Στην προτεινω @Admiral, ακομα και αν την εχεις ξαναδει.
Θα την δω για πάρτη σου Κούνελε και θα γράψω μετά τις εντυπώσεις μου. Που μπορώ να την βρω είπαμε;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στην προτεινω @Admiral, ακομα και αν την εχεις ξαναδει.
δεν είπανε, το κρατάνε σαν τα βλαμμένα στο λύκειο "φιλαράκι αν δεν ξέρεις δεν είναι για σένα"Θα την δω για πάρτη σου Κούνελε και θα γράψω μετά τις εντυπώσεις μου. Που μπορώ να την βρω είπαμε;
φορανε τα βρακια μεσα απ τα παντελονια
Θα την δω για πάρτη σου Κούνελε και θα γράψω μετά τις εντυπώσεις μου. Που μπορώ να την βρω είπαμε;
δεν είπανε, το κρατάνε σαν τα βλαμμένα στο λύκειο "φιλαράκι αν δεν ξέρεις δεν είναι για σένα"![]()
Μας δουλευεις, μου φαινεται, φιλαρακι. Ουτε Ουρσουλα, ουτε τα ντουζενια της διακρινονται ευκρινως. Με αυτα τα 2 δεν παιζουμε, λιγη υπευθηνοτητα τελος παντωνΟυρσουλα Αντρες στα ντουζενια της
Και ο Μπέκαμ φορούσε της γυναίκας του. Equality achieved.Oι γυναικες στην Αμερικη συνεχιζαν να φορανε αντρικα σωβρακα.
για το γκούνελο λέω, αφού είπατε ότι είναι διαφορετικά κανάλιαεν τω μεταξυ, στην περασμενη σελιδα...
η μόνη ταινία την οποία ένοιωσα ότι άξιζε ότι είδα αυτήν την ταινία στον κινηματογράφο μπορώ να πω ήταν ο Άρχοντας τών Δαχτυλιδιών.Δεν είμαι σινεφίλ, δεν με νοιάζει καθόλου η "τέχνη του σινεμά", ας κλείσουν και όλοι οι κινηματογράφοι δε με νοιάζει καθόλου.
@Admiral Τσέκαρε τώρα και τους 12 ένορκους (το οριτζιναλε του 57)
Δεν είμαι σινεφίλ, δεν με νοιάζει καθόλου η "τέχνη του σινεμά", ας κλείσουν και όλοι οι κινηματογράφοι δε με νοιάζει καθόλου. Βλέπω ταινίες για το storytelling και το escapism οπότε αντιλαμβάνομαι την τέχνη του πράγματος αλλά αδιαφορώ για αυτήν.