Συμφωνώ μαζί σας, άλλωστε έβγαλα πόσα 7 χρόνια; με την 7850 1GB, και witcher 3 έπαιξα και doom 2016 και battlefield 1 και τις βόλτες μου έκανα, είχα πρόγραμμα.
Τώρα όσο αφορά την διαφορά επιδόσεων 3XXX δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντική και δεν την λες και τρελή με πχ την προηγούμενη γενιά σε κάρτες, ειδικά αν παίζεις στα 1080p 30-60 fps και για την ώρα οι περισσότεροι εκεί παίζουμε (άσχετα τι θέλουμε σε fps). Ακόμα και σε 1440 να παίζεις πάλι δεν σπέρνει.
Steam survey says:
Primary Display Resolution (Windows) 1920 x 1080 68.54% +0.20%
Μας φαίνεται σοκ και δέος γιατί οι γύφτοι στην nvidia πούλαγαν χρυσάφι τις 2ΧΧΧ, αν δείτε όμως επιδόσεις 5700/ΧΤ και 2070/2080 σε σχέση με τις 3ΧΧΧ δεν μιλάμε για τίποτα τρελό, αλλά για νορμάλ αλλαγή από γενιά σε γενιά.
Όσο για το future proof ότι κάρτα και να πάρεις υπάρχει και αυτό χάρη στην ελαστικότητα του PC gamings και αρκεί λίγο αργότερα όταν χρειαστεί να μπορείς να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, αν αυτή την στιγμή μια 570 μπορεί να παίξει ακόμα σχεδόν τα πάντα με πάνω από 30 fps στο full σε 1080p (
GeForce RTX 3070 Founder edition review) αυτό πάει να πει ότι και να πάρεις σήμερα ακόμα και την 5500ΧΤ που πήγα και πήρα εγώ, θα βγάλεις σίγουρα 3-4 χρόνια.
Ναι με παραχωρήσεις σιγά σιγά δεν λέω, αλλά είναι σοβαρή παραχώρηση το ultra στο very high?
Όσο για το Cyberpunk από ότι βλέπω είναι στο όριο οι μικρές κάρτες, αλλά όπως λέει το guru3d αυτά είναι ελάχιστα framerates, οπότε καθώς θα πέφτουν patch και νέοι drivers θα ανέβουν.
It's probably the most hyped up title if the year, but the wait is finally over, Cyberpunk 2077 has made its way towards the PC. And yeah, what a game and what a feast for the eyes. We'll check it o... Game performance 1920x1080 (Full HD)
www.guru3d.com
(edit δηλαδή τσίμπα την 570 τώρα που μπορείς

)