Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Shiiiiiet

Κι εδώ πέρα ετοιμαζόμαστε για μπάνιο στην θάλασσα..

Αν και δεν εξηγεί κάτι καινούργιο. Νέοι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να διαδόσουν τις δημιουργίες τους χωρίς διαμεσολαβητή ακα δισκογραφική. Αυτό με τον Καζαντζίδη δε το γνώριζα. Πολύ based πρέπει να ήταν ο τύπος.

Σορι φιλαρακι αλλα δεν μπαινω στον κοπο να πατησω πλει. Παω να ριξω λιγο σαπουνι και Tide στα ματια μου γιατι ειδα ολες αυτες τις μαλακοφατσες "προσωπικοτητες" και με επιασε φαγουρα στους αμφιβληστροειδεις.

Η ιστορία με τον Καζαντζίδη είναι πολύ γνωστή και κομβική για το θέμα και προφανώς έχει την αναφορά της.

Για μένα θα ήταν ευχάριστη έκπληξη αν ανέφερε τον Άσιμο. Δυστυχώς δεν τον ανέφερε.

Οι μαλακόφατσες είναι μόνον στο thumbnail. Πατα άφοβα play.
Μονο για σημερα, ειπα να σε πιστεψω και την ειδα ΚΙΜ. Το πατησα.
Οι ταπερς δεν νικησαν την μουσικη βιομηχανια. Υπαρχουν πολλα παραδειγματα με καλλιτεχνες που γυρισαν την πλατη τους στις δισκογραφικες, πατωντας σε οτι ανεφερε ο τυπος στο βιντεο, Τρου στορυ, Πριν αυτοι οι "σημαντικοι" ακαλλιτεχνες ξεκινησουν να αλλαζουν μονοι τους τις πανες τους. Οι ταπερς βρεθηκαν σε μια περιοδο οπου ολα αυτα ειναι μασημενη τροφη, ετοιμα τα βρηκαν και τα χρησιμοποιησαν. Θα συμφωνησω με τον @lucinos, περιμενα αναφορα στον Ασιμο αλλα στο δευτερο προσωπο, επεσα μεσα. Ημουν σιγουρος οτι θα γινει αναφορα στον Παντελιδη. Μας ειχαν σπασει τα @@ οτι ξεκινησε απο το youtube αλλα ειναι και η αποδειξη οτι αυτα τα πραγματα γινοντουσαν πριν εμφανιστουν ολοι αυτοι οι μαλακοπιτουρες.

Καποτε ειδα ενα ντοκιμαντερ για τον screamin jay hawkins. Ενας φιλος του ειχε πει οτι καποια στιγμη ο τραγουδιστης τα ειχε παρει στο κρανιο επειδη δεν του εδινε χρηματα η δισκογραφικη. Πηγε να τους τα πει ενα χερακι αλλα επεστρεψε χλωμος. Μολις ειχε ανακαλυψει οτι οι δισκογραφικες ειναι η μαφια.
Οταν οι δισκογραφικες, πλην μεταλ Λαρς, κανουν μηνυσεις και λενε οτι η πειρατεια κανει κακο στους καλλιτεχνες, εννοουν τις τσεπες τους. Ειναι γνωστο οτι οι καλλιτεχνες βγαζουν τα προς το ζην απο συναυλιες και κανενα υπογειο μαγαζακι.

Και στην συνεντευξη που ειχε παρει ο τονεξ, στον Mr Rotting Christ, πανω κατω τα ιδια ειχε πει. Πληρωνουν απο την τσεπη τους και περιμενουν κανενα live για να δουν χρηματα.
Απο αλλη πηγη, ειχε επισης αναφερθει οτι οι εταιριες εχουν δικους τους ανθρωπους για να γραφουν μουσικη.
Το θεμα της πηγης ηταν γιατι η μουσικη εχει γινει εντελως σκτ. Ναι, δεν ειναι ιδεα μας οτι παλια η μουσικη ηταν καλυτερη.
Για τον ιδιο λογο που ανεφερε ο τυπος στο βιντεο, οπου βλεπουν τι πουλαει και αναλογα παραγουν μουσικη απο φαμπρικα, ειναι ο λογος που τα τραγουδια του σημερα μοιαζουν ιδια.

Γιατί, τις υπόλοιπες δε με πιστεύεις? :p
Το βίντεο κατα την άποψή μου έχει κλικ μπεϊτ χαρακτήρα. Με βάση τα βίντεο που ανεβάζει όπου αναλύει καποια πράγματα με βάση την οικονομική θεωρία χωρίς κάποιο πολιτικό μοτίβο, σκοπός ήταν να αναδείξει την ένοια μονοπώλιο στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με όλα τα αρνητικά της και πώς αυτή αντιμετωπίστηκε από διάφορους καλλιτέχνες.

Δεν εξυμνεί τον Παντελίδη ως καλλιτέχνη, αλλά δείχνει πώς αυτός μέσω του utube παρέκαμψε ουσιαστικά το μέσο διάδοσης /διαφήμισης που ήταν οι δισκογραφικές.

Δεν διαφωνω σε κατι, το καταλαβα, απλα, οπως ειπες κι εσυ, παιζει ενα click bait. Εγω θα εβαζα ως τιτλο, πως η καπιταλιστικη δισκογραφια μεταμορφωνεται σε κολεκτιβα.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε στην περιφέρεια αυτή απαγόρευση των μετακινήσεων, εντούτοις εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν αποκλεισμένοι μέσα στα οχήματά τους.

Δεν υπάρχει χιονοθύελλα είναι κόλπο του σατανιστή Μπάιντεν για να χτυπήσει τον χριστινισμόμας και να καταστρέψει τα χριστούγεννα...

Ευτηχως, δεν εχω αυτο το προβλημα. Το εχουν φιλοι και ξερω οτι ειναι μια κατασταση τοσο ψυχοφθορα που σε κανει να νομιζεις οτι αστεγος σημαινει δικαιωμα στην ψυχικη υγεια.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις αυτό το θέμα.

Αυτο που δεν λεει το αρθρο ειναι οτι η νομιμοτητα της πολυγαμιας ειναι μονο για τους ντοπιους.
Παντου ρατσισμος ρε φιλε.

Τουλαχιστον μαθαμε οτι στα 67, εαν τα φτασουμε, η βαρυτητα δεν επηρεαζει την διεισδυση.
Δεν επηρεαζει ουτε την μνημη. Ο τυπος θυμαται τα ονοματα 12 συζυγων, 102 παιδιων και 568 εγγονιων.
Εγω δεν θυμαμαι ποτε παντρευτηκα.

Ο τυπος θυμαται τα ονοματα 12 συζυγων, [...]
Εγω δεν θυμαμαι ποτε παντρευτηκα.
Αναγκαίο για επιβίωση ίσως. Δεν θα είχε φτάσει ζωντανός σε αυτόν τον αριθμό αλλιώς.

huh? Μα εκεί δεν έφτασε ο χιονιάς.

huh? Μα εκεί δεν έφτασε ο χιονιάς.
αν η πτήση σου έρχεται από τον βορρά ή περνάει τέλος πάντων από ένα σημείο με άστατο καιρό, δεν πα να είσαι στην Βραζιλία, θα κοιμηθείς στο αεροδρόμιο

Back