Bathory
Lich

Σοβαρα τωρα, πρεπει να μας τρολλαρει για αντιπερισπασμο, δεν εξηγειται αλλιως
ti na peis.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σοβαρα τωρα, πρεπει να μας τρολλαρει για αντιπερισπασμο, δεν εξηγειται αλλιως
Πού ειναι κρυμμένα αυτά τα χιλιάρικα να πάω κι εγώ?
06:00 το πρωί έκανα μια δυνατή προσπάθεια να απολυθεί ο γενικός. Μετά έπεσα για ύπνο, ήσυχος. Μετά από δύο ώρες ξύπνησα, μήπως έκανα μαλάκια και έσκαψα τον τάφο μου;
Αφού το περιεργαστηκα λίγα λεπτά είπα ότι ο Κουνελος είναι expert στα headshot και γύρισα πλευρό, για να μην κοιμάμαι με αυτό το πλευρό.
Σηκώθηκα το μεσημέρι έμαθα ότι αύριο φεύγει εκτάκτως για νότια Αφρική. Ειπε ότι αρρώστησε ο πατερας του πριν από 3 εβδομάδες και μόλις σήμερα του είπαν να επιστρέψει νότια Αφρική.
Μολις φύγει αύριο για το αεροδρόμιο, θα στείλω την υπηρέτρια να τσεκαρει το σπίτι του, εάν λείπουν όλα τα πράγματα του.
Εγώ ημουν στην εταιρεία για 3 ημέρες και τους είπα ότι έπαιξε οικογενειακό πρόβλημα και πρέπει να επιστρέψω Ελλάδα. Με άφησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα, απλά μου είπαν να ξαναγυρίσω γιατί πλήρωσαν για το εισιτήριο.
Τι συμβουλές θα δινατε σε έναν νέο επαρχιώτη οδηγό που θέλει να έρθει στην Αθήνα οδικώς; Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να γίνει κι αυτό και έτσι όπως οδηγούν, πιστεύω ότι θα χορτάσω μούτζες
Νιώθω ότι ετοιμάζω ολόκληρη εκστρατεία![]()
Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάω από την παλιά εθνική γιατί με συμφέρει για λόγους απόστασης, αλλιώς από Κάστρο και μετά αφήνω ένα μεροκάματο στην Αττική οδό. Βραδινή επιστροφή εννοείται από την νέα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Νιώθω ότι ετοιμάζω ολόκληρη εκστρατεία