What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

New year resolutions (Gaming Edition)

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
έχω καιρό να μπω αλλά το έχω εγκατεστημένο. Δεν παίζω ποτέ κιλλερ, και survivor αν δεν έχω pre made δεν μπαίνω για ευνόητους λόγους
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,850
Legend of Grimrock
Πως σου φάνηκε αλήθεια; Δεν έχω παίξει ποτέ του είδους αλλά από βίντεο που έχω δει με ψήνει να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Ένα παρόμοιο είναι και το Vaporum (?)νομίζω
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Eγώ για φέτος θέλω οπωσδήποτε:
Κατ' αρχάς να τελειώσω το ήδη αρχινισμένο Technomancer
Να παίξω το Mars War Logs που είναι στο ίδιο universe με το παραπάνω.
AC: Valhalla αν με ξαναπιάσει "καύλα" με Vikings
Να επιστρέψω στο AC: Black Flag ΑΝ μου έχει μείνει το save στο cloud.
Nα παίξω επιτέλους modαρισμένο Daggerfall (Unity).
Ένα τίμιο playthrough στο ELEX με σοβαρό επίπεδο δυσκολίας.
Cyberpunk 2077 όταν γίνει λίγο πιο "ανθρώπινο"
Wasteland 3, που νιώθω τύψεις ότι όλο το αναβάλλω (lagαρε ο εγκέφαλος και όσο έγραφα είχα ξεχάσει τη λέξη, και έπρεπε να googlάrω "postpone μετάφραση".
Silverfall, πρόσφατη σχετικά αγορά που δε θέλω να το αφήσω πολύ, γιατί θα το ξεχάσω.
Ember, πρόσφατη σχετικά αγορά, το ίδιο με το απο-πάνω.
Seven: Enhanced Edition
Το campaign του Populous: The Beginning που το έχω λαχτάρα από μικρός που είχα παίξει demo.
Το ελληνικό έστω campaign του Εmpire Earth στο Hard που το έχω λαχτάρα από μικρός που είχα δει trailer demo αλλά δε το σήκωνε PC.
Night of the Rabbit που επίσης το έχω αναβάλει ΠΑΡΑ πολύ. (όχι, ντάξει, τη θυμόμουν τη λέξη τώρα)
Κάποιο, οποιοδήποτε, ότι κάτσει, Indiana Jones.
Να βγάλω το πειρατικό χωριό στο Temple of Elemental Evil χωρίς να ξεπέσει ο Paladin.
 
Last edited:

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
έχω καιρό να μπω αλλά το έχω εγκατεστημένο. Δεν παίζω ποτέ κιλλερ, και survivor αν δεν έχω pre made δεν μπαίνω για ευνόητους λόγους
Αν έχεις ποτέ κέφια για κάνα ματσάκι πες. Γενικώς καταστρέφομαι συχνά πυκνά. Παίζει και η Regina, οπότε φτιάχνουμε τριάδα άνετα.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Πως σου φάνηκε αλήθεια; Δεν έχω παίξει ποτέ του είδους αλλά από βίντεο που έχω δει με ψήνει να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Ένα παρόμοιο είναι και το Vaporum (?)νομίζω
Το 2 εννοούσα, το πρώτο το είχα τερματίσει πριν λίγα χρόνια, και βασικά το 2 είναι legend of grimrock on steroids. Πολύ καλό αν σε αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια και αρκετά δύσκολο ανά περιπτώσεις.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Κατ' αρχάς να τελειώσω το ήδη αρχινισμένο Technomancer
Να παίξω το Mars War Logs που είναι στο ίδιο universe με το παραπάνω.
Αν μπορείς παίξε πρώτα το Mars: War Logs και μετά το Technomancer. Αν και οι ιστορίες είναι παράλληλες, εντούτοις θα καταλάβεις καλύτερα μερικά πράγματα. Επίσης, το Mars είναι και μικρότερο, θα το βγάλεις πιο γρήγορα.
Στο Ember έχεις ομάδα άνω των 4;
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Δεν μ' αρέσουν τα παιχνίδια που είναι με ομάδα άνω των 4 συνολικά (μαζί με τον πρωταγωνιστή). Με μπερδεύει τόσο micromanagement τόσων χαρακτήρων ώστε να είναι όλοι στο κατάλληλο lvl και ετοιμοπόλεμοι. Μέχρι για Divinity είμαι! Και στο Divinity: Original Sin 1 είχα μόνο τους 2 αρχικούς +τους άλλους 2 (Madora, Jahan). Με τον thief και την archer καθόλου δεν ασχολήθηκα!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Γενικά συμφωνώ, αλλά είναι πάντα ανάλογα τα mechanics. Π.χ. στο Temple of Elemental Evil δε με πειράζει που έχει 8, γιατί "νιώθω" την 3.5 και γουστάρω. Α καλά που το ανέφερα, να το προσθέσω στη λίστα!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ο απολογισμός 2020
Από τα μισοτελειωμένα έφυγαν τα Assassin's Creed και Resident evil 2 scenario B. Δεν κατάφερα να αγγίξω Darkest Dungeon και Hollow Knight. Στο Sunless Sea έριξα κάνα 30ωρο επιπλέον, πήρα και το DLC του, αλλά είναι από τα παιχνίδια που παίρνουν πολύ χρόνο και θα συνεχίσω για αρκετό καιρό να ασχολούμαι μαζί του.

Τερμάτισα από τη λίστα τα Darkwood, Bioshock infinite , Papers Please και wolfenstein. Δεν πρόλαβα να πιάσω το FF15 και Hitman. τα οποία τα προωθώ για αυτόν τον χρόνο.

Έτσι για το 2021 έχουμε:
Beyond two Souls
Catherine Classic
Dark souls 3
FF15
Hitman
Outlast 2
Remothered
Shantae:Half - Genie Hero
yakuza 0
Layers of Fear 2
----------------------------------
και από εδώ και κάτω θέτω κάποιους στόχους σε διάφορα παιχνίδια
DCS World , Να μάθω να πετάω τέλεια το F14, κάτι που θα πάρει καιρό και αρκετή μελέτη
Elite Dangerous : Να γυρίσουμε επιτέλους από Beagle Point, γιατί έρχεται και ένα Expansion λίαν συντόμως
Marvel's Avengers : Να πάω full Level όλους του χαρακτήρες

Επίσης Bonus Στόχος να παίξω όσο περισσότερα από τα resident evil έχουν μείνει :
Resident 6
revelations 1 ,2

Φυσικά κάπου μέσα εδώ σίγουρα θα μπει και το Cyberpunk, όταν δλδ δεήσουν να μου στείλουν νέα κάρτα , αρκετές ώρες πτήσης στο Fs2020 και φυσικά η συνήθεια που έγινε λατρεία Dead by Daylight.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Μιας και είχα γράψει 1 Δεκεμβρίου την τελευταία λίστα, νομίζω είμαστε κομπλέ για ένα checkup του μισού χρόνου.

κόπι πάστα με διορθώσεις

Από αυτά που δεν τελειώνουν ή ακόμα παίζω για κάποιο λόγο 2021 εντίτιον:

--
Grip. Απολαυστικό παιχνίδι, όποτε δεν είμαι πολύ ζαβλακομένος από την δουλειά μπαίνω να παίξω κανέναν αγώνα και να γουστάρω αυθεντικό DnB νταπαντούπα. Αγαπημένο soundtrack που το λιώνω και spotify.
Δεν το έχω σβήσει, αλλά έχω καιρό να μπω. Κακά τα ψέμματα παίζω πλέον μόνο το βράδυ που επιστρέφω σπίτι και είμαι αρκετά κουρασμένος για τον παζουρλισμό που επικρατεί σε αυτό το παιχνίδι. Το κρατάω μήπως και...

--
Civ 5 σταθερή αξία παίζω που και που ακόμα. Δεν τελειώνει, δεν διαγράφεται για πάντα στην λίστα. (δοκίμασα και το 6, το βρήκα παπαριά και επέστρεψα στο 5, θα δώσω μια ευκαιρία του χρόνου πάλι)
Μπαίνω ανά διαστήματα και ξεκινώ κανένα παιχνίδι, γουστάρω καίγομαι για μερικές ώρες, αλλά όταν επιστρέψω πάλι έχουν περάσει μέρες και δεν νοιώθω οκ να συνεχίσω το παιχνίδι που έπαιζα και ξεκινάω πάλι νέο. Η μέρα της μαρμότας, αλλά περνάω ευχάριστα.

--
Cities Skylines μόνιμο ινσταλέισιο, επιστρέφω ανά καιρούς. Παραμένει στο σύστημα, έχω καιρό να παίξω όμως.

--
Defense Grid αν και το κανονικό παιχνίδι και τα DLC τα έχω ολοκληρώσει, επιστρέφω κάθε τόσο και προσπαθώ για achivments και τα δεκάδες επιπλέον modes που έχει ανά χάρτη. Κάτι έχει αυτό το παιχνίδι που δεν βρήκα στο DG2, και επιστρέφω ξανά. Καμιά μέρα θα σβήσω τα saves να ξεκινήσω πάλι μου φαίνεται...
τέλος, έπιασα 100% ατσούβμεντς, έσβησε το ενδιαφέρον μου πλέον.


World of Warcraft Classic μια από τα ίδια, μπήκα για τον τζερτζελέ, έφτασα level 40 κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα στην εποχή του και που είχα ξανάκάνει άλλες 4-5 φορές σε διάφορους private servers (μιλάμε δεν πάω καλά...) και τελικά βαρέθηκα. Το έχω ξαναδεί το έργο και χωρίς τους φίλους από τα παλιά δεν είναι το ίδιο.
Παραμένει νεκρό, έκανα να βάλω TBC classic, είδα ότι δεν έχουν μπει στον κόπο να αλλάξουν τίποτα ("μα αφού τα είχαμε αναβαθμίσει λίγο τα γραφικά από το vanilla") ζήτησα refund, παίζω λίγο για την τάβλα σε private το κανονικό το ΠΑΣΟΚικο TBC.

Microsoft Mahjong's και πασιέντζα αράχνη, τα καλύτερα παιχνίδια έβερ (φάιτ μι)
Bejeweled 3 αυτά δεν τελειώνουν ποτέ, δίπλα στις πασιέτζες μου.

Φάση πέρναγα

Προς ολοκλήρωση WIP 2020, 2021 edit:


Witcher 3 main, Hearts of Stone, τελειώνω και το Blood and Wine μέχρι τις γιορτές. Πανέμορφο ταξίδι και σπάνιο για μένα που δεν αντέχω πολύ τα 3rd person
Τέλος, πολύ ωραίο και απολαυστικό, με χάλασε το open world μόνο για τους λόγους που έχω αναφέρει και αλλού

Dungeon Keeper 2 κατάφερα επιτέλους να το μοντάρω ώστε να παίζει με αξιοπρέπεια, προσπαθώ να το παίξω γιατί η αλήθεια έιναι δεν με ψήνει όπως το 1. Κάτι του έκαναν και το χάλασαν...
Δεν φτούρισε τελικά

Pillars of Eternity main game τώρα μένουν τα DLC που αγόρασα, αναμένω να το πιάσω μέσα στις γιορτές να πιάσουν και τα κρύα να νιώσω ιμέρσιο στο White Marsh :p
Προχωράω το White Marsh, αργά και σταθερά αλλά όχι με το κόλλημα που έπαιξα το αρχικό παιχνίδι, όπως είπα δυστυχώς έπρεπε να τα είχα εξαρχής και να τα παίξω παράλληλα τα DLC.

Έλεγα να πιάσω μετά τ0 2020:

Penumbra Overtune, ξεκίνησα βασικά ίσως έπρεπε να το βάλω στα WIP αλλά με 1 ώρα game ντρέπομαι.
nop

METRO Last Light redux. Το έχω τερματίσει, αλλά θέλω να κάνω ένα φρεσκάρισμα για να πιάσω το τελευταίο βιβλίο που πήρα day one και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει... (ναι το backlog δεν έχει μόνο games :p )
Απίστευτα απολαυστικό για μια ακόμα φορά.

War of the Overworld μόλις τελειώσει (ή παρατήσω) το Dungeon Keeper 2 είναι μην πω και η πρώτη μου επιλογή. Καταρχάς έχουν προσλάβει για τις φωνές τον ίδιο που έκανε τις φωνές στα DK, όλοι γράφουν τι άξιος συνεχιστής είναι. Το hype βαράει μπιέλα.
Δεν το έπιασα ακόμα

Χ3 Terran War Pack. Ναι οκ του nitro τα λόγια τα μεγάλα, αλλά θέλω να ξεσκονίσω το Sidewinder.
Όλος περιέργος του αφιέρωσα λίγο χρόνο και γούσταρα, αλλά μετά με έφαγε το NMS, ίσως τώρα να το πιάσω πάλι.


2021 so far finished/abandoned:

Για μια ακόμα φορά διαπίστωσα ότι το συνδρομητικό μοντέλο με σπρώχνει να τελειώσω παιχνίδια γιατί έχει το τυράκι ότι "θα τελειώσει ο χρόνος του πρόμο/προπληρωμής και δεν θα έχω τελειώσει/παίξει το τάδε;"

Αφού ξεκίνησε λίγο μετά την τελευταία μου λίστα το promo με το xbox game pass και λίγο αργότερα το ΕΑ steam pass promo, είχα την ευκαιρία να παίξω αρκετά παιχνίδια.

No Man's Sky το έλιωσα κοντά 200 ώρες και παραλίγο να αναλώσω όλο τον χρόνο μου από τo game pass σε αυτό, το αγόρασα μετά στο steam και χθες πιστεύω έπαιξα για τελευταία φορά, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες που ίσως βγουν τίποτα updates που ενδεχομένως να με κάνουν να επιστρέψω, αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό. Νοιώθω πως ότι είχα να δω, το είδα και πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να μαζέψει το παιχνίδι αρκετά updates (ποιος ξέρει για πόσο καιρό θα του κάνουν πάντως) για να έχει νόημα η επιστροφή μου.

The Medium εντυπωσιακό παιχνίδι και αν και οι αντβεντουράδες θα το βρουν μάλλον ότι έχει νερόβραστους γρίφους και ίσως και να το χαρακτηρίσουν walking simulator, εγώ το απόλαυσα και φυσικά θα το βάλω εκεί που του αξίζει στα visual novels με λίγο gameplay για το spice up. Πολύ γουρούνι σε optimization.

Age of Empires 1 Remaster the nostalgia bitch. Λίγους μήνες νωρίτερα είχα ξεθάψει ένα ινσταλέισιο από το παλιό το ορθόδοξο και είχα παίξει αρκετές ώρες, οπότε το remaster με το να είναι το ίδιο ακριβώς παιχνίδι με καλύτερα γραφικά δεν με κράτησε και το άφησα. Σίγουρα αν δεν είχα παίξει τόσο φρέσκο το παλιό θα του αφιέρωνα περισσότεορ χρόνο.

Astroneer εκεί που έβαλα ένα φρένο στο NMS για να παίξω και τίποτα άλλο από το game pass, ένοιωσα ένα σύνδρομο στέρησης και είπα να βάλω κάτι που με την πρώτη ματιά είπα "έλα μωρέ τώρα που θα καώ με αυτό". Εμ τι τα ήθελα... άλλο κάψιμο από εκεί και ας είναι σε μέγεθος NMS Lite. Δεν τελείωσε βέβαια, θα το αγοράσω σε κάποια φάση που θα ξεμπουχτίσω από το NMS.

Doom Eternal ΤΙΕΠΟΣΘΕΜΟΥ! RIPANDTEAR! RIPANDTEARYOURGUTS! Μα τον The Father, νόμιζα ότι το Doom 2016 ήταν το doom που μας άξιζε, το doom που χάιδευε την γλυκιά νοσταλγία μας καθώς μας κλωτσάει μπροστά στα δεδομένα των shooters του σήμερα, αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο το Eternal έκανε το τέλειο ακόμα καλύτερο. Μπήκε και αυτό στην λίστα προς αγορά αργότερα μόλις βγάλει τα DLC του.

Command and Conquer Remaster ενδιαφέρον και σωστό remaster, αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ιδιαίτερα γιατί τελείωσε το free promo της ΕΑ. Δεν ψήνομαι να επιστρέψω.

Battlefield 5 Γενικά έχω βαλθεί μάλλον να παίζω τα παιχνίδια της ΕΑ μόνο σε promos του συνδρομητικού της :p μετά το BF1 τώρα έπιασα και το 5. Ωραία φτιαγμένο παιχνίδι αλλά το παράτησα πριν το τελευταίο chapter, ή εγώ εξάντλησα όλη την νοσταλγία μου για mohaa στο BF1 ή απλά δεν μου έκανε κλικ το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά βέβαια.

Left 4 Dead 2 όπως και το 1, απλά δεν μου κλίκαρε το παιχνίδι, επόμενος.

Surviving Mars ενδιαφέρον και πολύ καλοφτιαγμένο city sim αποικίας στον Άρη, δυστυχώς μετά το πρώτο playthrough δεν ένοιωσα την ανάγκη να κάνω και δεύτερο. Νοιώθω ότι εξάντλησα ότι είχα να δω στην πρώτη αποικία μου αν και οκ ένα 9ωράκι το έγραψα και πέρασα φίνα. Παραμένει βέβαια ότι για αυτό το είδος παιχνιδιού το να μην σε ψήνει να κάνεις 200 playthroughs είναι κάπως αρνητικό.

Hotshot Racing ενδιαφέρον ρετροtriangleλούμπα, το κρατάω για σφηνάκια νοσταλγίας τότε που πετάγαμε κέρματα στο Daytona.

Shadow Warrior Classic Redux ναι οκ έκανα μια προσπάθεια γιατί ήθελα να δω από που ξεκίνησε το Shadow Warrior του 2013 αλλά ζορίζομαι πολύ με αυτά τα κλασσικά.

If On A Winter's Night, Four Travelers δεν το ολοκλήρωσα, με ψυχοπλάκωσε το ACT II και τα έκανα σκατά με τα saves με αποτέλεσμα να το αφήσω με το που τελείωσα το ACT II. Καταπληκτικό παιχνίδι, θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη ανάλυση και ας παρέμενε ρετροπιξελούμπα.


WIP

Serious Sam HD the second encounter
ωραίο παιχνιδάκι τυπικό SS, αλλά μετά το Doom Eternal όλα μου φαίνονται λίγα. Το άφησα λίγο στην άκρη να μου περάσει το RIPANDTEAR.

The Settlers: Rise of an Empire το έχω προχωρήσει αρκετά αλλά το άφησα λίγο στην άκρη αυτές τις μέρες, θα το ξαναπιάσω να το τελειώσω. Πολύ ευχάριστο παιχνίδι και με κάποιον τρόπο μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες των παιχνιδιών στρατηγικής χωρίς να με κουράζει με απαρχαιωμένους μηχανισμούς.

και ότι έμεινε από την παλιά λίστα.

Κοιτάζω τι θα εντάξω στο πρόγραμμα προς αντικατάσταση του NMS γιατί δεν θέλω να μην έχω πάντα ένα space sim στο μενού.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2021 νομίζω πως είναι η ώρα για απολογισμό και νέα πλάνα.

Λοιπόν καταρχάς από αυτά που έλεγα θα παιξω το 2021.

Τερμάτισα τα

Resident Evil 2 Remake (4 φορές σερί μία για κάθε σενάριο)
Resident Evil 0 HD
Resident Evil HD (2 φορές σερί μία για κάθε σενάριο)
Resident Evil 7 και όλα τα DLC του

Προέκυψαν από το πουθενά σαν δώρα και λατρεύτηκαν τα Star Wars Fallen Order & Code Vein (κοντεύω σε αυτό, μάλλον πάμε και για NG+)
Επίσης έπεσε κάψιμο στα Fifa 16, Fifa 17 που τα είχα σε xbox 360, ps3 αντίστοιχα με αποτέλεσμα να πάρω το Fifa 2021 στο pc και να λιώσω.
Επαιξα αρκετά αλλά δεν τερμάτισα τα Devil May Cry 5, Daymare 1998 & Alan Wake. Σίγουρα θα επιστρέψω σε αυτά αργότερα.
Sekiro πάλι κολλήσαμε για τα καλά στον Guardian Ape και το έχω αφήσει paused με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής, πόσο μάλλον πιθανότητας να ξεκολλήσω....
Το 2021 αγόρασα και ένα PS Vita και εκεί τερμάτισα το story mode του Dead or Alive 5, έπαιξα αρκετά αλλά δεν τερμάτισα τα Catherine Full Body, Silent Hill the Book of Memories, Kamen Rider: Battride War Genesis & Ninja Gaiden Sigma, ενώ τώρα παίζω το Persona 4 Golden με αργούς ρυθμούς ωστόσο.
Kατά τ'αλλα στο xbox 360 αφού τερμάτισα το Dead or Alive 5 στο ps vita έπαιξα αρκετά και το Dead or Alive 4 και προχώρησα και άλλο το Dark Sector αλλά ακόμα να το τελειώσω
Στο PS3 έκανα μια απόπειρα να παίξω επιτέλους Kingdom Hearts HD 1.5 Remix αλλά το Fallen Order που ανέφερα νωρίτερα είχε διαφορετική άποψη. Επαιξα και κάμποσες ώρες το Genji Days of the Blade.
Τέλος όσο αφορά το Mobile Gaming παράτησα οριστικά τα Marvel Future Fight, King of Fighters All Star. Συνεχίζω ακόμα Marvel Strike Force. Πάμε για 4ο χρόνο το 2022.
Κλασσικά επίσης Rocket League δεν σταμάτησα να παίζω αν και μειώθηκε πολύ στο 1-2 μέρες τη βδομάδα το πολύ ο χρόνος ενασχόλησης.
Δεδομένου πως από το Φεβρούριο φέτος δούλευα ασταμάτητα καλά πήγε το θέμα σε μέσες άκρες. Αν και σίγουρα δεν είχα τα κουράγια να παίξω όσο ήθελα πολλές φορές.

Τώρα όσον αφορά το 2022 και όχι μόνο το backlog έχει ως εξής

Στο PC πρέπει να συνεχίσω και να τελειώσω αυτά που είπα νωρίτερα συν τα Final Fantasy XV, Υakuza 0, Dead Rising 4.
Μετά πρέπει να πάρουν σειρά τα Mass Effect 2, Ηellpoint, Vampyr, Thronebraker, Arkham City, The Surge 2, Dead Space 2, Shadow of War, Hitman, Mad Max, Remember Me, Alpha Protocol, Evil Within 2, Alien Isolation, Elex, Darksiders, Gears of War 4 & 5 και πολλά πολλά άλλα.
Στο PS Vita μετά το Persona 4 και το Catherine σειρά θα πάρουν τα Uncharted Golden Abyss, Soul Sacrifice, World of Final Fantasy, YSVIII, God of War 1 & 2 HD ενώ δεν το αποκλείω να ξαναπαίξω αρκετά που έχω παίξει αλλού σε άλλα συστήματα στο παρελθόν
Στο PS3 πρέπει να παίξω τα God of War 3 & Ascension, Kingdom Hearts 1,5 & 2.5 HD Remix, Infamous 1 & 2, Heavenly Sword, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, τα 2 Resident Evil Chronicles, Resonace of Fate, Shadow of the Colossus & ICO HD και το Persona 5. Iσως παίξω και το Persona 3 γιατί η έκδοση του PSP που είχα παίξει κάποτε έχει διαφορές, θα δείξει.
Στο Xbox 360 τα Final Fantasy XIII-2, Red Dead Redemption, Vanquish, κάποια Halo που έχουν απομείνει (1 anniversary, 2, 3 ODST, Wars), 2 Spiderman games, Golden Axe Beast Rider, το Lost Odyssey και το Βlue Dragon

Γενικά αν και έχω πολλά παιχνίδια όχι μόνο για το 2022 αλλά και για τα επόμενα χρόνια να έχω να ασχολούμαι, σίγουρα θα πάρω και άλλα στο PC που θα παρακάμψουν αυτό το backlog με πιο τρανταχτό παράδειγμα φυσικά το Elden Ring και τα πολλά Ps4 ports.
Θα ήθελα να βάλω στην εξίσωση και τα Resident Evil Village & Cyberpunk αλλά δυστυχώς δεν τα σηκώνει το PC μου....
Οπότε μεγάλος στόχος για το 2022 θα είναι ένα νέο pc ή αναβάθμιση αλλά θα δείξει, η κατάσταση είναι χάλια ακόμα στις τιμές τα έχουμε πει δυστυχώς.
Δεν το αποκλείω να πάρω PS5 ή Xbox Series X πάντως αντί αυτού ενώ και θέλω να τσιμπήσω και κανένα μεταχειρισμένο 3DS XL
Aυτά από μένα. Καλή gaming χρονιά (πάντα με υγεία) να έχουμε!
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Εννοείται ΜΟΝΟ 4k SSAO FXAO LMAO HEAVY (16x) AF ΟΛΑ ULTRA HD!
Προφητικό - βλέπω την αναβάθμιση σου ποστ. Τελικά 1440p αλλά 120+ fps (do not try this at home εκτός αν έχετε έξτρα ανεμιστήρια, τυχαίο tag @shredder).
Δε δεσμεύομαι για κανένα παιχνίδι συγκεκριμένα, παρά μόνο για να καταβροχθίσει το pc ό,τι βρει μπροστά του βαρβάτο σε specs που σίτευε στο υπόγειο-έτσι πρόχειρα για αρχή Quantum Break, Observer Redux, Senua, Metro Exodus, Mankind Divided - όπως θα καταβρόχθιζε ο Καπαμαρού λαζάνια. Ή εγώ μελομακάρονα.
Καλές γιορτές!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Εγώ θα σταματήσω να γράφω, δεν έχω να προσθέσω σχεδόν τίποτα... με έφαγαν τα παιχνίδια που δεν τελειώνουν.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
οκ βλακείες λέω, κοίταξα λίγο και έχει γίνει δουλίτσα, απλά το χάλασα λίγο με το midyear update.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ! Θα γράψω και τα του προηγούμενου ποστ μέσα να καλύψω το 2021:


2021 done and done

Shadow Warrior 2, συμπαθέστατο, το 1 ήταν καλύτερο.

Hellblade Senua's Sacrifice, απίστευτη εμπειρία, από τα λίγα παιχνίδια που με κάνουν να το σκέφτομαι σε άκυρες στιγμές μήνες αφού τα τελείωσα.

Doom Eternal έπος, δεν ξέρω πως, αλλά έκανα το τέλειο Doom 2016 ακόμα καλύτερο.

The Medium, πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό παιχνίδι, ακόμα θεωρώ ότι δεν άξιζε τις απαιτήσεις συστήματος του.

Astroneer, 2 gamepass αργότερα έκανα ότι είχα να κάνω, φανταστικό παιχνίδι, νόμιζα ότι θα ήταν σφηνάκι σε NMS light, αλλά έφαγα μια 50αριά ώρες γεμάτες και απολαυστικές.

No Man's Sky. Τελικά επέστρεψα και έγραψα και άλλες ώρες λόγο expedition και Settlements. Τώρα το έχω διαγράψει και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ, θα επανέλθω όποτε με πιάσουν τίποτα κατασκευαστικά να τελειώσω το space base που ξεκίνησα.

Surviving Mars. Ενδιαφέρον, έγραψα 9 ωρίτσες, δεν με ψήνει άλλο playthrough όμως. Κρίμα.

Metro Last Light Redux: Replay για να πιάσω το βιβλίο ήταν, το παιχνίδι το γούσταρα, το βιβλίο δεν το έπιασα ακόμα. Τυπικός τύπος με backlog στα πάντα.

Wither 3 τελείωσε επίσης μέσα στο 2021 ότι είχα αφήσει από DLC. Χορταστικό και καλοφτιαγμένο, προτιμάω όμως πιο σειριακά σενάρια και όχι open world.

Defense Grid σταμάτησα να ασχολούμαι μόλις έπιασα τα ατσούβμεντς τα πάντα όλα.

The Settlers Rise of an empire το τελείωσα, πάρα πολύ καλό old school RTS, μου θύμισε τα παλιά χωρίς να μου σπάσει τα νεύρα με απαρχαιωμένους μηχανισμούς αν και δείχνει την ηλικία του. Έχω κάτι DLC στην άκρη, δεν ψήνομαι πολύ γιατί τα νοιώθω περισσότερο map packs.


Συνεχίζω να παίζω καθημερινά ή με σπαστό ωράριο και θα συνεχίσω για καιρό ακόμα ή θα παίξω τώρα κοντά:

Valheim, καταπληκτικό αλλά το single player είναι οριακά διασκεδαστικό λόγο δυσκολίας για μένα.

Civilization Beyond Earth, παίρνει γραμμή και μάλλον θα το κάψω αυτές τις μέρες, παραγκωνίζει και το Civ5 αφού είναι αρκετά όμοια φάση για να πάρω το one more turn φιξάκι καθώς εξερευνώ κάτι νέο και διαφορετικό.

Pillars of Eternity DLC, δεν το προχώρησα καθόλου, θα κάνω μια προσπάθεια μέσα στις γιορτές.

If on a Winter's Night, 4 travelers. Όταν βγήκε steam το ξανά έπαιξα και το ξανα άφησα μετά το Act II, λέω να το τελειώσω και αυτό.

Αυτά, δεν τρώω μεγάλη μπουκιά φέτος αν κάτσει τίποτα άλλο ας έρθει.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Eγώ για φέτος θέλω οπωσδήποτε:
Κατ' αρχάς να τελειώσω το ήδη αρχινισμένο Technomancer
Να παίξω το Mars War Logs που είναι στο ίδιο universe με το παραπάνω.
AC: Valhalla αν με ξαναπιάσει "καύλα" με Vikings
Να επιστρέψω στο AC: Black Flag ΑΝ μου έχει μείνει το save στο cloud.
Nα παίξω επιτέλους modαρισμένο Daggerfall (Unity).
Ένα τίμιο playthrough στο ELEX με σοβαρό επίπεδο δυσκολίας.
Cyberpunk 2077 όταν γίνει λίγο πιο "ανθρώπινο"
Wasteland 3, που νιώθω τύψεις ότι όλο το αναβάλλω (lagαρε ο εγκέφαλος και όσο έγραφα είχα ξεχάσει τη λέξη, και έπρεπε να googlάrω "postpone μετάφραση".
Silverfall, πρόσφατη σχετικά αγορά που δε θέλω να το αφήσω πολύ, γιατί θα το ξεχάσω.
Ember, πρόσφατη σχετικά αγορά, το ίδιο με το απο-πάνω.
Seven: Enhanced Edition
Το campaign του Populous: The Beginning που το έχω λαχτάρα από μικρός που είχα παίξει demo.
Το ελληνικό έστω campaign του Εmpire Earth στο Hard που το έχω λαχτάρα από μικρός που είχα δει trailer demo αλλά δε το σήκωνε PC.
Night of the Rabbit που επίσης το έχω αναβάλει ΠΑΡΑ πολύ. (όχι, ντάξει, τη θυμόμουν τη λέξη τώρα)
Κάποιο, οποιοδήποτε, ότι κάτσει, Indiana Jones.
Να βγάλω το πειρατικό χωριό στο Temple of Elemental Evil χωρίς να ξεπέσει ο Paladin.
Technomancer βγήκε,
Mars War Logs βγήκε,
ΑC: Valhalla, ε δε με έπιασε,
AC: Black Flag δεν έμεινε save.
Daggerfall Unity με mods, ΟΗ ΥΕΑΗ, did that alright!
ELEX στο δύσκολο, done.
Cyperpunk 2077, μπαα...
Wasteland 3, το άρχισα πειρατικό αλλά θέλω να το παίξω γνήσιο, ντράπηκα και είναι κρίμα, αξίζουν τα λεφτά τους.
Silverfall το ξέχασα όντως!
Ember actually τερμάτισα!
Seven: Enhanced Edition, ξέχασα επίσης.
Populous: The Beginning, δε το τερμάτισα αλλά έπαιξα αρκετά ώστε να το χαρώ!
Empire Earth, τερμάτισα Ελληνικό campaign στο Hard
Νight of the Rabbit, το είχα ξεκινήσει αλλά με το που έγινε καλά το χέρι μου, το άφησα.
Ιndiana Jones, παίζω περιστασιακά το Emperor's Tomb στο laptop.
Temple of Elemental Evil, ακόμα σε εκείνο το χωριό έμεινα.

8/16, πολύ καλά!
(Το πράσινο δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα τερμάτισα, αλλά το ότι έπαιξα τουλάχιστον για όσο είχα στο μυαλό μου να παίξω)
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,929
Τι είναι αυτά που βλέπω ωρέ; Μόνο το δικό μου backlog μεγάλωσε αντί να μικρύνει;
Μόνο εγώ δουλεύω σε αυτή τη χώρα πια;;;111;;;

:trollface:
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Breath Of The Wild
Όλα τα Pillars of Eternity
Shadow of the Tomb Raider
Hades
Pathfinder: Kingmaker

Lol. 0/6. Εν τω μεταξύ προχθές τσίμπησα το τελευταίο DLC του P:K, έχω Imperial Edition πλέον, ευελπιστώ να το πιάσω στο ορατό μέλλον.

Φέτος, παραδόξως, έπαιξα πολλά (για τα δεδομένα μου έστω) και καλά παιχνίδια σε σχέση με μια τυπική χρονιά, θα επανέλθω σε δεύτερο χρόνο.
 
Top Bottom