What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Τιποτα δεν επαθα. Ισως η παραμονη μου στην Αφρικη να επαιξε τον ρολο της στην επιβιωση μου. Να προσθεσω και την Ασια οπου για παραδειγμα, ειχα φαει ενα λουκανικο που ηταν καρφωμενο σε ξυλακι. Επρεπε να το χτυπησω λιγο για να φυγουν ολες οι μυγες.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Πώς αποτρέπουμε ένα επικείμενο όχι και το κάνουμε ναι🤔? Πρόκειται να ακούσω όχι σε πρόταση, "ιδιαίτερη", δατς γουαι
Υπάρχει κάποια διαδικασία, φόρμουλα...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Πώς αποτρέπουμε ένα επικείμενο όχι και το κάνουμε ναι🤔? Πρόκειται να ακούσω όχι σε πρόταση, "ιδιαίτερη", δατς γουαι
Υπάρχει κάποια διαδικασία, φόρμουλα...
Υπαρχουν πιθανοτητες αλλα εξαρταται απο την περισταση. εξηγησου, για να σε καθοδηγησουμε στον κοσμο της παπατζας.
Το βασικο ειναι να μην πηγαινεις σε μαχη που ειναι χαμενη.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Το λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής :
Γνώρισα μια κοπέλα με την οποία είχαμε επαφή από απόσταση κάτι μήνες , είμαστε σε 2 διαφορετικές σχολές που κοντεύουμε να τις τελειώσουμε. Για να μην τα πολυλογώ ειλικρινά απίστευτη χημεία, που δεν έχω συναντήσει σε καμία ως τώρα, hell yeah δικό μας το κοπελουδι, βαπτισμένο με τις αρχές του rq θα έλεγα αλλά δεν το γνωρίζει. Στο μεσοενδιαμεσο είχα πετάξει κάτι σπόντες για να κόψω αντίδραση και τελικά βεβαιώθηκα ότι ενδιαφέρεται αρκετά . Της κάνουμε και μια κατάθεση ψυχής τις προάλλες ... Αλλά κολλήσαμε με τούτα και με εκείνα χωρίς αντίδραση. Ξάφνου, μετά από μεσολάβηση κοινού γνωστού μας, θέλει να μιλήσουμε, και πρόκειται για όλα εκείνα τα κλισέ όχι με τα διάφορα ποικίλα πρόσωπα 😂😂
That's the situation.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Αυτά είναι τα ωραία, πριν περάσεις στην σκληρή πραγματικότητα.
Be yourself και μην το πολυσκέφτεσαι.
Χαλαρός και μην δείξεις το 100% της καψούρας σου.
Αν και το talk-talk παίζει να είναι του στυλ "Σε βλέπω σαν φίλο" και τα σχετικά.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
επισης η ΑΡΧΙΚΗ καταθεση ψυχης γινεται ΑΥΣΤΗΡΑ τετ α τετ.
δεν καταθετουμε ψυχη γραπτα ουτε τηλεφωνικα.

αν προχωρησει το πραμα, τότε γραψε εγκυκλοπαίδειες.
αλλά οταν τα λες, πρεπει να το κοιτας το ερμο το αντικειμενο του ποθου. πως θα γινει?
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
@nitro912gr Παιδί του ΙΤΑ 8 να φανταστώ;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Ο νομος του Χειρομαλακτη ισχυει σαν το θεωρημα του Θαλη. Απο το τηλεφωνο δεν κανεις τετοια πραγματα. Σου βγαζω κιτρινη καρτα.
Η νεαρη σου εβαλε τα γυαλια και χειριστηκε την κατασταση με σοβαροτητα, απο κοντα. Κιτρινη καρτα και 0-1.
Τα τηλεφωνα και οι video κλησεις εφεραν τον κοσμο πιο κοντα αλλα τον απομακρυναν ως προσωπικοτητες ταδε εφη Κουνελος.
Εσεις οι νεολαιοι εχετε μια ταση να ξεχνατε. Αυτο που μετραει ειναι το κυνηγι, η αναμονη και το μπλα μπλα που βαζει τον εγκεφαλο να λειτουργει σε ρυθμο περιπετειας. Πρεπει να ιδρωσεις, οπως στο παραμυθι με τον βασιλια που του φαινοντουσαν πικρα ολα τα φαγητα.

Το τηλεφωνο δημιουργει επιπλοκες στο timing. Ας με παρει εγω δεν παιρνω, δηλαδη το υψος του εγωισμου δημιουργει επιπλοκες στην περιστροφη της Σεληνης. Εχω παρει 1.000 τηλεφωνα που σημαινει οτι δεν αφηνουμε μια κατασταση να εκτονωθει και ταυτοχρονα προσθετουμε πιεση. Μεγαλη αποτυχια τα τηλεφωνα. Οπως ειδες και εσυ, προκαλουν φασαριες και στην εκκινηση. Με τα τηλεφωνα εγω ειχα χασει καποια που θα στεκοταν αξιοπρεπεστατα σαν Bella Kounela. 20 χρονια ιστορια που ακομα δεν εχει ριξει τελειωτικη αυλαια.

Επειδη η ιστορια σου εχει μεγαλα κενα, δεν ξερω τι θα γινει αλλα ξερω οτι οι αποφασεις εχουν ηδη παρθει. Ισως παιζει ενα ναι μεν αλλα.
Δεν θελω να σε βαλω να κλαψεις/χαμογελασεις. Αναμονη για το τελικο αποτελεσμα και εαν αυτο που θα ακουσεις ειναι θανατικη καταδικη, μην κανεις τιποτα για να τουμπαρεις την βαρκα γιατι θα επηρεασεις αρνητικα το μελλον. η ηρεμια και η ωριμοτητα του σημερα θα σου δωσουν πιθανοτητες στο μελλον.
Το friend zone, ξαδερφακι του twilight zone, δεν το κερδισε κανενας. go with the flow.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
go with the flow.

Κλείσε τα μάτια, άκου ρυθμό, προσπάθησε να τον εφαρμόσεις σε αυτά που προείπαν χειρομαλελοκουνέλος.



Ακόμη και την απόρριψη, καλύτερα να τη κοιτάς στα μάτια. Τα σοφεύει.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
κουνέλο, μιλησες στην γερικη, χιλιομπαλωμενη, αιμάσσουσα (οπως ολων ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ αθρωπων) καρδούλα μου.
ειπες αληθειες.
και στις Ιστοριες Ζωης οπως αυτη με την μπελα κουνέλα, οφειλουμε να ειμαστε αισιοδοξοι οσο παει.
φαρος - οδηγος: "καμιά ιστορια δεν εχει τελειωσει αν δεν το αποφασισω Εγω."
και στο λεει ενας χαμηλοτονος αθρωπος. θελει τρέλλα.
δυσκολο?? ναι. και?????
"Φτασε οπου ΔΕΝ μπορεις!" ειπε ο Μεγαλος Κρητικός.

κρατα μας ενημερους. ψοφαω για 20ετεις κυκλους. γενικως, ειδικως και βιωματικως.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Οπως ειπαν και οι παραπανω ρε, να εισαι αυθορμητος χωρις σεναρια και μαλακιες, γαμα τις γραμμες της λογικης, μη το πολιοσκεφτεσαι και μην το υπεραναλυεις, αλλιως επιβαλεις το μυαλο απανω στα θελω του σωματος!

Να ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις το μυαλο ειναι κοτα, το περνει σα κατασταση που ειναι να κανεις βουτια στη θαλασσα απο ψηλο βραχο, τσεκαρει το "fight or flight" και σε μπουρδουκλωνει. χανεις το ενστικτο που τρεχει γενεες ολοκληρες στο ειδος μας και χανεις ευκαιριες.

Νιωσε τη εκεινη τη στιγμη, κοιτα την στα ματια, βγες απο την καθωσπρεπη πεπατημενη και πες οτι σου κατεβει! Δεν εχεις να χασεις τιποτα! Ισα ισα στη χειροτερη, μετα απο αυτο βγαινεις πιο εμπειρος με μια ωραια ιστορια να πεις και ελευθερος να εξερευνησεις αμετρητες τετοιες ή παρομοιες καταστασεις!

Σπρωξε ενα φακελο και δες τον να λυγιζει...guitar solo!

 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Thanks in advance αρχικά.
Και εγώ υποστηρίζω φουλ την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, μάλιστα αυτό επεδίωκα και τις προηγούμενες φορές-νταξει φάγαμε τα μούτρα μας, αλλά είχε τα καλά του -.

Ναι η ιστορία έχει κενά, γιατί σκέφτηκα μην ζαλίζω με λεπτομέρειες 😂😂... Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω ότι και οι 2 πλευρές σε μια πρόταση συνάντησης είχαμε μικρούς ενδοιασμούς, και οι 2 δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τις δουλειές που είχαμε βρει για σεζόν, ενώ ούτε τον υπόλοιπο καιρό ήταν εφικτό αυτό διότι καραντίνα, απαγόρευση επίσκεψης άλλης περιοχής πέραν περιφέρειας Δήμου και γύρω περιοχών και καπάκι οι 2 χρονικά διαφορετικές εξεταστικές. Αν και αν και, οφείλω να παραδεχτώ ότι με είχε παροτρύνει να την επισκεφθώ καλοκαίρι με πρόφαση ότι εκεί θα μπορούσα να βρω δουλειά, - μια περίοδο που το χωριό μας εκεί δεν μαζεύει κόσμο έστω και τον τοπικό, να γίνει κάποια κίνηση - και θα την έβλεπα.

Η ευκαιρία οπότε να βρεθούμε είναι εδώ και περίπου 10 μέρες, χωρίς να προβάλλουμε δικαιολογίες που στοχεύουν στην ευσυνειδησία του καθενός μας, ενώ βολεύει να ιδωθουμε στο σημείο Β, Αθήνα, και όχι στο σημείο 0 που είναι το χωριό μας.
Αυτές τις μέρες πρέπει να φύγει από την δουλειά γιατί σήμερα ξεκίνησε η εξεταστική τους, χρωστάει κάποια μαθήματα, οπότε θα περάσει από δω για τα μαθήματα.

Σκοπός αυτή τη στιγμή είναι να την ακούσω, να δω τι έχει να πει και να καταφέρω να της ξεκλεψω μια επαφή πρόσωπο με πρόσωπο έστω και για λίγα λεπτά, διαφορετικά βλέπω ταξιδάκι ώστε να μπορέσω να την δω από κοντά.
Το μόνο πρόβλημα στη παρούσα φάση είναι ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της, ενώ ήθελε να μιλήσουμε χθες, και αυτό γιατί φάγαμε μεγάλη ταραχή υγείας στο σπίτι κάνα 2 3 μέρες και της το ανέβαλλα για σήμερα....
 
Last edited:

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ναι η ιστορία έχει κενά, γιατί σκέφτηκα μην ζαλίζω με λεπτομέρειες 😂😂... Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω ότι και οι 2 πλευρές σε μια πρόταση συνάντησης είχαμε μικρούς ενδοιασμούς, και οι 2 δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τις δουλειές που είχαμε βρει για σεζόν, ενώ ούτε τον υπόλοιπο καιρό ήταν εφικτό αυτό διότι καραντίνα, απαγόρευση επίσκεψης άλλης περιοχής πέραν περιφέρειας Δήμου και γύρω περιοχών και καπάκι οι 2 χρονικά διαφορετικές εξεταστικές. Αν και αν και, οφείλω να παραδεχτώ ότι με είχε παροτρύνει να την επισκεφθώ καλοκαίρι με πρόφαση ότι εκεί θα μπορούσα να βρω δουλειά, - μια περίοδο που το χωριό μας εκεί δεν μαζεύει κόσμο έστω και τον τοπικό, να γίνει κάποια κίνηση - και θα την έβλε



διαφορετικά βλέπω ταξιδάκι ώστε να μπορέσω να την δω από κοντά
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Σε νιώθω σύντροφε. Να θέλω να ξεδιπλώσω την καρδιά μου στην υποψήφια χρονομαντισσα και να μην μας αφήνει κανείς. Κάποια στιγμή ο χρόνος άρχισε να λιγοστεύει και έπρεπε να δράσω. Εν τέλει αν και δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος, ένιωσε τις συμπληγάδες του χρόνου να μας πιέζουν και συμφώνησε ότι ήταν ο μόνος τρόπος.
Από κοντά έφαγα άκυρο βέβαια... Αλλά επειδή άβυσσος η καρδιά της γυναίκας το ξανασκέφτηκε και τώρα παίζουμε σε μία καμπύλη ημχ. Όπως ανέφερε η σοφοτατη δημογεροντία του rq, be yourself and go with the flow. Όλα τα άλλα έρχονται.
Όπως λέει και ο uhtred son of uhtred, Destiny is all

Να συμπληρώσω ότι καλό είναι να διατηρήσεις ένα μυστήριο, δε ξέρω πόσο ξεδιπλωσες τα φύλλα της καρδιάς σου αλλά από την πολλή μικρή μου εμπειρία, έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες αρέσκονται στο να μην τα ξέρουν όλα με την μία. Μπαίνουν στο παιχνίδι της αναζήτησης και τα καλύτερα έπονται, συνήθως.
 
Last edited:
Top Bottom