By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Παρε και εσυ θηριο ssd σαν το δικο μου 430 ευρω τον πηρα και πεταει το pc. Εκσι που εκανε 5 λεπτα για να ανοιξει το pc τωρα ουτε 10 δευτερολεπτα δεν κανει! Αυριο του εγκαθιστω και το πρωτο παιχνιδι το Battletoads που βγαινει αυριο!Κωλοκατάσταση. Συνειδητοποίησα ότι το να μπει στον εσεσντί είναι μονόδρομος. Μονόδρομος επίσης είναι το ότι ακόμα και να σβήσω το ρουντουρού 2 από εκεί δεν φτάνει ο χώρος ούτε για το βασικό ινστάλ καλά καλά. Kαι με τα ντάτα που προβλέπεται να κατεβάζει προβλέπω να αξίζει η ενασχόληση όταν βγουν εσεσντί στα 500 πέταμπαϊτς. Πάω για Φωλ Γκάηζ, δε γαμιέται. Γλύτωσα και το ευρώ..
Στην πτήση με το αυτοκίνητο
γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε ούτε αυτόματο πιλότο
Πάντα μπορείς να βγάλεις βόλτα το αυτοκίνητο
Πρώτη δοκιμή ήταν με το αυτοκίνητο,
Η deluxe έχει και έξτρα αεροδρόμια εκτός από αεροπλάναΌντως μπορείς να αναβαθμίσεις από την απλή έκδοση και να πας στην Deluxe όπως είχε αναφέρει η Microsoft, αλλά παρέλειψε να αναφέρει ότι το κόστος της αναβάθμισης είναι 67 ευρώ, ενώ η Deluxe έχει κανονικά 20 ευρώ περισσότερα από την απλή έκδοση. Οπότε όποιος σκέφτεται για αναβάθμιση αργότερα, δεν αξίζει. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια δεν έχω μελετήσει καθόλου τα αεροπλάνα που δίνουν οι άλλες εκδόσεις, για να πω αν αξίζουν τα λεφτά να φύγουν εκεί ή να μείνουν για τα 3rd party πραματάκια που ήδη αρχίζουν να προστίθενται.
![]()
Είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο εννοείς κάθε φορά που γράφεις "αυτοκίνητο", όμως εμένα εδώ πάει το μυαλό μου.
Η deluxe έχει και έξτρα αεροδρόμια εκτός από αεροπλάνα
![]()