Stamatimenos
Death Knight
Πολύ κακή η παγίδα του "όλοι ίδιοι είναι", συμφωνώ. Αυτά είναι που ταΐζουν χούντες.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έλα ρε μας είχαν βγάλει στην τβ και δεν το είχα πάρει χαμπάρι? Εδώ και πολλά χρόνια η διαδρομή Θεσσαλονίκη -αλεξανδρουπολη ήταν παρακμή. Μαθαίνω βέβαια ότι δεν πάει πια μέχρι Αλεξανδρούπολη.
α! αυτό μου θύμισε παλιά όταν ήμουν μικρός, στα παρακείμενα χωριά του Αιγίου (τώρα όλα Δήμος Αιγιαλείας) στις γραμμές είχαν ένα μικρό σπιτάκι όπου έβγαινε ένας τύπος και κατέβαζε χειροκίνητα τις μπάρες![]()
βεβαια στο τελος της ημερας ο νομος σερρων παλι νδ θα βγαλει.
Εχει τετοια σπιτακι προς Σεπολια μερια, λιγο πριν την Αγιου Μελετιου καθως απο εκει περνανε οι γραμμες τραινου και υπαρχει ανθρωπος που παιζει με την μπαρα....α! αυτό μου θύμισε παλιά όταν ήμουν μικρός, στα παρακείμενα χωριά του Αιγίου (τώρα όλα Δήμος Αιγιαλείας) στις γραμμές είχαν ένα μικρό σπιτάκι όπου έβγαινε ένας τύπος και κατέβαζε χειροκίνητα τις μπάρες![]()
Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τέτοιο το μέγεθος τής λεηλασίας που δεν γίνεται από μια συμμορία ρομά. Οι ευθύνες για την λεηλασία πάνε ψηλά.- ρομά που βανδαλίζουν για να πάρουν χαλκό = τσεκ