What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
ο gamer, ο φιλος του. μονο παιζει, αλλα οχι τα παιχνιδια που θελει. αυτο κι αν μοιαζει με κορεατικο horror movie. μηπως πηγαινει και με γυναικες που δεν θελει;<br>λεγε σε σρεντερυπαρξη, απαντησε στον απεθαντο γελαδαρη. μας εσκασες και φαγαμε τα νυχια μας.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Aδυνατος ειναι κοντος με γυαλια. Σκεφτομαι μηπως στον τρελο χοντρο να μην ερθει γιατι θα κανει τρελες Ολοι οι υπολοιποι φιλοι μου ειναι σοβαροι εκτος απο αυτον.  Δεν παιζει παντα τα παιχνιδια που θελει επειδη δεν εχει δικο του pc και αποφασιζει μαζι με τα αδερφια του τι παιχνιδια θα παιξουν. Αλλα στο μελλον θα παρει δικο του pc για να κανει οτι θελει χωρις να χρειαζεται να εξαρταται απο τους αλλους.  Δεν εχει γυναικα γιαιτ θελει να ειναι ελευθερος. Ενω εγω και ολοι οι αλλοι φιλοι μου η οσοι δεν εχουν σχεση ψαχνουν να βρουν αυτος ειναι ο μονος που δεν θελει να βρει γυναικα γι αυτο δεν βγαινει με γυναικες. Θα τους δειτε απο κοντα στη συναντηση.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
<blockquote><br>Ενω εγω και ολοι οι αλλοι φιλοι μου η οσοι δεν εχουν σχεση ψαχνουν να βρουν αυτος ειναι ο μονος που δεν θελει να βρει γυναικα γι αυτο δεν βγαινει με γυναικες. Θα τους δειτε απο κοντα στη συναντηση.<br></blockquote><br>μαλλον δεν θελει να ζησει την κραιπαλη που προσφερουν πλουσιοπαροχα, οι πολλες και διαφορετικες γυναικες . Ετσι ειναι οι ανθρωποι που θελουν την ησυχια τους. πρεπει να δειξεις κατανοηση και να τον εχεις φιλο. Επειδη δεν εχει την ενεργεια να ζησειο την δικια σου ζωη, δεν σημαινει οτι ειναι  κακος.<br>αυτος δεν θελει γυναικες, εσυ δεν θελεις απαντησεις. τελικα ζουμε σε ενα κοσμο που ειναι γεματος απο πραγματα που δεν θελουμε να κανουμε. ο φεμινισμος φταιει για ολα. <br><br>εντιτ<br>Η δικια μου απορια ειναι, που γνωρισες ολους αυτους τους φιλους;  εγω απο το σχολειο δεν εχω κανεναν φιλο. αλλοι πηγαν φυλακη, αλλοι σκοτωθηκαν, αλλοι απλα εξαφανιστηκαν σε τουνελ διχως φως. <br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χωρις πλακα, ετσι οπως τον περιγραφει ο σρε, νομιζω οτι απ ολη την τρελοπαρεα, ειναι ο πιο πιθανος να βρει γυναικα.<br>ειναι γνωστο, οτι οταν αδιαφορεις μαζευονται γυρω σου οπως οι μυγες στο σκατο. πραγμα που παρα τις παραινεσεις του κουνέλου, αρνειται να κατανοησει ο σρεδερ.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Θα γινει αυτη την εβδομαδα η συναντηση τελικα?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
μολις βρουμε κλουβα για τους τρελους που θελουν να ερθουν  :pP<br>πιστευω οτι παιζει αναμονη για την official απαντηση.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Για τον τρελο χοντρο λες? Αν ερθει και αρχισει να κανει τρελες θα τον πλακωσω στο ξυλο. Εχω ηδη σκεφτει πως και που θα τον χτυπησω για να πονεσει παρα πολυ και να σοβαρευτει. Για αρχη θα του δωσω μπουνια στο στομα και θα αρχισει να τρεχει αιμα! Μετα θα του γρατζουνισω το ματι μεχρι να αρχισει να ουρλιαζει απο τους πονους! Τελος θα του δωσω μια κλωτσια στην κοιλια και μετα αυτος θα λυποθημησει απο το πολυ ξυλο που θα εχει φαει! Καπως ετσι το εχω σκεφτει να τον χτυπησω σε περιτπτωση που δεν ειναι σονβαρος. Ελπιζω να μην χρειαστει να τον δειρω. Για τους αλλους μην ανησυχειτε μονο αυτος ειναι ο τρελος οπως βλεπετεκ αι απο τα βιντεο του στο youtune.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>Για τον τρελο χοντρο λες? Αν ερθει και αρχισει να κανει τρελες θα τον πλακωσω στο ξυλο. Εχω ηδη σκεφτει πως και που θα τον χτυπησω για να πονεσει παρα πολυ και να σοβαρευτει. Για αρχη θα του δωσω μπουνια στο στομα και θα αρχισει να τρεχει αιμα! Μετα θα του γρατζουνισω το ματι μεχρι να αρχισει να ουρλιαζει απο τους πονους! Τελος θα του δωσω μια κλωτσια στην κοιλια και μετα αυτος θα λυποθημησει απο το πολυ ξυλο που θα εχει φαει! Καπως ετσι το εχω σκεφτει να τον χτυπησω σε περιτπτωση που δεν ειναι σονβαρος. Ελπιζω να μην χρειαστει να τον δειρω. Για τους αλλους μην ανησυχειτε μονο αυτος ειναι ο τρελος οπως βλεπετεκ αι απο τα βιντεο του στο youtune.<br></blockquote><br><br>Ρε Σρεντερικο, αν τα κανεις ολα αυτα, θα εχουμε εναν τρελο που θα ουρλιαζει κιολας. Δεν λεει. Σκεψου αλλη τακτικη.  :ninja:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Φοβαμαι να προτείνω στέλθ τρόπους γιατί φοβάμαι ότι θα τους κάνει πράξη
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δεν ειναι συγκινητικο πραμα η αντρικη φιλία??<br>Σ + Τ.Χ. = φορέβε φρέντς
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
για αυτο κι εγω σταματησα να εχω πολλους φιλους. μπας και μου μεινει κανενα δοντι γερο.  ετσι ειναι οι αντρικες φιλιες, γιαυτο αλλωστε λεγονται και  αντρικες. οι αδερφικες ειναι πιο βαρεια μορφη.<br>τι φιλια σας ενωνει ρε σρεντερονικε; να ξερουμε και τι θα γραψουμε στην πιτα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Γι αυτο μαλλον δεν θα του πω ποτε γινεται η συναντηση για να μην ερθει και να φερω μονο οσους απο τους αλλους φιλους μου θελουν να ερθουν. Πριν κανα μηνα περιπου μας εκααναν παρατηρηση σε μια καφετερια που ειχαμε παει επειδη αυτος εβριζε και ελεγε μαλακιες. Συγκρατηθηκα τοτε καιδ εν του εδωσα μπουνια αλλα αμα το ξανακανει δεν ξερω αν θα αντεξω να μην του σπασω τα μουτρα. Εχει ανεβασει και βιντεο για το συγκεκριμενο περιστατικο δειτε εδω  https://www.youtube.com/watch?v=bMAADoeIe00  Βεβαια στο βιντεο λεει οτι ταχα δεν εφταιγε αυτος ενω στην πραγματικοττηα αυτος και μονο αυτος φωναζε και εβριζε οχι εγω.<br>Οποτε το αποφασισα. Δεν θα του πω να ερθει!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Τωρα γυρισα απο συναντηση με τον τρελο χοντρο! Μου υοποσχεθηκε οτι θα ειναι σοβαρος και δεν θα κανει τρελες. Μου ειπε να σας πω οτι ολα αυτα που κανει στο youtube ειναι για πλακα και δεν θα κανει τιποτα βλακειες στην συναντηση. Τι λετε να του επιτρεψουμε να ερθει?
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Τώρα εξηγούνται όλα. ΟΛΑ.<br><br>SHREDDER είσαι hipster και είσαι και παράτολμος επειδή τα μεγαλοποιείς όλα, όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος σου.<br><br>Για όσους θυμούνται τα παλιά memes με τους emo και τους Vikings...<br><span class="bbcode_spoiler"><br>"When a hipster laughs, a teenage mutant ninja turtle comes out of the sewers and decapitates him"<br></span>
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
<blockquote><br>Τι λετε να του επιτρεψουμε να ερθει?<br></blockquote><br><br>Ναι αμέ, γιατί όχι; Αρκεί να του πεις άλλη μέρα, ώρα και τόπο συνάντησης...  :pP
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Αυτο θα κανω θα του αλη μερα ωρα και τοπο συναντησης. Θα παει αυτος εκει και δεν θα βρει κανεναν!!!! Θα φερω μονο τους αλλους φιλους μου οχι αυτον.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
<blockquote><br>Γι αυτο μαλλον δεν θα του πω ποτε γινεται η συναντηση για να μην ερθει και να φερω μονο οσους απο τους αλλους φιλους μου θελουν να ερθουν. Πριν κανα μηνα περιπου μας εκααναν παρατηρηση σε μια καφετερια που ειχαμε παει επειδη αυτος εβριζε και ελεγε μαλακιες. Συγκρατηθηκα τοτε καιδ εν του εδωσα μπουνια αλλα αμα το ξανακανει δεν ξερω αν θα αντεξω να μην του σπασω τα μουτρα. Εχει ανεβασει και βιντεο για το συγκεκριμενο περιστατικο δειτε εδω  [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bMAADoeIe00[/youtube]  Βεβαια στο βιντεο λεει οτι ταχα δεν εφταιγε αυτος ενω στην πραγματικοττηα αυτος και μονο αυτος φωναζε και εβριζε οχι εγω.<br>Οποτε το αποφασισα. Δεν θα του πω να ερθει!<br></blockquote><br><br>Ρε σρεντερ με τον Τζωνυ Βαβούρα κάνεις παρέα; :trollface:
 
Top Bottom