Ωραία!! Και εγώ θα φτιάξω ένα mod μετά, για να κάνω τις μάχες RTwP!!!!
Μόνο και μόνο γι' αυτό, θα σε βάλω πρώτο στο τρενάκι που θα είναι το boss του πρώτου επιπέδου.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ωραία!! Και εγώ θα φτιάξω ένα mod μετά, για να κάνω τις μάχες RTwP!!!!
Μόνο και μόνο γι' αυτό, θα σε βάλω πρώτο στο τρενάκι που θα είναι το boss του πρώτου επιπέδου.
Καλά του έκανε το μπάσταρδου, μόνιμο ban.Γέλασα πολύ στο σημείο που έχεις υπογραμμίσει. Φαντάζομαι τον Λόρδο Πρίτις να παρλάρει ακατάσχετα και το τυπάκι να μονολογεί "naaaah boorrriinnggg... *woooosshhh*"
Κρίμα που ο Λόρδος δεν είχε αίσθηση του χιούμορ.
Το παιχνίδι ανήκει στον developer. Δικό του playground, δικοί του κανόνες. Δε σου αρέσει; Προχωράς πιο πέρα. Τώρα αν οι παίκτες βρίσκουν τρόπους να παρακάμπτουν ρουτίνες, exploits ή bugs που λειτουργούν υπέρ τους, δεν είναι δικό τους σφάλμα.
Νομίζω το πραγματικό foreshadowing ήταν η τοξικότητα που θα ακολουθούσε και ανθρώπους να βγάζουν ακόμα και σε κάτι που σε χαλαρώνει, υποτίθεται, το χειρότερο εαυτό τους, με την επακόλουθη ανάγκη για "αστυνόμευση".
όχι δε λέγετε PvE server, το θέμα είναι να υπάρχει ένα thrill, αλλά αληθινό, όχι μονόχιτο.Ναι. Λέγεται PvE server.
σήμερα αυτό το ίδιο το guild θα σε έσφαζε και θα σε lootαρε... ο τεμπόρα, ο μόρες.Στο Ultima Online δεν υπήρχε σκοπίμως κάποια προστασία από το griefing γιατί ο στόχος ήταν το role playing. Είχα διαβάσει στο PC Zone ότι είχαν δημιουργηθεί στο παιχνίδι guilds που αναλάμβαναν την προστασία χρηστών κατά τις μετακινήσεις τους με αμοιβή, ήρωες paladins που προσέφεραν αντίστοιχες υπηρεσίες δωρεάν κλπ. Σταδιακά έμαθαν και οι παίκτες να προστατεύονται, να μην κυκλοφορούν με ακριβό loot πάνω τους κλπ.
Are you excited about the Max Payne Remake?