Alucard wrote:
Παναγιώτη, συνεχίζεις να προσβάλλεις...
Είπα για άκυρο, γιατί τα λευκά πάνε στο πρώτο κομμα, χωρίς να το θέλω. Ίσως να μην έψαξα όλα τα κόμματα που υπάρχουν εκεί έξω για να ψηφίσω, αλλά πλέον έχω ξενερώσει με τους επαγγελματίες πολιτικούς. Δε θέλω να ψηφίσω κανέναν. Οκ, σύμφωνα με σένα, και αρκετούς άλλους, θα έπρεπε να ψηφίσω κάποιον, ο ίος αν εκλεγείεέχει το δικαίωμα να μην κάνει όσα υποσχέθηκε. Θα μου πεις, μην τον ξαναψηφίζεις. Εγώ προτιμώ να ψηφίσω κάποιον που θα μου έχει αποδείξει ότι άξιζε την ψήφο μου. Την έχω πατήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, που μου επιτρέπει να τη "δω" αλλιώς. Δεν το καταλαβαίνεις; Στα @@ μου. Αλλά μη μου τη λες για τη ζωή μου και τον τρόπο σκέψης μου, δε με ξέρεις. Μπορείς να παραινέσεις την άποψη σου όμορφα και ωραία. Δε σε αναγκάζει κανένας να γράψεις στο φόρουμ...</blockquote>
Σιγα ρε Ηλια που τα εκανα ολα αυτα.
Ειπες οτι γουσταρεις αποχη, ειπα οτι αυτο ειναι ανοησια, το εξηγησα και τελος
Αν ενιωσες τοσο ανειπωτα θιγμενος επειδη δεν βαρεσαμε παλαμακια με το 'γουσταρω αποχη', μεσα σε ενα συστημα που ξαναλεω (ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) οτι η ψηφος ειναι ανεκτιμητο δικαιωμα ΑΛΛΑ και υποχρεωση, τοτε μαλλον υπαρχει προβλημα.
ΑΝ επισης καταφερεις να μου δειξεις που σε προσβαλλα, θα ζητησω και συγγνωμη γιατι ΔΕΝ ειχα τετοιο σκοπο. Καθε αλλο μαλιστα, σε θεωρω και φιλο μου, οποτε δεν θα το εκανα.