Ο Κουνελος εχει αναφερθει και στο παρελθον για το The Clue! μυθικος crime simulation γιγαντας.
Οταν γρονθοκοπουσα την Amiga εξαιτιας αυτου του παιχνιδιου, λιγοι απο εσας, δεν ξερατε ποιο ειναι το μεσα εξω του γιογιο.
Δεν προλαβα να το τελειωσω. Σε μια αλλη κριση αναμνησης, ειχα βαλει amiga emulator. Το συγκεκριμενο παιχνιδι φαινοταν χαλια σε σημειο που δεν γινοταν να παιξεις.
Σε μια αλλη κριση αναμνησης που με επιασε σημερα. Μπουκαρα στο YT για να δω κανενα walkthrough. Να μαθω τουλαχιστον πως τελειωνει. Ελαχιστα, υπερβολικα ελαχιστα τα video για το συγκεκριμενο παιχνιδι και με μολις με ενα να ειναι game guide/review.
57 λεπτα video, εδω ειμαστε λεω. Δεν παω στο τελος, θελω να γευτω το παιχνιδι απο την αρχη.
Η φωνη του τυπου ειναι εκνευριστικη σαν διαδηλωση του σωματειου εργαζομενων στις κορνες των πλοιων.
Μιλαει ακαταπαυστα, κανει συνεχεια ασχετα κλικ για να ανοιξει πραγματα που δεν εχουν σχεση με αυτα που λεει. Στην αρχη, κανει ενα βασικο λαθος και ξεκιναει το παιχνιδι απο την αρχη, αντε παλι οι διαλογοι.
Εκανα υπομονη μεχρι που η γροθια μου χτυπησε το γραφειακι μου.
καπου εκει στο 50κατι, ο τυπος λεει οτι του αρεσει να παιζει παιχνιδια για τα οποια εχει μηδενικη γνωση. Θα πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο.
Κανει ενα εσκεμμενο λαθος στο plan μιας μπουκας σε κοσμηματοπωλειο και τον τσακωνουν οι ενστολοι. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα το δευτερο ending, που δεν το λες ασχημο αλλα ειναι το ending που εχω φαει στην μαπα και που δεν ειναι το σωστο, της επιτυχιας, του σκανδαλου της siemens, οπου ολοι την εβγαλαν καθαρη. Το τελος του παιχνιδιου.
Στα σχολια διαβασα οτι
πρεπει να προδοσεις ολους τους συνεργατες σου για να φτασει στον σωστο τερματισμο. Η προδοσια δεν ηταν στο σημειο που μας αφησε στα κρυα του λουτρου, ο πανηλιθιος.
Ενα απο τα εγκληματα που ακομα και ο Κουνελος ειχε καταφερει. Η θεια εμμα ηταν γενναιοδωρη. Τι παιχνιδαρα ηταν αυτη...