What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

New year resolutions (Gaming Edition)

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Πάλι καλά που δεν έκανα λίστα, γιατί θα με έπιανε κλαυσίγελος.

Φέτος, ελπίζω απλά να τελειώσω Witcher III και έστω να έχω αρχίσει το Breath of the Wild. Μισό χρόνο τώρα, έχω 110 ώρες στο πρώτο, οι 87 στην άδεια των Χριστουγέννων. Yay me.

Ιδανικά, θα ήθελα να χαρώ και κανένα Diablo-clone στο μεσοδιάστημα, πχ Victor Vran ή Titan Quest Atlantis. Θα έβαζα και το Kingdoms of Amalur remaster, αλλά θέλει κι αυτό 100+ ώρες, οπότε γελάω.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Οι δικοί μου gaming στόχοι μέχρι το τέλος του έτους είναι: το Ultima 9, τα τρία παιχνίδια στρατηγικής Earth που έχω (2140, 2150, 2160), και τα expansions του Witcher 3. Πιστεύω γίνεται.
Και να φτάσω και τα 100 posts!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Σε τελική ανάλυση όμως ρε εσείς, οκ κλάιν, να περνάμε καλά είναι το θέμα.

Τις τελευταίες μέρες τον ελεύθερο χρόνο μου τον έριξα Civ5 πχ, πριν από αυτό Quake Champions και Grip και κάπου κάπου ρίχνω και 2-3 ώρες Witcher 3 ανά 3-4 μέρες.

ΟΚ εκτός Witcher τα άλλα δεν τελειώνουν, αλλά παίζω παιχνίδια που με διασκεδάζουν.
(τι άλλο θα γράψω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα...)
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Ε εντάξει, πέρα όμως απ' τη διασκέδαση, αγοράζουμε τα παιχνίδια ΚΑΙ για να δούμε την ιστορία που εξελίσσεται σ' αυτά και να φτάσουμε μέχρι το τέλος του εκάστοτε παιχνιδιού. (Ένας λόγος που ποτέ δεν παίζω ούτε έχω παίξει multiplayer).
Όσο και να ασχολείται κανείς με το ίδιο παιχνίδι, κάποια στιγμή θα επέλθει ο κορεσμός απ' το να βλέπεις το ίδιο πράγμα. Νομίζω πως σημαντικό είναι να τελειώσει κανείς το παιχνίδι αυτό λίγο πριν τον κορεσμό, επειδή αν έρθει ο κορεσμός (π.χ. βολτάροντας απλά για πολλές πραγματικές μέρες), καταντάει κανείς να παρατάει το παιχνίδι ατερμάτιστο και να του αφήνει άσχημη γεύση, χωρίς μάλιστα να φταίει αυτό (αλλά το άσχημο παίξιμο του παίχτη).
Τουλάχιστον για μένα ισχύει το να παίζω μεν χαλαρά, χωρίς να εκβιάζω τα quests, αλλά όχι ΤΟΣΟ χαλαρά ώστε απλά να περιπλανιέμαι δεξιά κι αριστερά!
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Εγώ το ότι οι λίστες είναι ψυχαναγκαστικές χαζομάρες για να δικαιολογούμε στον εαυτό μας το ψυχαναγκαστικό hoarding παιχνιδιών το έλεγα από τις 2 του Γενάρη, αλλά μου την είχατε δει όλοι taskmasters και gurus of gaming financial responsibility. Αλλά ήξερα πως ο χρόνος θα με δικαιώσει...
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ας κάνουμε λοιπόν το mid-year review.

Μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη διότι έπαιξα μπόλικα καλά και απολαυστικά παιχνίδια

Ως προς τα multiplayer, με τους @jonirenicus13 @Havanezos και @polistas μοιράσαμε ατέλειωτο balance στο οικοσύστημα και λιώσαμε στο κλωτσομπουνίδι με τα τέρατα του Monster Hunter World τους πρώτους μήνες του έτους, ενώ τώρα θαλασσοπνιγόμαστε στα πέλαγα του Sea of Thieves και εξολοθρεύουμε Covenant scums ως άλλοι Master Chief στα Halo. 'Οσα single player ολοκλήρωσα φέτος βρίσκονται στα "Finished".

backlog.jpg

*Witcher 3 έπαιξα μόνο το B&W στο 2020

Μελλοντικά σχέδια
-Να τελειώσω το Dark Souls 2 (Βρίσκομαι στο Iron Keep και χορεύω με το 1ο boss)
-Να είμαι διαθέσιμη Day 1 για το Cyberpunk
-Να είμαι "έτοιμη" στο Elite Dangerous για το επερχόμενο expansion
-Κάπως να καταφέρω να συνηρπάξει το No Man's Sky με το Elite Dangerous στο πρόγραμμά μου. (Δύσκολο)

Για reference η προηγούμενη λίστα που είχα ποστάρει στην 1η σελίδα

sThcGrq.png
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Τεράστια, αξιοζήλευτη πρόοδος!

Πού είναι το Avernus?:giankos:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το Avernus είναι εμπειρία ζωής, δεν το βλέπω σαν "παιχνίδι" και δεν χωράει σε backlog. Σε κανα bag of holding ίσως ;)
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
γουαου, αψογα! :oops: Με την δουλειά πως τα προλαβαίνετε όλα αυτα;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
γουαου, αψογα! :oops: Με την δουλειά πως τα προλαβαίνετε όλα αυτα;

Η δουλειά μου ευτυχώς είναι σταθερή ως προς το ωράριο, οπότε μπορώ να κανονίσω τον gaming μου χρόνο. Με τα παιδιά που παίζουμε μαζί εδώ και χρόνια υπάρχει συνεννόηση και καλή συνεργασία. Έχουμε συγκεκριμένες ώρες μες τη βδομάδα που δεσμεύουμε να παίξουμε μαζί κι αν κάποιος δεν μπορεί ενημερώνει έγκαιρα. Επίσης συνήθως παίζουμε 1 Multiplayer τη φορά. Πχ παίζαμε Battlefield V, το γυρίσαμε σε λίγο Forza, μετά σε πολύ Monster Hunter. Δεν τα παίζουμε όλα ταυτόχρονα ενώ προγραμματίζουμε για το επόμενο.

Αφού ξέρω πότε θα παίζω Multiplayer είναι εύκολο να κανονίσω τα single player. Προσπαθώ να τηρώ το 1 παιχνίδι τη φορά. Φέτος παράτησα σχεδόν εντελώς τις σειρές που έβλεπα, είχαμε και κάτι τριήμερα και ακυρώθηκαν οι διακοπές μου, οπότε μου βγήκαν πιο πολλά παιχνίδια. Όμως ναι τώρα στο 2ο μισό της χρονιάς θα πέσουν οι ρυθμοί. Σημασία έχει να περνάμε καλά :cool:

Wreck-It-Ralph.jpg
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Αν δεν σε είχα γνωρίσει από κοντά στο meeting θα έλεγα ότι έχουμε την Ζωή ανάμεσά μας :p

eixaprogramma.jpg

Μπράβο πάντως, είμαι ο εντελώς αντίθετος άνθρωπος σε θέμα προγραμματισμού, ευτυχώς με βάζει η γυναίκα σε σειρά αλλά δεν περιλαμβάνει το gaming :p
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
  • Witcher 3
  • Morrowind
  • Supraland
  • Alien Isolation
  • Celeste
  • Thimbleweed Park
  • Spyro Trilogy
  • Stardew Valley βασικά δεν τερματίζεται είναι περισσότερο sandbox
  • Deus Ex - Mankind Divided
  • Edge Of Eternity

Τερμάτισα και το Witcher 3 και νιώθω κι εγώ κενός....
Ευτυχώς έχω ακόμα το τελευταίο βιβλίο Season of Storms και θα παραμείνω λίγο ακόμα στον κόσμο του.
Θα το ξανα αναφέρω για πολλοστή φορά ότι τα βιβλία τα θεωρώ απαραίτητα, δεν ξέρω αν θα είχα τέτοιο δέσιμο με τους χαρακτήρες χωρίς αυτά και σίγουρα θα έχανα τεράστιο μέρος από τα references. Va fail......

Από την λίστα τελείωσα αυτά που ήθελα μιας και το
Edge Of Eternity δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και θα το αφήσω για του χρόνου
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Για πάμε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε για την λίστα 2021 :p

Λοιπόν, ανασκόπηση 2020. Την λίστα την πήρε ο διάολος γενικά, αλλά τελείωσα κάποια παιχνίδια δε μπορώ να πω.

Από αυτά που δεν τελειώνουν ή ακόμα παίζω για κάποιο λόγο:

Team Fortress 2 φόρτωσε μερικές 10άδες ώρες ακόμα, αλλά έχω σταματήσει πλέον, η valve χέστηκε για το παιχνίδι, πόσο να το κρατάει το community πχια;

Grip. Απολαυστικό παιχνίδι, όποτε δεν είμαι πολύ ζαβλακομένος από την δουλειά μπαίνω να παίξω κανέναν αγώνα και να γουστάρω αυθεντικό DnB νταπαντούπα. Αγαπημένο soundtrack που το λιώνω και spotify.

Civ 5 σταθερή αξία παίζω που και που ακόμα. Δεν τελειώνει, δεν διαγράφεται για πάντα στην λίστα. (δοκίμασα και το 6, το βρήκα παπαριά και επέστρεψα στο 5, θα δώσω μια ευκαιρία του χρόνου πάλι)

Civ 4 το έπιασα λίγο, έπαιξα, φρίκαρα με την φρίκη που είχα ξεχάσει του να σκάει αντίπαλος στην πόλη σου με 1μύριο units σε ένα tile, uninistall bb thanks... Ευχαριστώ για το πρώτο βαρβάτο κάψιμο στην εποχή σου, μείνε εκεί πλιζ.

Cities Skylines μόνιμο ινσταλέισιο, επιστρέφω ανά καιρούς.

Defense Grid αν και το κανονικό παιχνίδι και τα DLC τα έχω ολοκληρώσει, επιστρέφω κάθε τόσο και προσπαθώ για achivments και τα δεκάδες επιπλέον modes που έχει ανά χάρτη. Κάτι έχει αυτό το παιχνίδι που δεν βρήκα στο DG2, και επιστρέφω ξανά. Καμιά μέρα θα σβήσω τα saves να ξεκινήσω πάλι μου φαίνεται...

Black Desert Online μπήκα έπαιξα, βαρέθηκα, έφυγα. Η κατάρα των ΜΜΟ που πέφτουν στα χέρια μου.

World of Warcraft Classic μια από τα ίδια, μπήκα για τον τζερτζελέ, έφτασα level 40 κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα στην εποχή του και που είχα ξανάκάνει άλλες 4-5 φορές σε διάφορους private servers (μιλάμε δεν πάω καλά...) και τελικά βαρέθηκα. Το έχω ξαναδεί το έργο και χωρίς τους φίλους από τα παλιά δεν είναι το ίδιο.

Quake Champions μπήκα όταν πήρα την 5500ΧΤ γιατί ήθελα κάτι να την γονατίσει, έπαιξα, τον ήπια, I'm too old for that shit. Το έσβησα.

Counterstrike Global Offensive, είδα κάποιον που πούλησε item εκεί μέσα και αγόρασε Valve Index, νόμιζα για κάποιο λόγο ότι μπορώ και εγώ. Μπήκα, μαχαίρωσα κάτι νούμπια, χάρηκα, τον ήπια περισσότερες φορές από ότι κέρδισα για πολλές συνεχόμενες φορές, τα μάζεψα και έφυγα. Είμαι μπαρμπαδιά τελικά.

Microsoft Mahjong's και πασιέντζα αράχνη, τα καλύτερα παιχνίδια έβερ (φάιτ μι)

Gems of War έκανα μια προσπάθεια ξανά αλλά δεν... δυστυχώς το παιχνίδι είχε ξεκινήσει απίστευτα καλά, μετά πουλήθηκε αλλού και το έκαναν σκατά με σκατά.

Bejeweled 3 αυτά δεν τελειώνουν ποτέ, δίπλα στις πασιέτζες μου.

Αυτά που τελείωσαν ή παρατήθηκαν:

Serious Sam 3 (δεν μου έλειψε καθόλου...)

Neverwinter Nigths το παράτησα τελικά δεν βλέπω να το πιάνω ποτέ ξανά, θα κάνω μια προσπάθεια το 2 κάποια στιγμή. Αν καταφέρω να ξεπεράσω το error που πετάει το ινσταλέισιο από το DVD.

Darkout το παιχνίδι αυτό για όσους δεν το ξέρετε είναι φάση τεράρια, απλά κάποια στιγμή ο dev εξαφανίστηκε και αν και playable έμεινε ημιτελέ. Είχα παίξει αρκετές ώρες αλλά για κάποιο λόγο τις τελευταίες εβδομάδες έφαγα σκάλωμα και το έπιασα πάλι και το πήγα ως εκεί που πάει το story, μετά συνεχίζεις να χτίζεις την βάση σου χωρίς κάποιον σκοπό και εν τέλη το παρατάς. Το έφτασα 80 ώρες, οκ τα έβγαλε τα 2,5€ πόσα είχα δώσει δε λέω :p κρίμα είχε προοπτικές πάντως.

Rebel Galaxy το τελείωσα σήμερα μετά από ένα χρόνο σταμάτα-ξεκίνα. Απολαυστικότατο και αν με αφήνει να συνεχίσω να φαρμάρω στον γαλαξία, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Δεν νιώθω ότι έχει κάτι άλλο να μου δώσει το παιχνίδι, το ευχαριστήθηκα και το χόρτασα στις 40 ώρες που ασχολήθηκα και έχω σε αναμονή X3 Terran War Pack (και elite αλλά ότι είναι τζάμπα από σουινομάγαζο είναι δευτεροτρίτες σκέψεις, τόσο που θα ξεχαστώ καμιά μέρα και θα τα ξανά αγοράσω gog :p )

Unreal Tournamen 3 το είχα τερματίσει ξανά, αλλά ένοιωσα μια ανάγκη να το περάσω μια βόλτα πάλι. Το μόνο που μου θύμισε ότι είναι παιχνίδι από το μακρινό 2007 είναι η τέρμα ηλίθια ΑΙ.

Shadow Warrior 2013 απολαυστικότατο, λέω να πιάσω το Classic Redux πριν περάσω στο SW2

Yes Master καθαρά για τα ατσούβμεντσ ασχολήθηκα, αλήθεια...

Dead Space διόρθωσα το πρόβλημα με το ηλίθιο ποντίκι που συγχρονίζει με τα frame rates, του έδωσα μια ευκαιρία, δεν μου καθόταν με τίποτα το 3rd person, έφυγε σούμπιτο.

Need for Speed Hot Pursuit 2010, τώρα με το τζέρτζελο που έγινε με το ανύπαρκτο remaster το έκανα μια εγκατάσταση ξανά και παίζω αραιά και που, αν και έχει φάει σκάλωμα και δείχνει τον @Crusader πρώτο με χρόνους 0.01 σε κάποια speedwalls και ξενέρωσα :p . Ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω force AA, το είχα κανονίσει καλά η ΕΑ για να πουλήσει remaster του κώλου φαίνεται...

CnC 3 κατάφερα και το έκανα install μέσο δικτύου με το DVD ROM του HTPC, έκανα φορμάτ, έχασα τα save δεν ξανά ασχολήθηκα. Το έχω τερματίσει στα νιάτα του και είχα λιώσει και το άθλια unbalanced skirmish.

Προς ολοκλήρωση WIP:

Witcher 3 main, Hearts of Stone, τελειώνω και το Blood and Wine μέχρι τις γιορτές. Πανέμορφο ταξίδι και σπάνιο για μένα που δεν αντέχω πολύ τα 3rd person

Dungeon Keeper 2 κατάφερα επιτέλους να το μοντάρω ώστε να παίζει με αξιοπρέπεια, προσπαθώ να το παίξω γιατί η αλήθεια έιναι δεν με ψήνει όπως το 1. Κάτι του έκαναν και το χάλασαν...

Pillars of Eternity main game τώρα μένουν τα DLC που αγόρασα, αναμένω να το πιάσω μέσα στις γιορτές να πιάσουν και τα κρύα να νιώσω ιμέρσιο στο White Marsh :p

Λέω να πιάσω μετά:

Penumbra Overtune, ξεκίνησα βασικά ίσως έπρεπε να το βάλω στα WIP αλλά με 1 ώρα game ντρέπομαι.

METRO Last Light redux. Το έχω τερματίσει, αλλά θέλω να κάνω ένα φρεσκάρισμα για να πιάσω το τελευταίο βιβλίο που πήρα day one και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει... (ναι το backlog δεν έχει μόνο games :p )

War of the Overworld μόλις τελειώσει (ή παρατήσω) το Dungeon Keeper 2 είναι μην πω και η πρώτη μου επιλογή. Καταρχάς έχουν προσλάβει για τις φωνές τον ίδιο που έκανε τις φωνές στα DK, όλοι γράφουν τι άξιος συνεχιστής είναι. Το hype βαράει μπιέλα.

Χ3 Terran War Pack. Ναι οκ του nitro τα λόγια τα μεγάλα, αλλά θέλω να ξεσκονίσω το Sidewinder.


Αν μη τι άλλο, η λίστα πήγε στο διάολο, αλλά η χρονιά ήταν γεμάτη θα έλεγα και ευχάριστη.
Δε νομίζω να ξεχνάω τίποτα (ας έιναι καλά το Galaxy 2 που έχει αναλυτικές λίστες με last played για όλες τις πλατφόρμες).
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Λοιπόν βάση του τι είχα δηλώσει...

Paused που επρεπε να τερματιστούν και τερματίστηκαν και πέρασε άνετα μισός χρόνος μαζί τους

1. Metal Gear Solid 5. 2 μήνες+
2. Witcher 3 και τα DLC, έφυγε ένα τρίμηνο άνετα και παραπάνω

Τα υπόλοιπα παρέμειναν paused, θα πάρουν σειρά το 2021

Από αυτά που είχα γράψει σαν άπιαστα που πρέπει να παίξω

1. Devil May Cry 5-> Δεν παίζει καλά στο pc, πολλά drop rates, χρειάζομαι νέο pc τελείως οπότε μάλλον δεν θα ασχοληθώ μαζί του μέχρι τότε
2. Daymare 1998-> Αυτό και αν πέφτουν στα τάρτατα τα fps. Δυστυχώς και αυτό θα περιμένει
3. Injustice 2-> Ξεκίνησα πρόσφατα να παίζω, υπέροχο φαίνεται, θα παίζω για καιρό
4. Genji: Days of the Blade (PS3)-> To ίδιο καλό ίσως και καλύτερο από το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ps2. Σταμάτησα για την ώρα να παίζω ps3 ωστόσο γιατί μου χάλασε η τηλεόραση και σκοπεύω να πάρω καινούργια
5. Catherine (PS3)-> Υπέροχο παιχνίδι και αυτό. Εξαιρετικό puzzle game. Δυστυχώς θα το ξεκινήσω από την αρχή γιατί μου κάηκε και το ps3 μαζί την τηλεόραση που προανέφερα και την αντικατέστησα με καινούργια. Οπότε τα saves όλα γεια σας...2020 τι να λέμε τώρα....
6. Dark Sector (Xbox 360)-> Το έχω προχωρήσει αρκετά αυτό, απλά παίζω αραια και που έχοντας την κονσόλα στους γονείς μου για netflix
7. Star Wars: The Force Unleashed (Xbox 360)-> Μια από τα ίδια, έπαιξα αρκετά δεν το έχω τερματίσει για τους ίδιους λόγους. Πολύ καλό

Με τα υπόλοιπα paused δεν πρόλαβα να ασχοληθω. Aντίθετα τερμάτισα χωρίς να είχα υπολογίσει τα εξής

1. Obsure->Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη, θύμησε Silent Hill
2. STAR WARS™: Knights of the Old Republic™->Αριστούργημα. Οτι καλύτερο έχω παίξει ποτέ με θέμα το Star Wars
3. Halo Reach->Εφυγε coop με άλλους 3 φίλους, καλό σε γενικές γραμμές
4. Halo 4->Coop και αυτό με άλλους 3 φίλους, το αγαπημένο μου της σειράς ως τώρα
5. The Dark Pictures Anthology: Man of Medan->Διπλό τερματισμό μάλιστα. Μία με φίλους και μία με τη μητέρα μου. Υπέροχο

Από κει και πέρα ειδικά από τον Μάρτιο και μετά με τον covid είτε μόνος είτε με τη μητέρα μου είτε με την αδερφή μου δοκιμάσαμε και παίξαμε πάρα πολύ παιχνίδια στο steam χωρίς να τα τελειώσουμε.
Μεταξύ αυτών ήταν Broken Sword 3 - the Sleeping Dragon, Shenmue, Murdered Soul Suspect, Slender: The Arrival, Deadly Premonition: The Director's Cut, Alpha Protocol, Darksiders Warmastered Edition, Brothers - A Tale of Two Sons, The Wolf Among Us, Obsure 2, Shadow of the Tomb Raider, Dreadout, Road Redemption, Baldur's Gate: Enhanced Edition, Remember Me, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, Life is Strange, DmC Devil May Cry, ΝΒΑ 2κ20 κτλπ.

Τώρα για το 2021 και βάση και αυτών που παίζω και τώρα και δεν έχω τελειώσει

1. Ελπίζω κάποια στιγμή το Sekiro που είμαι στα μισά να καταφέρω να το τελειώσω. Δώρα από το γαμπρό μου και την αδερφή μου
2. Πήρα πρόσφατα το Κing of Fighter XIV και θα το πεθάνω απλά
3. Μου πήρε ο Λύγκας δώρο το Resident Evil 3, το παίζω τώρα. Απ'ότι ξέρω είναι μικρό οπότε θα παίξω μετά σίγουρα το remake του 2 και τα Ζero ΗD,1 HD , 7 (πoυ το εχω κάνει pause) και το Umbrella Corpse

Από και πέρα θα πάρουν σειρά τα paused και άπιαστα που είχα αναφέρει το Γενάρη φέτος ανάλογα τα κέφια συν κάποια που αγόρασα το 2020 όπως The Surge 2, Thronebreaker, Power Rangers Battle for the Grid ή απέκτησα από δώρο όπως Fight Angel SE ή από bundles (Humble Monthly ειδικά). Καθαρά χρόνια καθαρίσματος backlog θα είναι το 2021 οπότε,


Πέρα από όλα αυτά ασχολήθηκα φέτος για κάνα δίμηνο το καλοκαίρι και με το Playstation 2 μετά από πολλά χρόνια, ειδικά όταν ανακάλυψα πως είχε βγει softmod μέσω της memory card χωρίς τσιπάκια και αηδίες. Βρήκα μετά τρόπο να φορτώνω με δίκτυο κιόλας παιχνίδια από το PC στο PS2 και έγινε της κακομοίρας όπως είναι λογικό. Επαιξα και δοκίμασα δεκάδες παιχνίδια που είτε δεν είχα καταφέρει ποτέ να τα βρω να τα αγοράσω είτε δεν τα ήξερα καν ενώ ήταν παιχνιδάρες.

Η χρόνια του gaming με λίγα λόγια για μένα, ανεργος κιόλας από τότε που έσκασε ο covid-19 το Μάρτιο, βρήκα την ευκαιρία να ευχαριστηθώ παιχνίδια και να παίξω με την ησυχία μου άπειρα πράγματα με τόσο ελεύθερο χρόνο. Το κυριότερο να εκτιμήσω πολύ περισσότερο αυτά που έχω.
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Να τελειώσω το κουτί με τα μελομακάρονα πριν αλλάξει η χρονιά. Όπα λάθος θρεντ.

Φυσικά να τελειώσω το campaign στο Witcher 3 για αρχή. Από εκεί και πέρα με την έλευση νέου συστήματος θέλω λίγο να εστίασω σε τίτλους που είχα αφήσει γιατί δεν ήθελα gimped spectacle: Evil Within 2, New Colossus, Quantum Break, Control, Metro Exodus, Senua, Tomb Raider, Mankind Divided κλπ.

@nitro912gr ακούς τον ήχο του κούτσουρου που σκάει; Είναι η πυρά που έχουμε στήσει στην πλατεία και σε περιμένει που παράτησες το Dead Space! Ξέρω ότι κάποιοι παθαίνουν ναυτία με το fpp αλλά αυτό είναι γελοίο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Να τελειώσω το κουτί με τα μελομακάρονα πριν αλλάξει η χρονιά. Όπα λάθος θρεντ.

Φυσικά να τελειώσω το campaign στο Witcher 3 για αρχή. Από εκεί και πέρα με την έλευση νέου συστήματος θέλω λίγο να εστίασω σε τίτλους που είχα αφήσει γιατί δεν ήθελα gimped spectacle: Evil Within 2, New Colossus, Quantum Break, Control, Metro Exodus, Senua, Tomb Raider, Mankind Divided κλπ.

@nitro912gr ακούς τον ήχο του κούτσουρου που σκάει; Είναι η πυρά που έχουμε στήσει στην πλατεία και σε περιμένει που παράτησες το Dead Space! Ξέρω ότι κάποιοι παθαίνουν ναυτία με το fpp αλλά αυτό είναι γελοίο.
Αριθμό και στην ουρά με τα παιδιά με τα ❌ :p με τόσες πυρές θα γλιτώσουμε και το πετρέλαιο φέτος
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Αυτό ακριβώς, μαζί με όσα παιχνίδια αναλάβω για review. Έχω βάλει ban στην αγορά νέων παιχνιδιών μέχρι να παίξω τουλάχιστον το 85% του backlog που με ενδιαφέρει.

Χμ, δεν το τήρησα 100% αλλά τα μόνα πράγματα που αγόρασα ήταν σε χαμηλές τιμές οπότε δικαιολογώ τον εαυτό μου.
 
Top Bottom