bald_killer
Death Knight
Καταιγιστική η λίστα σου. Το Hellpoint το τερμάτισα παίζοντα με όλα στο Low/off στα 25-30 fps. Οντας συνηθισμένος στο πιο smooth DS, μου πήρε κάμποσο χρόνο να το συνηθίσω αλλά το κατάφερα. Οταν πάρω desktop σίγουρα θα το ξαναβάλω για να παίξω και το DLC.Hρθε η ώρα του απολογισμού
Καταρχάς ο μεγάλος στόχος επιτεύθη. Εστησα νέο και αξιοπρεπές PC μέσα στο Πάσχα. Nintendo 3DS XL που ήταν να πάρω αγόρασα ένα, εννοείται του πέρασα custom firmware, το φούλαρα παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερα να βρω χρόνο να τερματίσω κάτι σε αυτό. Ωστόσο totally worth it, φοβερή κονσόλα με τρομερό κατάλογο παιχνιδιών με άλλες επιλογές από το λατρεμένο PS Vita που είχα αγοράσει το 2021. Στο τέλος της χρονιάς προέκυψε αναπάντεχη απόκτηση και άλλης κονσόλας. Μιας κονσόλας που δεν περίμενα ποτέ πως θα αποκτήσω αλλά πάντα ήθελα. Το Sega Dreamcast. Το φοβερό της υπόθεσης μάλιστα είναι πως είναι το μοντέλο 01 που παίζει αντιγραφές χωρίς να κάνεις τίποτα και ο φίλος που μου το πούλησε είχε 70 αντιγραφές μαζί. Βέβαια εγώ έχω λιώσει αυτές τις μέρες στο παιχνίδι για το οποίο ήθελα τη κονσόλα, το Virtua Striker 2!
Eντυπωσιακό πόσα ps1 third party games έχει η κονσόλα και σε αναβαθμισμένες εκδόσεις. Γενικά πολύ καλός κατάλογος παιχνιδιών κατά τ'αλλα διαφορετικός από του PS2.
Tώρα όσον αφορά τους στόχους τερματισμών άστα να πάνε. Ηταν γενικά μια πολύ κουραστική χρονιά από θέμα εργασίας και αυτό είχε αντίκτυπο και στην όρεξη μου για gaming. Από όλα αυτά που είχα γράψει τερμάτισα μόνο το Final Fantasy XIII-2 στο xbox 360 το οποίο και ήταν από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ποιότητας ever. Πάμε να πω για τα υπόλοιπα λοιπόν
Sekiro: Eπιτέλους έφυγε από τη μέση. Εκεί που είχα κολλήσει και κατάφερα να ξεκολλήσω άλλαξε όλη μου την εμπειρία για το παιχνίδι. Αν και το λάτρεψα από εκεί και πέρα στο τέλος με χάλασε πολύ πάλι. Πολύ love/hate feelings γενικώς και η πρώτη φορά που δεν ήθελα με τη καμία να παίξω NG+ σε παιχνίδι της From.
Code Vein: Πολύ απλά το καλύτερο Soulslike για μένα. Δεν περίμενα να ήταν τέτοιο αριστούργημα με τίποτα.
Μortal Shell: Από τα καλά soulslike και αυτό. Είχε πολύ ωραίο progress και mechanics. Ελπίζω σε συνέχεια
Μοrtal Kombat 11: Aδιανότητο κάψιμο και ένας από τους λόγους που το backlog δεν άδειασε και πολύ. Το απίστευτο της υπόθεσης ειναι πως δεν έπαιζα online παρά ελάχιστα. Τρομερά πλούσιο και ποιοτικό single player περιεχόμενο. Πολύ δύσκολα θα γίνει uninstall από το PC.
Fifa 22: Ο άλλος λόγος που δεν άδειασε το backlog. Επεσε κάψιμο και το 2022 με το mycareer, απόλαυση ξανά.
Resident Evil Village: Η πρώτη φορά που είδα ποτέ το Ray Tracing τι ρόλο βαράει. Μου άρεσε γενικώς το παιχνίδι πολύ και ας ξέφυγε από τα κλασσικά Resident.
Super Seducer: Είχε τη πλάκα του μου άρεσε
Τώρα όσον αφορά παιχνίδια που δεν τερμάτισα αλλά έπαιξα αρκετά
Ηellpoint: Αρκετά καλό μπορώ να πω αλλά και αρκετά δύσκολο επίσης. Κάπου έχω κολλήσει. Κάποια στιγμή θα το τερματίσω που θα πάει. Τα production values υστερούν, θυμίζει παλιό παιχνίδι
Ιmmortal Unchained: Ομολογώ δεν περίμενα να δω τέτοιο soulslike. Εχει τη πλακα του αν και ντάξει και σε αυτό τα production values υστερούν.
Βloody Spell: Τρελό μιξ Devil May Cry με soulslike. Moυ βγάζει feeling ps2 για κάποιο λόγο
Days Gone: Παιχνιδάρα πραγματικά. Eίμαι κοντά στο τερματισμό
Persona 4 Golden: Αυτό το έπαιζα στο PS Vita. Οσο έχω παίξει το λάτρεψα. Πάρα πολύ ενδιαφέρον plot. Εχει όλα τα φόντα να γίνει ένα από τα αγαπημένα μου jrpg.
Fahrenheit Remastered: Aυτό εν τέλει θα το τερματίσω δύο φορές καθώς το έχω προχωρήσει περισσότερο στο PS Vita παρά στο Steam. Απλά λόγω achievements και επειδή ότι παίζω πια το κάνω stream θα το τερματίσω και στο steam
Pokemon Y: So far so good στο 3DS. Ευχάριστη η αναβάθμιση στα γραφικά σε σχέση με τα DS pokemon games.
Lightning Returns: Στο PS3 αυτό το ξεκίνησα αφού είχα τελείωσει το FFXIII-2, ωραίο φαίνεται (ειδικά η μάχη που θυμίζει soulslike) αλλά ήθελα να παίξω κάτι διαφορετικό αντί για jrpg πάλι και το άφησα για αργότερα
Tώρα για στόχους για το 2023. Ηδη παίζω Elden Ring θα πάρουν σειρά μετά ανάλογα τη διάθεση τα God of War, Horizon Zero Dawn, Death Stranding DC, Detroit Become Human, Avengers από νέα παιχνίδια. Τα paused που ανέφερα πρέπει να βρεθεί χρόνος και διάθεση να τερματιστούν και είναι και άλλα πολύ δυνατά παιχνίδια που παραμένουν ανέγγειχτα να πάρουν σειρά που ειχα πάρει παλιότερα και δεν έχω τελειώσει ακόμα όπως Final Fantasy XV, Devil May Cry 5, Shadow of War, Dead Rising 4, Evil Within 2, Alien Isolation, Tormented Souls, Shadow of the Tomb Raider κτλπ.
Για τα Πόκεμον, σου προτείνω να παίξεις Ultra Sun / Ultra Moon.