ε καλά το FSR/RSR δεν είναι ντροπή 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για ποιο λόγο όταν υπάρχει αυτή ετοιμοπαράδοτη;
I see your 4GB and raise the 8!![]()
Αυτή είναι πλέον η κάρτα γραφικών που έχουν οι περισσότεροι PC gamers
Το πιο πρόσφατο Hardware Survey του Steam, της πασίγνωστης gaming πλατφόρμας της Valve μόλις αποκάλυψε ότι η GeForce GTX 1650 είναι και επίσημα η κάρτα γραφικών...unboxholics.com
Master Race, όχι αστεία.
εμένα αν μου βγάλει σε ένα σύστημα, μου βγάζει μετά και στα υπόλοιπα που ανοίγω το account, τελευταία φορά είχα βάλει 3 συστήματαΠάντως Steam Hardware Survey μου έχει βγάλει μόνο μια φορά, και αυτό σε PC της δουλειάς (ήθελα να κατεβάσω το Doom Eternal και η σύνδεση στο σπίτι είναι χάλια) που συμπτωματικά έχει Nvidia κάρτα. Στο σπίτι που έχω σερί AMD κάρτες πιο πολλά χρόνια από ότι έχω Steam account, δεν μου το έχει βγάλει ποτέ. Conspirancy?
Το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει σε εντελώς διαφορετικά συστήματα. Έχω διαβάσει αναφορές στο παρελθόν ότι βγήκε μόνο στα windows και όχι στο λίνουξ (δεν έχω windows για να το επιβεβαιώσω)εμένα αν μου βγάλει σε ένα σύστημα, μου βγάζει μετά και στα υπόλοιπα που ανοίγω το account,
Για να παίζει κάποιος παιχνίδια κοιτάζει μόνο RX 6600 ως RX 6800 XT ανάλογα πόσα έχει. Αν δεν τον φτάνουν για RX 6600 κοιτάζει μάλλον στα μεταχειρισμένα. Οι nvidia δεν συμφέρουν. Αν θέλει nvidia για επαγγελματικούς λόγους μάλλον κοιτάζει RTX 4070 και πάνω ή αλλιώς επίσης στα μεταχειρισμένα.Λίγο παραδίπλα όμως τσουπ 6600 στα ίδια λεφτά.
Λογικά έτσι θα είναι εκτός αν κάτι κατα διαστήματα μπόκαρε την εμφάνισή του στο λίνουξ.Παλιότερα που είχα το steam στο macbook το έβγαζε και εκεί αν το έβγαζε στa windows, φαντάζομαι είναι account wide άσχετα με την πλαρφόρμα.
Ευτυχώς ο renderer RedShift που δουλεύει με το archicad της συζύγου πλέον υποστηρίζει και AMD, για αυτό σκέφτομαι προς την 6600 που είναι φθηνή, δουλεύει με redshift και είναι σαφής αναβάθμιση από την 5500ΧΤ σε όλα.Για να παίζει κάποιος παιχνίδια κοιτάζει μόνο RX 6600 ως RX 6800 XT ανάλογα πόσα έχει. Αν δεν τον φτάνουν για RX 6600 κοιτάζει μάλλον στα μεταχειρισμένα. Οι nvidia δεν συμφέρουν. Αν θέλει nvidia για επαγγελματικούς λόγους μάλλον κοιτάζει RTX 4070 και πάνω ή αλλιώς επίσης στα μεταχειρισμένα.
Huang will take home $21.35 million
much of Huang's remuneration comes in the form of stock awards, nearly $19.7 million worth
His base salary is just shy of $1 million, with a further $693,000 made up of 'other compensation' which is likely to be made of things like travel allowances and health insurance.