Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απο τα καλυτερα βιντεο της χρονιας. Αστυνομια, τροχαια, πυροσβεστικη και ο τυπος, ετσι απλα, περασε τα προβατα μεσα απο τον αγωνα. Πιστευω οτι εκανε και την εκπληξη με την ταχυτητα του. Ο τυπος δεν παταει καν στο εδαφος.
EDIT
Περα απο την πλακα. Πιστευω οτι πρεπει να βγει σηματακι για οποιον ποσταρει τοσο κορυφαια βιντεο.
Εδω μιλαμε υλικο για να γελαει ο πλανητης.

pro2.png
pro2.png
pro3.png

Last edited:
Κάπου έχω βιντεαρα όπου περνάμε με φίλο τα αιγοπροβατα μέσα από το χωριό, από το χειμαδιό στο θερινό μαντρί. Στον δρόμο πέφτουμε σε παρκαρισμενα αμάξια πολυτελείας που εκτός των άλλων έχουν κλείσει και το στενό. Το κοπάδι είναι πάνω από χίλια κεφάλια, όποτε για να περάσουν όλα τα ζώα πήρε ώρα.
Το βίντεο ξεκινάει με τα κουδούνια, κύπρια, από τα Σάλωνα, που αντιλαλούν στα σοκάκια, μετά τα κερατά των τράγων και των κριαριών που χτυπανε τα αυτοκίνητα και για επίλογο κυρατσες που βγαίνουν με το ρεη μπαν να μας την πούνε και καταλήγουν να κλείνονται ξανά μέσα επειδή ιού τραγιλα..
Για την ιστορία μας κλασανε μια μάντρα, στην κυριολεξία, διότι είχαν παρκάρει παράνομα και ο φίλος είχε ενημερώσει ότι θα τα περάσει την συγκεκριμένη ώρα από το χωριό.

Δεν ηξερα που να το αφησω, βασικα υπαρχει συγκεκριμενο θεμα αλλα ειπα να το βαλω στην γκριζα ζωνη.
Επαιξε μια εντονη συζητηση για το θεμα, και οχι μονο με το θεμα του βιντεο αλλα με την γενικη ιδεα οτι οι αρχαιοι ελληνες ανακαλυψαν μεχρι και το χωμα που παταμε. Οι Αιγυπτιοι ηταν Ελληνες και ας λεει ο Ηροδοτος, τα ελληνικα ειναι γλωσσα προγραμματισμου, ο Bill Gates σχεδιαζει ΑΙ που την φτιαχνει με αρχαια ελληνικα.
Μην σας ξεγελαει ο τιτλος, ο πραγματικος λογος της υπαρξης του βιντεο ειναι οτι ο Ομηρος εζησε το 3.100 π.Χ.
11.50 ο λογος που μου προτειναν να δω το βιντεο και 12.24 ο λογος που επαναστατησα και μου ειπαν να μην μπερδευομαι με ασημαντες λεπτομερειες.

Τον συγκεκριμένο τον έχω γνωρίσει κι από κοντά και κουβεντιάσει δις. Δυστυχώς όσο διαβασμενος είναι, στο θέμα της γραμματείας, άλλο τόσο δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει και άλλο τόσο χάνει και το κοινό του.

άλλο τόσο δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει και άλλο τόσο χάνει και το κοινό του.
Ναι αλλα απο οτι καταλαβα, εχει κοινο και η απορια ειναι πως καταφερε να το δημιουργησει.

Τι λες τώρα; Κάτι τέτοιοι αρχαιοαχταρμάδες ήταν οι αγαπημένοι μου. Ξενύχτια παρέα με Λιακό, Νεφελίμ, Ελοχίμ και Ελ Απόλλωνα.

Να πως περνάει ο κυρ. Στέφανος τον ελεύθερό του χρόνο

Ναι αλλα απο οτι καταλαβα, εχει κοινο και η απορια ειναι πως καταφερε να το δημιουργησει.
Δυστυχώς ξερω κόσμο, πρώην φίλοι, που τον προσκυνάνε. Ο συγκεκριμένος Ξεκίνησε από τις Φρυκτωρίες, ένα κανάλι που μέχρι κάποιο σημείο το πήγαινε πολύ καλά. Όποτε απέκτησε εύκολα φήμη και κύρος ως ερευνητής. Πρέπει να έκανε και κάποια πρακτική δίπλα στον Τουλάτο. εξ ου και το eye liner και μετά με τα βιβλία του το έχασε.
Τον γνώρισα από κοντά στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου που με έσυραν και ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία, όταν άρχισε να παίρνει τοις μετρητοίς προτάσεις του Πλούταρχου για φυτά και ζώα στην Σελήνη είπα εντάξει κάνει πλάκα. Έλα όμως που από κοντά που μας μίλησε φάνηκε να τα πιστεύει!
Τελος πάντων, περί ορεξεως, όσο δεν παίρνει τα οπλα ενάντια στους Σεληνιους που έχουν όπλα σαν τα σημερινά πυρηνικά, ολα καλά!

δίπλα στον Τουλάτο
Επρεπε να το καταλαβω. Αυτοι οι ανθρωποι κανουν τρομερη ζημια με την παραπληροφορηση, σε κατι που υποτιθεται οτι το εκτιμουν και το σεβονται.

Μπακογιαννηδες, Πετρελαια, Διυλιστηρια, Ισραηλ, Διαφθορα, Αρνηση συλληψης κι εγω εχω ενα καπελακι πανω απο το κεφαλι μου, ισως να ειναι και φεσι. Μαλλον το δευτερο και δεν ξερω γιατι φοραμε φεσι.

Χωρις συνωμοτικο υφος.
Btw επειδη ειχα ξεχασει πως το λενε αυτο το κοκκινο καπελακι της κακια ωρας, το εψαξα. Ειχε κολλησει η λεξη σαρικι στο κεφαλι μου. Ειδα την ονομασια φεσι, κατευθειαν απο τα Link αλλα ειδα και wiki link και εκανα κλικ, οχι για να διαβασω την ιστορια του του ακυρου καλυματος κεφαλης. Ειναι κατι που τσεκαρω απο ψυχαναγκασμο τον τελευταιο καιρο. Τι τσεκαρω;
Πηγα στις γλωσσες και ειχε την ελληνικη. Σε αναζητηση για κατι αρχαιοελληνικο, δεν θυμαμαι τι εψαχνα, μαλλον πολλα πραγματα ταυτοχρονα. Σε λημμα για καποιο αρχαιοελληνικο γεγονος, θαρρω σημαντικο επειδη... εψαχνα, δεν υπηρχε επιλογη για ελληνικα. Οταν προκειται για πραγματα, ας τα πουμε "σημαντικα", τα ελληνικα απουσιαζουν. Σε πραγματα πιο σοβαρα, πολυ δυσκολο να βρεθει ελληνικη γλωσσα. Μας πολεμανε οι σιωνοτεκτονες για να ξεχασουμε την γλωσσα μας.

EDIT
Να δωσω και ενα παραδειγμα, τυχαιο δειγμα που βρηκα στο ιστορικο. Οι γυναικες στην Ελλαδα. Για την ιστορια, η Ελλαδα κατεχει την θεση 32 στην ισοτητα.

wigr.png

Last edited:
Τί είναι αυτό το Fly over στη Θεσσαλονίκη που διαβάζω τελευταία; Θα ξεκινήσουν κάποιο έργο; Το περασμένο ΣΚ ήταν που άνοιξαν το Μετρό... για επίσκεψη κ selfies.

Τί είναι αυτό το Fly over στη Θεσσαλονίκη που διαβάζω τελευταία; Θα ξεκινήσουν κάποιο έργο; Το περασμένο ΣΚ ήταν που άνοιξαν το Μετρό... για επίσκεψη κ selfies.
αυτο που βλεπαμε στις αμερικανικες ταινες, δρομος παν απο το δρομο...

Ολο σκουφακια και χιονια στο καμπαναριο μου ειστε αλλα ενας, ΕΝΑΣ, δεν βγηκε να πει οτι επαιξε snow bros nick and tom.
Το TOP γεννιατικο παιγνιο. γεμισε ο κοσμος δηθεν gamers.

Ολο σκουφακια και χιονια στο καμπαναριο μου ειστε αλλα ενας, ΕΝΑΣ, δεν βγηκε να πει οτι επαιξε snow bros nick and tom.
Το TOP γεννιατικο παιγνιο. γεμισε ο κοσμος δηθεν gamers.
δεν θα σου πω ψέμματα, αλλά 2 εβδομάδες πριν το ξεσκόνισα λίγο, αλλά μου λείπει πάρα πολύ το να παίζω με μοχλό arcade και είναι και ακριβούτσικα τα άτιμα.

Πριν καμια δεκαρια μερες το εβαλα να παιξει. Σημερα, εκανα delete τα εξτρα workspace του linux, επειδη εκαναν μανουρα, και ελειωσα απο το πρωι.
Ναι, ειχα την ιδια σκεψη επειδη δυσκολευτηκα με πιστες που τις εβγαζα ανετα ενω ημουν τουαλετα για κατουρημα. Τα πραγματα πολυ χειροτερα με logitech χειριστηριο. Οριακα για ragequit αλλα οχι για μπαναγιες.
Οσο σκεφτομαι οτι καποτε καποιος μου χαριζε 5-6 κλασσικες arcade καμπινες και 2 απο εκεινες με την πολυθρονα και την οθονη στο βαθος, plus ενα φλιπερακι. Δεν ειχα χωρο ουτε για μια καμπινα και ουτε ορεξη να μπω σε επιδιορθωσεις επειδη δεν δουλευε τιποτα. Με εξαιρεση το φλιπερακι που ηθελε solenoid, Τιποτα που να μην φτιαχνοταν με ενα PC.
Ολη μου την ζωη υποφερω απο bad timing.
Η γυναικα θελει χαδια και το arcade gaming μοχλο και κομβια.

Back