Bathory
Lich

Το λιγότερο που απαιτώ από ένα γκέμι είναι 1hr/1€,
:O
Ευτυχώς που δεν ισχύει κάτι τέτοιο, την είχαμε γαμήσει.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το λιγότερο που απαιτώ από ένα γκέμι είναι 1hr/1€,
ΜουλτηπλειαΤόσες ώρες και ούτε καν 90% στα achievements. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
Το 6 τόσες ώρες; Ήρωας, εγώ 2 κατάφερα μόνο να αντέξω.
Το σολο δε λεει, αλλα το φιλαρακι μου λεει πως ειναι στο community των civ απο το 4 και μετα και μαζι μεταπηδησαν στο 5 και επειτα στο 6. Το 6 εχει υπεροχο μουλτιπλειερ, παιζει να ειναι σχεδιασμενο για αυτο το λογοΤο 6 τόσες ώρες; Ήρωας, εγώ 2 κατάφερα μόνο να αντέξω.
good, άλλος ένας λόγος να μείνω μακριά. Έφαγα τα χρόνια μου στο ELO hell δε θέλω άλλο multiΤο σολο δε λεει, αλλα το φιλαρακι μου λεει πως ειναι στο community των civ απο το 4 και μετα και μαζι μεταπηδησαν στο 5 και επειτα στο 6. Το 6 εχει υπεροχο μουλτιπλειερ, παιζει να ειναι σχεδιασμενο για αυτο το λογο
Ισως μπορει να γινει. Αν βγει σχετικο νεο για NFT ραβδια και επειτα αποκαλυφθει οτι η χρηματοδοτηση εγινε μεσω καποιας απευθειας αναθεσης απο τη Σοφια Νικολαου.Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Είναι το Hogwards Legacy το πιο offtopicιασμένο thread (για συγκεκριμένο game φυσικά) στο forum πια ή ακόμα?
Ψηφίζω το BG3 threat ως το πιο off topic. Έχει και μήνες ακόμα μπροστά του μέχρι να βγει και έτσι θα μας δίνει πολλές αφορμές ακόμα ενώ αυτό θα "πεθαίνει" σιγά σιγάΚαι τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Είναι το Hogwards Legacy το πιο offtopicιασμένο thread (για συγκεκριμένο game φυσικά) στο forum πια ή ακόμα?
Έχω και καλύτερα παραδείγματα, το New Vegas το πήρα 5€ και το πρώτο playthrough, χωρίς να είναι hardcore-completionist κτλ μου έδωσε 50+ ώρες. Οπότε βάση των προσωπικών μου απαιτήσεων και 50μπαλο να έσκαγα δε θα με χαλούσε.:O
Ευτυχώς που δεν ισχύει κάτι τέτοιο, την είχαμε γαμήσει.