lucinos
Death Knight
Τα διαβάζω αυτά και δεν καταλαβαίνω, δεν είναι plug and play όπως στο λίνουξ;Καλά θέλουν αλχημείες τα Windows
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα διαβάζω αυτά και δεν καταλαβαίνω, δεν είναι plug and play όπως στο λίνουξ;Καλά θέλουν αλχημείες τα Windows
Τα διαβάζω αυτά και δεν καταλαβαίνω, δεν είναι plug and play όπως στο λίνουξ;
Χωρίς να το έχω δοκιμάσει ποτέ είναι αυτό που λέει ο captain kal. Για να δουλέψει σε windows θέλει ένα προγραμματάκι σαν αυτό. Φαντάζομαι ότι πλέον η διαδικασία δεν θα έχει προβλήματα (αν και κατά καιρούς έχω διαβάσει για θέματα, αλλά ίσως να ήταν για DS3), αλλά δεν είναι plug n' play όπως τα υπόλοιπα της αγοράς.Τα διαβάζω αυτά και δεν καταλαβαίνω, δεν είναι plug and play όπως στο λίνουξ;
Ρε κρυφοκονσολαδες, γιατί εμμένετε στο xbox και έχετε αφήσει στην απέξω το μορτικο του PS με τον μοχλό που κάνει γκράπαρα γκρούπαρα™; Τόσο άσχημο είναι; Ή μηπως το συγκεκριμένο εφέ δεν παίζει στην Μητέρα Πλατφόρμα;
Tο σύστημα Steam Input υποστηρίζει πλήρως και τα χειριστήρια της Sony.
Εκτός κι αν υπάρχουν πολύ πρόσφατες εξελίξεις που μου έχουν διαφύγει, τα haptics του DualShock 5 δεν υποστηρίζονται (ακόμα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος τους σε αυτό το θέμα). Και τα gyro controls ακόμα πατσάρονται.
Η Sony ήταν κοντόφθαλμη για άλλη μια φορά. Τον καιρό που η Microsoft άρχισε να πουσάρει το Xbox gamepad στο PC η Sony κοιμόταν και δεν έβγαλε ποτέ επίσημους drivers ούτε ενθάρρυνε τους developers να βάλουν PlayStation button prompts στα παιχνίδια τους. Το αποτέλεσμα ήταν το 95% των παιχνιδιών σε PC πού υποστηρίζουν gamepad να εμφανίζουν μόνο Xbox button prompts (ABXY) και όχι τα τριγωνοτετράγωνα του PS. Οπότε αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο Dualshock/sense θα βλέπεις παντού τα λάθος button prompts.
Η αγορά νεου gamepad αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Μετά από λίγα... χαϊδεματακια (ή αλλιώς κοπανηματα) επανηλθε στα ίσια του αν και χάλασε το καπάκι για τις μπαταρίες.
Μπα δεν το χρησιμοποιώ τόσο συχνά. Μόνο σε games που δεν γίνεται να παίξεις με M + K (π.χ. Devil May Cry). Και το RE4 που παίζω τώρα με ποντίκι και πληκτρολόγιο το παίζω.Ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείς το gamepad (με αυτά και με άλλα, εγώ έχω μείνει χωρίς εδώ και έξι μήνες) εγώ θα σου έλεγα να μην περιμένεις να χαλάσει το μισοχαλασμένο για να αγοράσεις καινούργιο. Αυτό το λέω επειδή η κατάσταση στην αγορά είναι τραγική, δεν είναι ότι σήμερα το παρήγγειλες, αύριο θα το έχεις. Μπορεί να κάνουν και είκοσι μέρες να σου το φέρουν (κάπου εκεί υπολογίζει αυτή τη στιγμή το Public, για πράγματα που κατά τα άλλα έχει "ετοιμοπαράδοτα").
Πολύ-πολύ λιγότερα από το λίνουξ άρα εντελώς αμελητέα ποσότητα (το mac δεν υποστηρίζει Vulkan άρα ξεχνάς το DXVK στο οποίο βασίζεται το proton)Επισης με το steam και το mac λογισμικο υπαρχουν games που να τα υποστηριζει;
ελάχιστα υποστηριζόμενα παιχνίδια:
Παιδια τα mac mini σε τι αγοραστικο κοινο απευθυνονται και τι δυνατοτητες εχουν;
Επισης με το steam και το mac λογισμικο υπαρχουν games που να τα υποστηριζει;
Δεν καιγομαι να παιζω παιχνιδια στο mac αλλα δε θα με χαλαγε κιολας.