What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
«Μπήκε στις ράγες» το Μετρό Θεσσαλονίκης - Ανοιξε για το κοινό σταθμός

M2oS7sf.png
M2oS7sf.png

Δεν θα έπρεπε κάποια στιγμή να αρχίσουμε να κυνηγάμε νομικά όσους αντιμετωπίζουν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ ως εικαστική παρέμβαση;

Ολοκαίνουργιος σταθμός και οι πλάκες όδευσης ατόμων με προβλήματα όρασης είναι για να δίνουν μια βυζαντινή εσάνς στις φωτογραφίες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Σημερα, αφου για παρα πολλα χρονια αμυνομουν ηρωικα για να μην προκληθει αμαξικη στουκα. Ενας καραγκιοζης, καταφερε να με νικησει. οχι μονο αυτος.
Βγαινω απο ασχετο δρομακι για να μπω στον δρομο Χ. Ενας τυπος, ο κλασσικος επαγγελματιας με το χιλιογρατζουνισμενο βανακι. Στριβει δεξια ,με ολα, απο τον δρομο Ψ για να μπει στον δρομο Χ. Αυτο σημαινει οτι επιασε τερμα αριστερα και μου εξυσε ολη την μουρη του αυτοκινητου.

Κατεβαινει κατω και μου λεει, παω να κανω στην ακρη για να μην κλεινω τον δρομο. Ισα που προλαβα να τραβηξω μια... φωτογραφια.
Μολις εχω ξυπνησει. Δεν εχω πιει καφε και δεν εχω τσιγαρα. Εχω τα data αλλα η κατασταση μου, σε συνδιασμο με το σοκ, δημιουργησε ενα bottleneck. Αλλαζουμε στοιχεια και μου λεει ο τυπος,τραβα κανε την δηλωση.
ενταξει λεω εγω, μπαινω στο αυτοκινητο και δεν κανω 20 μετρα και λεω, τι εκανα τωρα; Σταματαω, κοιταζω την φωτογραφια και βλεπω ενα αυτοκινητο που εσκασε τερμα αριστερα. αν ηταν κανενας ανθρωπος στα αριστερα, θα τον ειχε κανει αναγομωση στα λαστιχα του. Μουτζωνω τον εαυτο μου x2. Σελφι και σε καθρεφτη.
Χτυπαει το κινητο μου και ηταν ο τυπος. Πηρε στην εταιρια του και του ειπαν να φωναξει ατομο απο την ασφαλιστικη.
Ωραια λεω, γυριζω. Δεν ειχα παει και μακρυα, 20 μετρα αποσταση.
Παιρνω κι εγω την ασφαλιστικη μου. Πρωτα σκαει ο ανθρωπος απο την ασφαλιστικη του τυπου. Φωτογραφιες κτλ μου λεει θα κανεις δηλωση; του λεω, περιμενω να ερθουν και απο την δικια μου ασφαλιστικη. Κομπλε μου λεει, και φευγει ο ανθρωπος. Με κοιταζει ο "επαγγελματιας". Του λεω, θα τα βρουν οι ασφαλιστικες μεταξυ τους, γιαυτο τους πληρωνουμε.
Δεν λεει τιποτα.
Αργει ο "δικος" μου να σκασει μυτη. Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε, σε 20 λεπτα θα ειναι εκει. ΟΚ λεω. Το λεω στον "επαγγελματια" και μου λεει, εγω. ετσι και αλλιως, καλεσα την τροχαια!! Το ζωο, καλεσε την τροχαια επειδη ειπα να ερθει ο ανθρωπος απο την δικια μου ασφαλεια. Να σου γινουν τα μπαλακια, σπυρια στον πισινο σου. Για να καθεσαι επανω τους.
"Εγω δεν σου ειπα οτι δεν θα κανω δηλωση". Σιωπη.
Σκαει ο "δικος" μου. Η φωτογραφια του αυτοκινητου που ειναι τερμα αριστερα-αντιθετο ρευμα, δεν σημαινει τιποτα. Ολα θα κριθουν απο τον ΚΟΚ. Ερχοταν απο δεξια και τον χτυπησα.
Με ρωταει, θα κανεις δηλωση; του λεω, εαν πω οτι εφταιγα, παιζει ρολο; μου απανταει πως οχι, θα κριθει απο τον κοκ.
Με ρωταει αν καλεσαμε τροχαια και του λεω, ο τυπος βιαζοταν και την καλεσε. Ο "Επαγγελματιας" του λεει, τον ρωτησα αν θα κανει δηλωση και δεν ειπε τιποτα. Ειναι η στιγμη που ΔΕΝ του εχωσα γροθιες στα πλευρα για να λυγισει μπροστα, για να την φαει μετα ελευθερα μεσα στα δοντια. Ετσι δερνει ο κουνελος.

Δηλαδη, αυτο το ζωο, που ειναι μαλακας, κανονικος, οχι επειδη ειναι μερος του ατυχηματος. Το ατυχημα ηταν αποτελεσμα της οδηγικης του ανικανοτητας. θα την βγαλει καθαρη και πληρωμενη. Εγω, θα πρεπει να πληρωσω την ζημια που επαθε το αυτοκινητο μου, επειδη ηρθε απο δεξια. Φταιω, που δεν κατεβηκα απο το αυτοκινητο, για να δω αν ερχεται κανενας απο δεξια. Δεν υπαρχει ορατοτητα προς τα δεξια, μεχρι να βγει ο μπροστα τροχος στον δρομο.
Απο αριστερα η ορατοτητα ειναι πολυ καλη.

Τι ηλιθια χωρα ειναι αυτη; τι σκτ ηρθα πισω; δεν αυτοκτονουσα με ασφυξια μεσα στα μπουτια καμιας αφρικανης;
Ανυποφορη χωρα. καλυτερα να παταω σε νερα μολυσμενα με χολερα και να τρωω λιαστη ντοματα απο την Τουρκια.
Αυτες που ηταν μολυσμενες με αρρωστια για το συκωτι.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
τέρμα γτπ τίτλος στο άρθρο... το διάβαζα το νέο γιατί με αφορά που έχω τριφασικό στο γραφείο, καμία σχέση.

Επίσης ποιος είπε ότι στο μονοφασικό δεν αντέχει πάνω από 2 συσκευές μωρέ; τι είναι αυτός; ξάδερφος που "ξέρει από ηλεκτρολογικά";

Η κάθε γραμμή σηκώνει συγκεκριμένες κιλοβατόρες άσχετα με το αν είναι μονοφασικό ή τριφασικό το ρεύμα σου και αν πας από το ένα στο άλλο δεν αλλάζεις όλη την καλωδίωση, μα τι ηλίθιοι;

Ναι το σπίτι της σχωρεμένης της γιαγιάς μου δεν αντέχει, το δικό μου που έχει νέα εγκατάσταση δουλεύουν ΟΛΑ μαζί και δεν τσινάει τίποτα με μονοφασικό.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ειμαστε ετοιμοι για το επομενο βημα των ανθρωπινων κοινωνιων;

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Η Αμερικη ηταν απο παντα μπατσοστρατο κρατος. Το κακο ειναι οτι η Ευρωπη ακολουθει τις αμερικανικες τασεις.
Ευτηχως, η ελληνικη πραγματικοτητα θελει αυτες τις κοινωνικες συσκευες, να πεφτουν θυματα προς ανακυκλωση.
Περα απο την πλακα, πλησιαζουμε πολυ επικινδυνες καταστασεις. Μιλαμε για μηχανες, με software. Στην καλυτερη, θα γινουν θυματα για mining.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Δίνω πολλά λεφτά για να έρθουν στην Ελλάδα τέτοια ρομπότ και να τα διατάξει κάποιος να κάνουν raid σε μεγάλο καταυλισμό ρομά.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Οπως ελεγα και το πρωι μεσημερι:

Με τη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση άνετα θα μπορούσαν να βάλουν και uploaded human consciousness, από τη neuralink του μουσκ, κανενός αδικοχαμένου ήρωα μπάτσου 🤡
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Δίνω πολλά λεφτά για να έρθουν στην Ελλάδα τέτοια ρομπότ και να τα διατάξει κάποιος να κάνουν raid σε μεγάλο καταυλισμό ρομά.
Αν "αρχηγος" τοτε ειναι ο Κυργιακος. Θα ξεκινησει μεσα απο τα πανεπιστημια. Πλατεια Εξαρχειων και γυρω δρομων.
Μετα θα πισει τους κλασσικους δρομους οπου περνανε οι διαδηλωσεις. Μετα θα πει, Πολυτεχνειο-Συνταγμα, χωρις ταλαιπωρια για τους οδηγους.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
Καταπληκτικό, έτσι δεν θα κατηγορούνται πια αστυνομικοί για τις δολοφονίες.

Δεν νομίζω ότι θα είναι αυτόνομα!! Μάλλον τηλεχειριζόμενα θα είναι!! Οπότε πάλι η ευθύνη πέφτει στον χειριστή. Απλά τέτοια συστήματα τα χρησιμοποιείς σε χώρους που υπολογίζεις ότι θα έχεις μεγάλες απώλειες! Μαλλον έχει παραγίνει το κακό με την οπλοκατοχή, και κυκλοφορούν με mini guns!!!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Οι αναζητησεις που εκαναν οι ελληνες στο google ειναι δεικτης νοημοσυνης. Δεν την θεωρω σημαντικη λιστα οπως ειναι το μπορνχαμπ ινσαιτς. Το κακο ειναι οτι σταματησε να ανανεωνει τα στατιστικα του για την Ελλαδα. Αλητεια και αισχος. Το τελευταιο report ηταν το 2017. Τα συμπερασματα που βγαινουν απο αυτο το σαιτ ειναι σεισμικα.
Συμφωνα με το ινσαιτ, οι ελληνικες αναζητησεις ειναι "πατριωτικες"
When it comes to popular searches, Greek’s a very patriotic. The most popular search by far is “greek” followed by “greek celebrity”
Οι δυο πρωτες αναζητησεις στην λιστα ειναι βιντεο μονο με γυναικες/αντρες και απο εκει που ποναει. Ποιος ειπε οτι οι Ελληνες ειναι ομοφοβικοι;
Στις γυναικειες αναζητησεις, οι δυο πρωτες αναζητησεις ειναι μονο με γυναικες και το τριο. Στους αντρες αυτες οι αναζητησεις πεφτουν στην 4η και 6η θεση αντιστοιχα. Οι αντρες στην 1η και 2η επιλογη, θελουν σιτεμενες και απο εκει που ποναει. Οι γυναικες δεν θελουν καθολου σιτεμενους αλλα στην 6η θεση ειναι οι σιτεμενες. Στην 4η θεση των γυναικειων προτιμησεων ειναι απο εκει που ποναει και στην 5η με γκρουπ.
Αυτο που απουσιαζει απο τους αντρες αλλα εχει την 7η θεση στις γυναικειες αναζητησεις ειναι το ντου απο παντου. Τι να το κανεις το 1 οταν μπορεις να εχεις ολοκληρο gang.
Τα χριστουγεννα η σελιδα εχει τους περισσοτερους ελληνες επισκεπτες και την επετειο του ΟΧΙ τους λιγοτερους.
Ο πολεμος ειναι αντιερωτικος.
Στις ομο κατηγοριες, το bear που δεν εχω ιδεα τι δουλεια εχουν οι αρκουδες, ειναι πρωτο στις αναζητησεις.
Για την παρηγορια μας. Η αναζητηση των γυναικων για μεγαλο, καθεται μολις στην 8η θεση.
Για τον προβληματισμο. Η μεση διαρκεια της επισκεψης ειναι 10 λεπτα, στην καλυτερη.

Αυτα ειναι στατιστικα με κονωνικη αξια, τι να μας πει ο γουγλης;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ενω το 5 γιατι ιδρωνω πολυ; και το 8 γιατι νυσταζω συνεχεια; ειναι αδιαφορα.
 
Top Bottom