Xι τεραστιο.
σε sands of aura, αχιλλεα, αλαλο. 0 στα 3.
μας πρηξανε τα καμπανελια και τα 3 κειμς οτι θα μας δυσκολεψουν, οτι ερχονται τα νταρκσωλς στα αξοαρπιτζί μας, οτι ειναι μεγαλος νεωτεριζμος κλπ. οκ, ειπαμε (εγω δηλαδη σε πρωτο πληθυντικο μεγαλοπρεπείας) αστα τα παιδια, που να ξερουνε απο Typhon, απο Butcher, απο ζοζεφινα κλπ κλπ. θενε να βαυκαλιζονται οτι θα μας δυσκολεψουν και μας κουνιουνται α πριορι. μπρινγκ ιτ ον, άι σέι.
και συνειδητοποιω σημερα οτι φερνω τα νταρκσωλς στο κλικικλικι για τους ΜΠΟΥΦΟΥΣ αυτους, σημαινει κυριως WASD.
ναι, ρε μλκς μου, μ εχει πιασει μαυρη απελπισια. βαζω σαντζ οβ ωρα, ετσι το ντεμο να τσεκαρω, wasd. καλα, προφανως ρεηανινστώ, φυγαμε. μου ρθε φλασια. ΡΕ, ΛΕΣ?
και μολις τωρα, ΕΞΑΛΛΟΣ οπως βλεπεις γυριζω απ τα φορα κι απ το ψαξιμο. και τα 3 wasd. ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.
βρε ΜΑΛΑΚΕΣ αθρωποι (σορυ τωνη, δεν θα ξανασυμβει) για μας κλικικλικι = ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΜΟΥΒ. ανιωθοι καραγκιοζοπαιχτες, εσεις ηρθατε στα λημερια μας. εσεις θελετε να φρεσκαρετε τις σκοτεινοψυχες μαλακειες σας με νεα οπτικη ισομετρικη. εγραφα στο ντισκο του αχιλλεα, εκει στις αρχες, ποσο μου θυμιζει ταιτα κουε και μου λεγανε οι ντεβς: ναι, ναιιιιιιιι, μεινε ησυχος, εχει καποιες διαφορές βεβαια, αλλά τιποτα σημαντικο.
βρε ζωα, ταιτα κουε, γκρι ντω, ντιάμπλα 1,2,3,4, ντιβ ντιβ, τορτσλάι, παθοβεξάι, ΟΛΑ κλικ του μουβ. ερχεσαι επισκεπτης στο σπιτι μου και θα μου κουβαλησεις τα λερωμενα σου τ απλυτα, τα παραπεταμενα?? wasd αφορα μονο τα πρωτοπροσωπα αρπιγκι, αντε κι αυτα που βλεπεις τον γκωλο του ηρωος, θερντ περσον, αλλά στο υψος του εδαφους. το ισομετρικ ρε κοπανε πως συνδυαζεται με wasd??
KAΝΣΕΛ σε καθε υποτιθεμενο "κλικικλικι" που χρησιμοποιει πληκτρα για κινηση. ΤΕΛΟΣ.
(οχι, αδαν, μη. οχι, ασε με να χαρεις. το χουμε ξαναπαει το σκετσακι:
- μα βαλε κοντρόλε.
- μα δεν θελω.
- μα κακως, βαλε.
- μα ασε με με το εργαλειο του διαβολου, ειναι κονσολοεξαρτημα.
- μα, οχι, ειναι πια κομματι του πισί κλπ κλπ).
στο φιναλε δικο μου ειναι το θρε, οτι θελω το κανω. καθε αναφορα λοιπον εφεξης σε κειμ "κλικικλικι με wasd", επισυρει ποινη κοψιματος καλημερας απο χειρομαλαχτη.
ενταξει ειμαστε? ενταξει ειμαστε.
ΕΞΑΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΒΡΑΖΩ.
ακου εκει.
κλικικλικι με wasd.
σα να λεμε ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο και Παναθηναικος στο μπασκετ...
ΕΓΩ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.