανω Με 500 παιρνεις η RTX 4070 SUPER η RX 7700χτ KAI τρεχεις ολα τα προγραμμα σε 1440p και ολα τα παιχνιδια ultra 1440p 60 fps
5500ΧΤ έχω, με μπερδεύεις με το κτήνος του σρέντερα με την 6700ΧΤ και έβγαλες μια 5700ΧΤ μάλλονΉ απλά μεταπουλάς τα μακαρόνια για κάρτα, στο πρόσφορο έδαφος του Ελανιστάν.
Αρκετά αγχωμένο σε βλέπω όμως Νιτρομανμου, για κάποιον που μόλις αναβάθμισε υποτίθεται. Δεν φτουράνε οι 5700xt και τα σαπάκια της Ιντελ στο Τσερνόμπιιλαϊ;
στα "but... why?" της ημέρας:
ASRock launches Radeon RX 6500XT with 8GB memory - VideoCardz.com
ASRock intros RX 6500XT 8GB Phantom Gaming Entry-level RDNA2 GPU with 8GB VRAM. The Radeon RX 6500XT, released in January 2022, features the Navi 24 GPU, which has one of the least attractive specs in the RDNA2 lineup. Despite its relatively low performance, some companies continue to support...videocardz.com
Λογικά θα κοστίζει όσο μια 6600...
Δεν ήξερα που να βάλω αυτό το θέμα είναι η αλήθεια, ας μπει εδώ, ξέρω εγώ;
+Minisforum MS-A1 launched: affordable AMD AM5 Mini-PC with Ryzen 9000 support for $259 - VideoCardz.com
First Mini-PC to officially support Ryzen 9000 Minisforum updated their popular design to feature a desktop AM5 socket. The MS-A1 is a new release following the introduction of the MS-01. Although the chassis may look similar, these are entirely different products. For starters, the new...videocardz.com
=AMD Ryzen AI 300 "Strix" APUs Combine Up To 12 Zen 5 CPU, 16 RDNA 3.5 GPU & 50 TOPS XDNA 2 NPU Cores, Faster Than Snapdragon X
Today, AMD debuts its Ryzen AI 300 "Strix" APU family for the AI PC segment, featuring a new Zen 5 CPU, RDNA 3.5 GPU, and XDNA 2 NPU cores.wccftech.com
ενδιαφέρον πραγματάκια όταν βγούνε οι αντίστοιχοι dekstop APU.
πιστεύω ότι το αντίθετο, αυτά έχουν καταστρέψει το budget κομμάτι, γιατί για να έχεις το ενσωματωμένο με επιδόσεις 1060/580, πρέπει να πάρεις το top of the line CPU, ενώ πριν μπορούσες να πάρεις μια budget κάρτα να την βάλεις σε έναν budget επεξεργαστή και κάπως έτσι βγάζαμε συστήματα 400€ που έτρεχαν και κανά game.Είχα δει και μια σχετική συζήτηση στο Digital Foundry όπου οι συντελεστές της εκπομπής έλεγαν ότι ένα επικείμενο τσιπ Strix (ή Phoenix, δεν θυμάμαι ) Point θα είναι ουσιαστικά ένα Playstation 5 από άποψη ισχύος. Αναλόγως τιμής μπορεί να είναι μεγάλη ανάσα για το budget κομμάτι της αγοράς.
έχεις δίκιο ότι έτσι είναι η κατάσταση. Όμως είναι εντελώς ακατανόητο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αρχής για να είναι έτσι. Όπως έχω πει οι μόνες ισορροπημένες apu είναι στο steam deck και στα playstation/xbox. Γιατί όμως; Δεν υπάρχει εξήγηση.γιατί για να έχεις το ενσωματωμένο με επιδόσεις 1060/580, πρέπει να πάρεις το top of the line CPU,
στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήθελαν να κόψουν από τις entry discreet, τώρα που οι entry discreet είναι ανύπαρκτες, ούτε εγώ καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν.έχεις δίκιο ότι έτσι είναι η κατάσταση. Όμως είναι εντελώς ακατανόητο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αρχής για να είναι έτσι. Όπως έχω πει οι μόνες ισορροπημένες apu είναι στο steam deck και στα playstation/xbox. Γιατί όμως; Δεν υπάρχει εξήγηση.