What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kingdom Come: Deliverance

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Είναι σταθερά στις πρώτες δύο θέσεις στο Steam από την μέρα κυκλοφορίας, όντως πουλάει πάρα πολύ καλά.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Πφφ γατάκια, οι πραγματικά χάρντκορ είναι οι μπάκερς σαν τον κύριο Στέφανο.<br><br><br>EDIT: Οκ φλασιά..<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=ClcGiN7FDLo
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Το μάρκετινγκ είναι φοβερό πράγμα ρε γαμώτο...διαβάζοντας τα χαζά, πληρωμένα advertorials του PC Gamer για το παιχνίδι, ψήθηκα να το επανεγκαταστήσω και να προσπαθήσω να το ολοκληρώσω.<br><br>Το quest με τα αηδονάκια, παραλίγο να με τσακίσει. Αναλαμβάνεις να περπατήσεις σε απάλευτο δάσος Βοημίας (οποία έκπληξις), αφουγκραζόμενος για το χαρακτηριστικό ΚΑ-ΚΑ-ΚΑΚΑΟΟΟΟΟΟ κάλεσμα των αηδονιών-φυγάδων (ο παλατιανός κυνηγός, επαναλαμβάνει το κάλεσμα όσες φορές χρειαστεί, προκειμένου να εντυπωθεί στο μπλουγούρι του μεντιεβάλ εγκεφάλου μας). Όπου κρίνεις πως το ΚΑΚΑΟΟΟΟ είναι δυνατότερο και άρα το πουλί είναι κοντά, πρέπει να σου κόψει να μπεις στο Inventory και να κάνεις σκέτο Drop μια παγίδα στο χώμα. Ξεχάστε τα "Press E To Interact" στο quest marker κύριοι. Κατόπιν φυσικά, πρέπει να κρυφτείς και να...περιμένεις (χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό του παιχνιδιού βεβαίως) και στα καπάκια να ελέγξχεις αν το πουλί πιάστηκε στην παγίδα σου. Ξέχασα να αναφέρω πως η φάση πρέπει να γίνει μεταξύ 5-7 τα ξημερώματα, που λαλάνε τα αηδόνια.<br><br>Προφανώς όλα τα παραπάνω, μυρίζεις τα νυχάκια σου για να τα πάρεις γραμμή, καθώς το quest description είναι απλά "Φύγανε κάτι αηδόνια στο ΤΑΔΕ δάσος, να τα κλουβιά, κράζουν έτσι, φέρτα πίσω".<br><br>Η μέθεξις του role playing, κύριοι.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Υπόψιν πως το συγκεκριμένο quest ήταν σπασμένο όταν το επιχείρησα εγώ πριν 4-5 μέρες. Κανονικά λαμβάνεις κάποιας μορφής ειδοποίηση όταν αφήνεις το κλουβί στο σωστό σημείο (νομίζω εμφανίζεται κουεστ μαρκερ με την τοποθεσια του κλουβιού), αλλά περιστασιακά είτε δεν αναγνωρίζεται καν η πτώση του κλουβιού είτε πέφτει μέσα από τα textures και χάνεται στην άβυσσο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τελειώσεις το κουεστ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Υποπτεύομαι πως ήσουν κριμινέλ γιωτάς. Στο ίδιο πάτς είμαστε, υποτίθεται πως πρέπει να πηγαίνεις εκεί που το ΚΑ-ΚΑ-ΚΑΟΟΟΟ είναι πιο δυνατό και κάνεις απλό drop. 3/3 σουξέ και όπου έριχνα και ήταν μακριά, απλώς έμενε άδειο το κλουβιό. Τα 50 γρόσια της αμοιβής ακόμη κουδουνίζουν στην κουρελοτσέπη μου <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Μπα, το έπαιζα pre-1.2.5 το συγκεκριμένο κουέστ, υπήρξα θύμα των συνθηκών και του ατελούς τεστινγκ του εν Χριστώ Αδελφού Βαβρά.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
<blockquote><br>Προφανώς όλα τα παραπάνω, μυρίζεις τα νυχάκια σου για να τα πάρεις γραμμή, καθώς το quest description είναι απλά "Φύγανε κάτι αηδόνια στο ΤΑΔΕ δάσος, να τα κλουβιά, κράζουν έτσι, φέρτα πίσω".<br><br>Η μέθεξις του role playing, κύριοι.<br></blockquote><br><br>Κοίτα, αν θέλουμε να είμαστε λογικοί, το παραπάνω quest description είναι το μόνο που βγάζει νόημα και το ηχητικό κάλεσμα ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος εντοπισμού. Το παράλογο θα ήταν τα αηδόνια να έχουν πάνω τους gps transmitters που προδίδουν τη θέση τους σε κάποιο HUD μέσω των smart glasses που φοράει ο χαρακτήρας σου στη μεσαιωνική Βοημία ή κάποιο είδος thermal vision για να καταφέρνει να ξεχωρίζει αηδόνια πάνω σε δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Το γεγονός είναι ότι τα αηδόνια έχουν χρώματα πολύ κοντινά σε αυτά ενός κορμού δέντρου, για προφανείς εξελικτικούς λόγους camo και το ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στη διαδικασία στησίματος παγίδας που περιγράφεις. Εκτός κι αν θεωρείς εύκολο το σκαρφάλωμα σε δέντρο, στο ύψος που όντως μπορείς να πιάσεις κάποιο πτηνό, ή αν νομίζεις ότι το πτηνό θα περιμένει στωικά εσένα να τελείωσεις το βουκολικό παρκούρ σου και θα κάτσει ήσυχο για να το πιάσεις.<br><br>Περίεργο είναι το ότι έχουμε συνηθίσει ως πιο λογική αλληλεπίδραση το "press E". Σπαστικό; Σίγουρα, αλλά το να κυνηγάς αηδόνια στο δάσος in rl δεν είναι κάποιο είδος piece of cake δραστηριότητας. Όσο περισσότερα τέτοια ακούω, τόσο περισσότερο σκανδαλίζομαι να δώσω το 50άρι (αλλά είπαμε, δεν), γιατί θέλω να παίξω επιτέλους κάτι φρέσκο (και να μη μιλάω και στον αέρα).<br><br>Αντιλαμβάνομαι το πνεύμα στο οποίο τα λες, αλλά αυτά είναι όντως μέρος της μεθέξεως του RP.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ναι πρόσεξε, δεν τα λέω απαραίτητα για κακό.<br><br>Αλλά υπάρχει μια πολύ διακριτή γραμμή μεταξύ "Διασκεδαστικού χαόα παιχνιδιού που βάζω μια ώρα για να χαλαρώσω" και "Εναλλακτική πραγματικότητας στην Μεσαιωνική Βοημία γιατί το ποθώ, ω πόσο το ποθώ". Αν είσαι στη δεύτερη φάση, έχεις βρεις GOAOL (Game Of All Our Lives) και δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο για τις επόμενες 100 ώρες. Προσωπικά, το διασκεδάζω ως ευχάριστη παρέκκλιση.<br><br>ΥΓ Η κοντινότερη εμπειρία μου αναφορικά με το συγκεκριμένο quest, ήταν όταν, όντας εννεαετές μειράκιον, έψαξα και διέλυσα όλες τις παγίδες για πουλιά που είχαν βάλει οι νταήδες της γειτονιάς σε κάτι παλιοχώραφα, γιατί διάολε, ήμουν μικρός σκατόχιπας και τα πουλάκια έπρεπε να ζήσουν ελεύθερα. Το ξύλο που έφαγα για την ηρωϊκή μου πράξη, με έκανε να κλειστώ στο δωμάτιό μου και να παίζω Freddy Pharkas για τους επόμενους τέσσερις μήνες τουλάχιστον. Ηθικόν δίδαγμα, προφανώς λευτεριά στ&#039;αηδόνια.<br><br>ΥΓ2 Εκτός και αν μιλάμε για ΠΟΛΛΑ γρόσια.
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
ημανε απο τους τυχερους που δε μου μπαγκαρε το συγκεκριμενο κουεστ, εχουν μπαγκαρει αρκετα αλλα βεβαιως βεβαιως. Κατα τα αλλα συνεχιζω να οργωνω δαση και λοφους νοτιας τσεχιας με τον πανακριβο εξοπλισμο μου που αποκτησα με πληρως νομιμους τροπους, τον κληρονομησα απο ενα θειο απο το χωριο δεν τον ξερετε, πολεμοντας, αντρικεια παντα, outlaws (ξεπαστρευουμε κανα δυο βαρια αρματωμενους με στελθ, μετα κανα δυο με το τοξο και αφηνουμε για το τελος τον πιο αδυναμο κρικο, βλεπε τοξοτη, να τον σαπισουμε με το mace γιατι ειμεθα βαρια σερνικα και η μαχη εκ του μακροθεν ειναι για ντιγκινταντες λορδους). Γενικα το παιχνιδι εχει να δωσει, υπομονη να χεις.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Όλο αυτό με τα bugs -και τα ευτυχώς λίγα σε σχέση με αυτό που μου θυμίζει- και τα crashes μόνο σε εμένα θυμίζει το launch και τον πρώτο καιρό τού Witcher 1, προ enhanced edition? Που όλοι είχαμε παραμερίσει τα τεχνικά του προβλήματα γιατί βλέπαμε πως από κάτω υπήρχε κάτι πραγματικά πολύ καλό?
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Σε επίπεδο σεναρίου/quests/συναισθηματικής επένδυσης, δεν αγγίζει το Witcher στο ελάχιστο. Τα βαριά ανακυκλωμένα character models δεν βοηθάνε και πολύ την κατάσταση. Παραμένει ευχάριστο πάντως.<br><br>Επίσης, έτερη σκληρή μπαγκιά : Στο Waldensians Quest, ψάχνοντας τους αιρετικούς, βρήκα τον σταυρό στο ξέφωτο και γυρνώντας στο Uzhitz για να μάθω περισσότερα, έλαβα ένα μεγαλοπρεπές "Quest Failed", χωρίς κάποια εξήγηση/ειδοποίηση πως έπρεπε να το έχω ολοκληρώσει μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια. Τρέχα γύρευε, συνεχίζω ακάθεκτος για το main story, έτσι, να μην μας λένε οι νεαροί τεντυ-μπόηδες και βρωμερούς κάζουαλς.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δε συγκρίνω το ένα με το άλλο. Λέω πως ένα παιχνίδι που μαστιζόταν από πληθώρα τεχνικών προβλημάτων είχε την ευκαιρία του γιατί ήταν πολύ καλό και παρατηρώ το ίδιο και εδώ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ισχύει. Θα το απολαύσει πολύς κόσμος σε κανά εξάμηνο-οκτάμηνο που θα το έχουν στρώσει στο επίπεδο που πρέπει. Διαπνέεται από μια ΤΙΜΓΟΙΟΤΗΤΑ το παιχνίδι και από μια ψυχασθενή διάθεση να κάνει περισσότερα απ&#039; όσα φτάνει, δεν γίνεται να μη σε συγκινήσει.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Γιατί και τα witcher όλο τα ίδια μοντέλα δεν είχαν; με τους περισσότερους npcs να μην μιλάνε καν.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Όχι σε τέτοιο βαθμό. Το δε πρόβλημα του KC: D είναι πως και οι ας το πούμε "σημαντικοί" NPC&#039;s για την εξέλιξη του σεναρίου, μοιάζουν απελπιστικά πολύ ο ένας με τον άλλο, λείπει ο ξεχωριστός οπτικός χαρακτήρας, η ιδιαίτερη οπτική ταυτότητα που είχαν τα Witcher. Δεν λέω πως είναι κακό το παιχνίδι και μου φαίνεται θα προχωρήσω και θα τελειώσω το main quest για την τιμή των όπλων. Δεν είναι όμως κάτι που να με τραβά ιδιαίτερα ή που θεωρώ πως θα μου μείνει χαραγμένο στη μνήμη για το σενάριο ή την απόλαυση του gameplay του.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Πάντως, παραλίγο να ξεχάσω το μνημειώδες Gothic 3, που εμπίπτει στην ίδια κατηγορία.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Αυτό είχα γράψει από την αρχή. Από όλα τα δυτικότροπα RPG&#039;s, μακράν τις περισσότερες ομοιότητες, τις έχει με την σειρά των Gothic. Δεν είναι και στο χάλι του Gothic 3 (προ community patch) αλλά σε σεβαστά επίπεδα Gothic 2.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Εντάξει, δεν πιστεύω πως μπορεί να αγγίξει τα επίπεδα του Gothic 3. Καταρχάς το Gothic 3 βγήκε πετσοκομμένο, πέραν των άπειρων bugs που είχε και το πόσο διαολεμένα βαρύ ήταν.<br><br>Θυμάμαι ένα παλικαράκι τον Lazor στο PCM που ρωτούσε αν θα μπορέσει να το παίξει με την Radeon 9600 SE και του έλεγε κάποιος τυπάς πως αν είχε την PRO ή XT έκδοση σίγουρα θα το έπαιζε. Αχ και να ξέραν...<br><br>
 
Top Bottom