σορρυ που κοβω την κουβεντα και βγαινω οφτοπικ
, αλλά πρεπει να δωκω απντειτ.
καταρχην, ΝΑΙ, βλαδ, εξαιρετικα τα λες, ακριβως ετσι νιωθω κι εγω.
δεφτερον, εκαμα ινστωλ το μεγαλο ντεμο του αχιλλεως, του το οφειλα θεωρω... εδω ειχα συμμετεχει με ποστς στο φουμπου του και στο δισκόρντ του. λιγα φουμπου και δισκά εχουν δεχτει τετοια τιμη Μεγατονων....
απλα, ειναι αρκετα χειροτερα τα πραματα απ οτι περιμενα. χωρις πλακα,
@Adhan μπορει και να το γουσταρεις τα μάλα, δοκιμασε το. το τουτόρια, 5 λεπτα που αντεξα πριν το ρεηανινστώ, μοιαζει με πλατφορμ, που τοσο σ αρεζουνε απ οτι εχω καταλαβει. μα τον θεο, ο ηρως ειχε σχεδον οριζοντια κινηση δεξά και απλα εμπαινε σε καμμια εσοχη πανω η κατω για να σπασει κατι βαρελια η να λουταρει κατι αφημενα πόσονς. οκ, υποθετω οτι απ οτι εχω δει και σε σκρηνς αργοτερα ανοιγει το πραγμα, αλλά ΟΧΙ, ΔΕΝ ειναι η καλυτερη γνωριμια ειδικα με τον μαλαχτη, καποιο τετοιο τουτορια. ητανε και θαμπα τα γραφικα, μαλλον δεν φταιει ο ματρακάς μου, αλλα απ οτι διαβασα πρεπει να ειναι known bug και ηρθε κι εδεσε η εμπειρια. και ναι, διαπιστωσα ευτυχής οτι οπως ακριβως περιμενα, η κινηση σε ισομετρικο σετινγκ με wasd ειναι απλα απαλευτη. και δειχνει τον ηρω να βαδιζει σαν συγκαμμενη καβουρίνα.
τωρα κανονικα ειχα ετοιμασει επιλογο οτι ΝΠΝΓ τα wasd ισομέτρικς κι οτι απλα θα περιμενω λάστ έποκ και ταιτα κουέ 2 να ξεσπασω με κλασικ κοντρολς. και λεω πριν το γραψω: βρε μαλακομαλάχτη, η σιγουρια σου σ εφαγε ως τωρα. δεν τσεκαρεις λιγο??
και, ω θεοί του λεφτ κλικ, ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΗΤΤΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. το last epoch που μου φαινοταν το πιο "ορθοδοξοκλασικο" κλικικλικι απ οσα περιμενουμε, εχει κανει καποια μεγαλειωδη μαλακια. γραφουν στα ρεντιτ οτι μετα απο καποιο πατς διαλυθηκε το κοντρολ scheme και ΔΕΝ υπαρχει πλεον το δεινοσαυρικο, νορμαλ, λιτο κι απεριττο: λεφτ κλικ = move
ΚΑΙ attack μαζι. εχουν καποιο αλλο τροπο που ουτε ενδιαφερθηκα να μαθω.
ε μα δεν αντεχω, θα συρω φωνη. γιατι ο καθε ΜΑΛΑΚΑΣ ντεβ θελει να κανει γαμω τα μπομπολια μου γαμω, ΝΕΩΤΕΡΙΖΜΟΥΣ με πραγματα που δεν χρειαζεται? ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ αλλαγη του πλεον κλασικου key bind ever?? ΠΟΙΟΣ? δειχτε μου εστω κι ενα δυο ποστς σε οποιο φορουμ. ΕΛΕΟΣ γτχμ. τι μαλακια τους εχει πιασει να ξαναανακαλυψουν τον τροχο?
ενταξει, δεν θεωρω τιποτα πια βεβαιο. περιμενω με αγωνια να δω τι στα σκατα θ αποφασισει ο ντεβ του ταιτα κουε 2. αν πεσει κι αυτο το οχυρο της κοινης λογικης, σας το λεω, θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω.
μου ανεβηκε η πιεση παλι. ΠΕ, τα χαπια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!