Update
Λοιπον ολοκληρωσα την πρωτη μου εβδομαδα στο γυμναστηριο με σχετικη επιτυχια,φυσικα κουραστηκα αλλα ειδα μεγαλη διαφορα στην ωρα που παω για προπονηση, δηλαδη το πρωι οταν σκαω 9.00 στο γυμναστηριο και καθομαι για να κανω το προγραμμα μου τα παντα μου βγαινουν πιο ευκολα και στην δουλεια εχω λιγο περισσότερη ενεργεια και γενικα αποδιδω καλυτερα αλλα παντα φροντιζω να μην κουραζομαι απο τα βαρη για να ειμαι πιο ξεκουραστος. Αντιθετο οταν πηγαινω το απογευμα δεν μπορω να πω οτι το απολαμβανω ιδιαιτερα(αλλα επειδη εχω ενα σκοπο ειμαι κλειδωμενος εκει) λογω του οτι υπαρχει περισσοτερος κοσμος και πολυ ποζερια ρε παιδια, ειδικα απο κατι νεαρους που ετοιμαζονται για καλοκαιρι.Επισης ενας ακομα λογος πρεπει να ειναι και η πιεση που δεχομαι στην δουλεια και δεν αφηνει να το απολαμβανω αλλα και για αυτο το προβλημα καποια λυση θα βρω.
Διαβαζοντας τα ποστ εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις:
Borracho μπορει να ξεκιναει στα 35 αλλα κανω προεργασια απο τωρα για να ειμαι ετοιμος και στα 30 ξεκιναει για εμενα.
Δευτερον θεμα που θελω να θιξω ειναι οι λογοι που οδηγουν καποιον να αλλαξει συνηθειες και να ξεκινησει καποια πραγματα που σε οποιαδηποτε αλλη φαση της ζωης του να μην τα ξεκινουσε, εγω αρχισα τις αλλαγες λογω υγειας (οπως λεω σε γνωστους και φιλους καριερα εκανα ως υπερβαρος) που με περιοριζουν στην δουλεια μου αλλα και γενικοτερα στην καθημερινοτητα μου.
Ειχα κοπελες στην ζωη και θα εχω στο μελλον (χωρισμενος εδω και 4 μηνες) αλλα το να αρχισεις το γυμναστηριο για να ριξεις την κορασιδα που εχεις βαλει στο ματι και μετα να μην το συνεχισεις ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ, τοσος κοπος πηγε τζαμπα και στο τελος μπορει να χαρακτηριστεις.
Συμφωνω με τον Φραπε οτι την γυμναστικη την κανουμε για την πάρτη μας πρωτα και για κανεναν αλλο, ο πρωτος που θα ευχαριστηθει με το αποτελεσμα ειμαστε εμεις και μονο εμεις (ασε τους αλλους για μετα) και δεν θελουμε πλακα κοιλα γιατι που θα ακουμπαμε το μπυροκουτι οταν καθομαστε στο καναπε και επιπλεον οι κορασιδες που θα ξαπλωνουν οταν ΕΜΕΙΣ αποφασισουμε να δουμε μια ταινια μαζι τους στον καναπε.
Μια σκληρη αληθεια,πολλες μπορει να μας εχουν απορρίψει για την εξωτερικη μας εμφανιση αλλα αυτες εχασαν γιατι στο εσωτερικο μας κοσμο ειμαστε τα καλυτερα παιδια. Εαν μια κοπελα κρινει μονο την εξωτερικη σου εμφανιση τοτε καλυτερα ειναι ψαξεις για την επομενη!!!!!!!!
Στο διαταυτα για το προγραμμα που μου εβγαλε ο γυμναστης ειναι μια κυκλικη ροη ασκησεων με βαρη που δουλευω ποδια χερια μαζι(οχι ολες τις ομαδες μυων μαζι,αυτο το εκανε για να καψω λιπος). Για καθε ασκηση εχω ενα σετ με 15 επαναληψεις και στο συνολο 7 ασκησεις για να ολοκληρωθει ο κυκλος,αυτον τον κυκλο τον επαναλαμβάνω 3 φορες και με εχει ξετιναξει γιατι το διαλειμμα αναμεσα στις ασκησεις ειναι ο χρονος που μεσολαβει μεταξυ της μιας ασκησης με την αλλη. Το μονο που πρεπει να αρχισω στο σπιτι ειναι οι κοιλιακοι και οι ραχαιοι για αυτο δωστε καμια ιδεα.
Εφτασα στα 147 κιλα και ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.