Μπακογιαννηδες, Πετρελαια, Διυλιστηρια, Ισραηλ, Διαφθορα, Αρνηση συλληψης κι εγω εχω ενα καπελακι πανω απο το κεφαλι μου, ισως να ειναι και φεσι. Μαλλον το δευτερο και δεν ξερω γιατι φοραμε φεσι.
Ο Beny Steinmetz είναι γνωστός στην Ελλάδα και από την συμμετοχή που είχε στην Πανγαία, την εταιρεία ακινήτων της Εθνικής Τράπεζας που έχει μετονομαστεί σε Prodea
www.financialreport.gr
Χωρις συνωμοτικο υφος.
Btw επειδη ειχα ξεχασει πως το λενε αυτο το κοκκινο καπελακι της κακια ωρας, το εψαξα. Ειχε κολλησει η λεξη σαρικι στο κεφαλι μου. Ειδα την ονομασια φεσι, κατευθειαν απο τα Link αλλα ειδα και wiki link και εκανα κλικ, οχι για να διαβασω την ιστορια του του ακυρου καλυματος κεφαλης. Ειναι κατι που τσεκαρω απο ψυχαναγκασμο τον τελευταιο καιρο. Τι τσεκαρω;
Πηγα στις γλωσσες και ειχε την ελληνικη. Σε αναζητηση για κατι αρχαιοελληνικο, δεν θυμαμαι τι εψαχνα, μαλλον πολλα πραγματα ταυτοχρονα. Σε λημμα για καποιο αρχαιοελληνικο γεγονος, θαρρω σημαντικο επειδη... εψαχνα, δεν υπηρχε επιλογη για ελληνικα. Οταν προκειται για πραγματα, ας τα πουμε "σημαντικα", τα ελληνικα απουσιαζουν. Σε πραγματα πιο σοβαρα, πολυ δυσκολο να βρεθει ελληνικη γλωσσα.
Μας πολεμανε οι σιωνοτεκτονες για να ξεχασουμε την γλωσσα μας.
EDIT
Να δωσω και ενα παραδειγμα, τυχαιο δειγμα που βρηκα στο ιστορικο. Οι γυναικες στην Ελλαδα. Για την ιστορια, η Ελλαδα κατεχει την θεση 32 στην ισοτητα.
en.wikipedia.org