What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Eδώ απόκτησαν Αρχαιολόγο Reviewer, στο cyborg θα κολλούσαν;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Τοποθέτηση στο Μ/Κ πεντακόσα κάτι Έβρου - Καβυσσός. ή κάτι τέτοιο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΙ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,331
αν δεν εχουν αλλαξει και πολλα πραγματα. τα σφηνακια, εαν τα εννοεις ως πιωμα. μεσα επεσες.
την εποχη που ημουν εκει. οταν ο ελλ. στρατ. ειχε ροπαλα και σφεντονες. επαιζε πολυ ασκηση, πολλα σχολεια(καταστροφες αρματων,ναρκοπολεμοι κτλ), αμετρητες εως απειρες υπηρεσιες και πειθαρχια μηδενικη εως υπο το μηδεν.
αυτα για ιστορικους λογους γιατι τωρα δεν μπορω να ξερω τι παιζει.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Epitaph wrote:
Τοποθέτηση στο Μ/Κ πεντακόσα κάτι Έβρου - Καβυσσός. ή κάτι τέτοιο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΙ</blockquote>

Είναι κοντά αλεξπόλη αυτό; Αν ναι να κανονίσουμε τίποτα.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Και επειδή το βρήκα... είχα γράψει ένα άρθρο για ένα blog που είχα μια φορά και ένα καιρό σχετικά με τη θητεία μου. Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά τότε που το έγραψα πριν κάποια χρόνια ήταν ότι ακριβώς είδα στο στρατό

<span class="bbcode_spoiler">
Υπηρέτησα όλη μου την θητεία σε βυσματική μονάδα σχετικά κοντά στο σπίτι μου και είδα υψηλόβαθμους αξιωματικούς να μην μπορούν να εκτελέσουν τις πιο απλές διαταγές, να μην δείχνουν ούτε αυτοί οι ίδιοι τον σεβασμό που θα έπρεπε στην σημαία και την πατρίδα. Είδα ΕΠΟΠ που λόγω της φήμης της μονάδας περί βυσμάτων (που αληθεύει) να μου τα πρίζουν ότι είμαι βυσματίας την στιγμή που εκείνοι όταν φτάνει η στιγμή για κανά κόσοβο είναι ικανοί να γλείψουν ακόμα και κώλο για να πάνε.

ΕΠΟΠ που κάναν 2 υπηρεσίες τον μήνα και γκρινιάζαν ακόμα και για αυτές. Στελέχη που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να το παίξουν σκληροί στα φαντάρια με απειλές και βλαχομαγκιές, σε άτομα που έξω θα ντρεπόντουσαν να τους κοιτάξουν στα μάτια. Στελέχη που γυρνούσαν από δουλειές συντήρησης και μας πρίζαν ότι ρίξανε τρομερή δουλειά την στιγμή που για πολλούς από τους στρατιώτες αυτή ήταν μία απλή καθημερινή μέρα και μέσα στο στρατό αλλά και έξω από αυτόν.

Και αν κάνουμε ένα βήμα πιο μέσα στις αποθήκες αυτών θα βρούμε έλλειμμα στα καύσιμα ,στα πυρομαχικά, στα ανταλλακτικά ,στα οχήματα που την μέρα της επιθεώρησης δουλεύουν όλα. Σε επιθεωρήσεις που ακόμα και το καλαθάκι για τα σκουπίδια έπρεπε να είναι άδειο καθώς δεν είναι σωστό ο εκάστοτε Στρατηγός να δει ούτε μία χαρτοπετσέτα μέσα σε αυτό. Λες και ολόκληρος Στρατηγός θα κάτσει να ασχοληθεί.

Είδα στα γραφεία κληρωτούς και εποπ να διαχειρίζονται απόρρητα σήματα και πληροφορίες μιας και οι ανώτεροι τους δεν ξέρουν να τα χειριστούν ή απλά δεν προλαβαίνουν γιατί διαπραγματεύονται το ύψος του τιμολογίου για τις επισκευές στο στρατόπεδο με τον πατέρα του κληρωτού που θα το φτιάξει τσάμπα για 1 μήνα άδεια στον τυχερό κανακάρη του που έστω και για λίγο θα κρατηθεί μακρυά από την ξεφτίλα και την κατάντια των άλλοτε ένδοξων ενόπλεων δυνάμεων.

Αν όλα τα παραπάνω έτυχαν σε ένα κέντρο νεοσυλλέκτων και έπειτα σε μια ταξιαρχία,ένα στρατόπεδο, με αρκετές μονάδες, και μόνο για τους 9 μήνες που ήμουν εγώ εκεί τότε ζητώ συγνώμη.
Αλλά θα ήταν το λιγότερο υποκριτικό οποιοσδήποτε έχει περάσει έστω και μια μέρα στο Στρατό να προσπαθήσει να διαψεύσει οτιδήποτε από τα παραπάνω.

Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να αναφέρω και την άλλη όψη του νομίσματος. Σε αυτήν την άλλη όψη λοιπόν υπάρχουν τα άλλα στελέχη, άνθρωποι με δύναμη και αγάπη για την πατρίδα. Αγάπη για αυτό που κάνουν, άτομα που δουλεύουν για τους άλλους 5 που κάθονται και τα ξύνουν Άτομα που ξέρουν να αποκτούν τον σεβασμό των στρατιωτών κάτι που σημαίνει καλύτερη συνεργασία στη δουλειά και τις ασκήσεις. Άνθρωποι με τους οποίους υπήρχε μια σχέση διαφορετική χωρίς όμως ποτέ να ξεπερνά τα όρια και την συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένας στρατιώτης απέναντι σε κάποιον με σαρδέλες ή αστέρια και φλόγες.

Ο στρατός έχει ανάγκη από εκσυγχρονισμό και εξυγίανση, η θητεία δεν προτείνω να καταργηθεί πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι αν κάποια στιγμή η πατρίδα μας χρειαστεί, αλλά πρέπει να γίνει θητεία -εκπαίδευση και όχι ένας μηχανισμός δωρεάν υπαλλήλων ,οικονομικής εκμετάλλευσης αυτών,στήριξης τοπικών κοινωνιών εκεί που το κράτος αδυνατεί,και διακίνησης μαύρου χρήματος.</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,331


Tsok wrote:


Epitaph wrote:
Τοποθέτηση στο Μ/Κ πεντακόσα κάτι Έβρου - Καβυσσός. ή κάτι τέτοιο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΙ</blockquote>

Είναι κοντά αλεξπόλη αυτό; Αν ναι να κανονίσουμε τίποτα.</blockquote>
ειναι



 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λοιπόν 536 Μ/Κ. 3ος Λόχος αλλά μας έχουν βάλει στο κτήριο του 1ου/2ου/ΛΔ μέχρι να φτιάξουν Λουτρά και τουαλέτες στο δικό μας κτήριο.
Το φαγητό εδώ ΓΑΜΑΕΙ. Καμία σχέση με το Κέντρο. Νιώθω βασιλιάς.
Πολύ λάσπη, διαταγές αόριστες και γαμήσι, αλλά παλεύεται. Αν πάρω και τα 8.60 κάποτε καλά θα ναι.
Μερικοί ΑΜίτες σου πρήζουν τα @@ για το ξύρισμα στις εξόδους αλλά ντάξει. Θέλουν κι αυτοί να ναι σωστοί. "πάρε ένα 20ρικο να πιείς ένα φραπέ μπαγασάκο".

Όλα αυτά που είπε ο Hellion στο άρθρο του ισχύουν. Ειδικά ο "ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ" έχει την τιμητική του τις τελευταίες μέρες πριν την ορκομωσία. Μαγκέψαν όλοι ρε!
Επίσης κάτι κατσαπλιάδες 3μηνίτες που (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) λένε σοβαρά ότι "Είμαι παλιός, γιατί μου μένουν λίγες μέρες", ενώ ούτε να συγχρονιστούν με τους άλλους στο βήμα δεν μπορούν (είχαμε έναν και τον βγάλαν απ την παρέλαση), είναι ΑΣΤΕΙΟΙ και ΓΤΠ.

Δερ εν μπακ αγκέην. Τα λέμε σε μια βδομάδα πάλι αν και πάνε καλά σχετικά οι υπηρεσίες (ας κάνουμε οικονομία όμως).
2 Ίντερνετ καφέ στις Φέρες παρακαλώ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Απογευματινή εκπαίδευση στα πλαίσια του ΣΠΕΝ προχθές στο Πετροχώρι Ξάνθης, κάναμε "ασκήσεις ακριβείας" (όπου ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο καθένας έκανε ότι ήθελε και δεν υπήρχε συγχρονισμός ούτε για δείγμα) και μετά καθαρίζαμε τα όπλα μας από τα λάδια και τα μπαρούτια της Τεταρτιάτικης βολής.

Στρώσαμε ήρεμα κι ωραία τα G3 στις λινάτσες, καθόμαστε χαρωποί σαν προβατάκια, τα λύνουμε, τα καθαρίζουμε, μιλάμε με τους Λοχίες για μπάλα, όλα φαίνονται να προδιαγράφονται ιδανικά.

Και τότε σκάει μύτη ο ΕΠΟΠ Λοχίας-Θαλαμάρχης του 3ου Λόχου.

-<i>Πόσοι είστε 3ο λόχο?</i>

Σηκώνουμε 7 άτομα τα χέρια μας.

-<i>Εσείς, ΜΟΝΟ εσείς, θα ξέρετε να λύνετε και να καθαρίζετε ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ. Θα σας τα επιθεωρήσουμε την άλλη εβδομάδα.</i>

Και πάρε 7 μαλάκες τώρα να προσπαθούν να μάθουν να ανοίγουν το κλείστρο, να το καθαρίζουν, και να το ξανακλείνουν περιστρέφοντάς το στις σωστές μοίρες και με την κατάλληλη δύναμη ώστε να μην κολλήσουν τα "αυτιά" του και να πρέπει να το ξεμπλοκάρεις μετά.

Την ίδια ώρα, οι 1ος-2ος Λόχος πάνε για καφέ και χωροπηδάνε στα κρεβάτια τους γιατί δεν τους επιθεωρεί ποτέ, κανείς, και για τίποτα.

Ζήτω ο 3ος Λόχος. Οι Γυπαετοί του 645 ΜΚ ΤΠ. Οι απόκληροι της ζωής που στα 28 μας πρέπει να γίνουμε ξαφνικά τα υπέρτατα μαχήμια, τα Θρας Μέταλ Σκυλιά του Πολέμου, επειδή...έτσι.


Που θα πάει, δεν θα τελειώσει το ΣΠΕΝ? Θα ψαχτώ για μετάθεση προς Καβάλα πιο γρήγορα απ'ότι μπορεί να πάθει εμπλοκή γιωτάς στη βολή.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Καλή είναι αυτή η εκπαίδευση, όλο και κάποιος υπουργός θα περάσει από τα μέρη σου για ακανέδες, Καζάν Ντιπί, κλπκλπ. Να μην τον κεράσεις και εσύ κάτι; HOT LEAD, για παράδειγμα;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Πωωω ρε πούστη, απαλεψιά στον στρατό...
2 συνεχόμενες μέρες συναγερμός για να μας επιθεωρήσει το ΓΕΣ -.-
Πάλι καλά που φυγα την Πέμπτη να ψηφίσω και ίσως γλίτωσα κι άλλο μαστουρμπέησο.

Εντωμεταξύ τέρμα ζέστη ΚΑΙ στον Έβρο.
Ψηνόμουνα να πάρω καμιά αναβολή να συνεχίσω τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη, αλλά μιας και κουρεύτηκα 2η φορά για στρατό και [strike]έγινα[/strike] ξανάγινα τραγί, ας κάτσω άλλους 2 μήνες.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Την Πέμπτη, απόσπαση στα ΚΑΑΥ Περάμου :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Θα κουρεύω χόρτα και θα πίνω μπυρόνια με τους φίλους μου τους ταγματάρχες.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Εγώ απολύθηκα πριν 6 μέρες :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:
καλό κουράγιου σε όσους είναι μέσα
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
@Χέλιον: Μια χαρά είσαι. Άντε, με το καλό και στο Πρατήριο!
 

verigar

Commoner
Joined
May 17, 2014
Messages
29
Τι θεμα κι αυτο!!! Οταν ειχα απολυθει ειχα γραψει συνοπτικα την εμπειρια μου στο μπλογ μου, οποτε την μεταφερω κι εδω.

Βαθμος:Δνεας (ΠΖ)
Ειδικοτητα:ΤΦ
Υπηρετησα:625 ΤΠ Περαμα Ιωαννινων
297 ΜΚΤΕ Χιος
643 ΤΠ Καρδαμυλα Χιου
583 ΤΠ(προκ) Κονιτσα Ιωαννινων

Κρατησεις:0
Σεξ(στερησεις εξοδου):0
Φυλακες:0

Εκανα:Σκουπα και φαρασι,συντηρηση σκαφων απο Bmp-1,επιλοχιας,μουσικος στην μπαντα του ταγματος,αρχιφυλακας σε φυλακιο

Εμαθα:Να στρωνω το κρεβατι με τον πιο ηλιθιο τροπο που υπαρχει,να τρωω σε τσιγκινα μεγαλυτερα σε ηλικια απο εμενα,να μην κοιμαμαι πανω απο 4 ωρες,να δουλευω το μυαλο μου ωστε να βρισκω τον καλυτερο τροπο για φιδιασμα,να μην περιμενω τιποτα απο κανενα,να μην προβαλλω τις γνωσεις μου σε ανωτερους,οτι ολα μπορουν να αλλαξουν στη διαδρομη απο το 1ο γραφειο μεχρι την πυλη,να ευχαριστω το Θεο που δημιουργησε τα φλασακια και τα internet cafe για να κατεβαζω δισκους και να ξεχνιεμαι,να καθαριζω το οπλο με μωρομαντηλο γιατι κανει καλυτερη δουλεια απο το λαδι,να αναπτυσσω την 6η αισθηση μου χρησιμοποιωντας το Ζεν προσπαθωντας να φανταστω τον στοχο μπροστα μου και ενω το κρανος εχει πεσει στα ματια μου,να συνηθιζω τις λιγοστες ωρες υπνου με τον αλλο διπλα μου να ροχαλιζει σαν τρακτερ,οτι εαν εκτελεσω πυρ και κινηση σε πραγματικες συνθηκες μαχης μετραω δευτερολεπτα ζωης,οτι ολοι ενδιαφερονται για την παπατζα και οχι για την ουσια.

Κλεινοντας:Η στρατιωτικη θητεια ειναι η μεγαλυτερη κοροιδια και το μεγαλυτερο χασιμο χρονου που υπαρχει.Μεσα σε 2 μηνες εχεις μαθει τα παντα και μετα απλα εισαι υπηρετης(φανταρος=υπηρετης).Το ελληνικο ταμπεραμεντο του παρτακια,του ανθρωπου που ολα τα κανει στη ζουλα και προσπαθει να σου τη φερει,που δεν δειχνει κανενα επαγγελματισμο για τη δουλεια του μεσα στο στρατο θεριευουν.Και μαλιστα επικροτουνται απο τους ανωτερους εαν αυτο βοηθαει τη δουλεια τους.Το βυσμα παιζει τον μεγαλυτερο ρολο καθως αν το εχεις δεν σε πειραζει κανενας,γιατι απλα φοβουνται.Καταλληλη ηλικια για το στρατο δεν υπαρχει.Εαν πας μικρος το μυαλο σου θα γεμισει απο ολες αυτες τις αηδιες που σου επιβαλλουν και θα περασουν στο χαρακτηρα σου.Αν πας μεγαλος θα σου γυρισουν τα μυαλα με ολα αυτα που θα δεις(καθ'οτι ωριμα σκεπτομενο ον μπορεις να αναλυσεις καλυτερα τις καταστασεις) και δεν θα την πολυπαλευεις απο τον παραλογισμο.
Μερικα πραγματα σε σωζουν και σου δινουν καποια ελπιδα.Οτι μεσα στα εκατονταδες στελεχη,ο ενας θα ειναι απιστευτο ατομο,οτι γνωριζεις πολυ ενδιαφεροντα ατομα και καποιες φιλιες θα κρατησουν για παντα,οτι θα αγαπησεις το σπιτι σου περισσοτερο απο ποτε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,331
λοιπον Verigar
μονο η συντηρη των bmp ειναι ηρωισμος. περασα και εγω απο το 625, σαν εκπαιδευτης. η γκαντεμια ειναι οτι με εριξαν στα bmp.
για να κανω τον δικηγορο του διαβολου και χωρις ιχνος στρατολαγνειας. χωρις αντιλογο θα ημασταν ηλιθιοι.

φιλε μπορει να εμαθες να στρωνεις το κρεββατι με τον ηλιθιοτερο τροπο, ομως υπηρχαν ατομα σαν εμενα που δεν ηξεραν οτι ο κοσμος στρωνει το κρεββατι του. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> οχι οτι το στρωνω τωρα.
ηταν μια καλη προσπαθεια για να με μυησουν στον κοσμο οπου μαθαινεις να βαζεις καποιους κανονισμους στον εαυτο σου.

το να μαθαινεις τροπους φιδιασματος, ειναι εξασκηση στην πονηρια. μαθαινεις οτι αν δεν γινεις πανουργος, θα σε πατησουν. για να φιδιασεις πρεπει να γνωριζεις πως λειτουργει το περιβαλλον σου και να εισαι ετοιμολογος. ζεις σε ενα κοσμο γεματο παρτακιδες που τα κανουν ολα αρτσι μπουρτσι και στη ζουλα.

μεσα σε δυο μηνες εχεις μαθει να περπατας με το 1-2. να στρωνεις το κρεββατι σου και απλα να πατας την σκανδαλη σε συνθηκες απολυτης ηρεμιας και σε κατασταση ανιας.
απο εκει και περα το οτι καθησες περισσοτερο απο οσο κρατησε η "επιμορφωση" εχει να κανει με την επανδρωση.

εγω πηγα πιτσιρικας και οταν απολυθηκα δεν επεφτα για υπνο με σημαιες και ξιφολογχες. εμαθα να οργανωνω λιγο τα πραγματα, ειδα πως ειναι ο κοσμος, πηρα μια γευση για το πως λειτουργουν τα πραγματα. εμαθα τα ορια μου τα οποια ειναι μεγαλυτερα απο οσο πιστευα. εμαθα τι σημαινει υπομονη, "ψηθηκα" λιγο και προετοιμαστικα για αυτα που με περιμεναν αργοτερα.
εμαθα να μην τα χανω οποτε πεφτε ο ουρανος στο κεφαλι μου,(3 στρατοδικεια γλυτωσα) εμαθα κολυμπι στα βαθεια. να χειριζομαι ανθρωπους και καταστασεις. στον στρατο απεκτησα αψογη φυσικη κατασταση.
δεν τα λες και λιγα.

απο την αλλη θεωρω (μιλαω γενικα) οτι ειναι οξυμωρο να εισαι αραχτος ολη μερα με καφε και να λες οτι ο στρατος ειναι χασιμο χρονου.
το βυσμα παιζει τον ρολο του παντου και οχι μονο στον στρατο. απλα στον στρατο καταλαβαινεις τι σε περιμενει απο τα βυσματα που ειναι παντου.

πυρ και κινηση με αληθινα πυρα, εννοειται οτι εισαι νεκρος. γιαυτο ο πολεμος ειναι μια πολυ ασχημη κατασταση. πεθαινουν ολοι. εδω πεθαινουν ατομα που υπηρετουν την θητεια τους σε καιρο ειρηνης.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
4 μήνες και σήμερα.
Κάτι πουστράκια που πήγαν και κλάφτηκαν ενώ είχαν πάρει άδεια μετά από μένα, πήραν άδεια και τώρα δεν μπορώ να πάρω εγώ, επειδή δεν υπάρχουν άτομα.
Υπάρχουν άτομα που κλείνουν 35 μέρες συνεχόμενες (στο ίδιο φυλάκιο) και άλλοι που κάθε λίγο είναι έξω.
"Το καλό που χει ο στρατός είναι ότι όλοι είναι ίσοι" = Απ τις μεγαλύτερες πίπες που χω ακούσει.
Και δεν το λέω μόνο για τις άδειες.

Άντε να φύγω απ το μπουρδέλο για κάνα 15νθήμερο και μετά πάμε για Παρμενίωνα στη δροσιά του Σεπτέμβρη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
119 Κ.Σ.

Και εκεί που κάνω τη ζωάρα του αιώνα με μηνιαία απόσπαση σε πόστο ταμία στα ΚΑΑΥ Νέας Περάμου δίπλα ακριβώς στο σπίτι μου με προοπτική να ανανεώσω και για Σεπτέμβρη (πράγμα που θα σήμαινε ότι ουσιαστικά θα ξαναφορούσα παραλλαγή στα τέλη Σεπτέμβρη), η μοίρα αποφασίζει πως παραπερνάω καλά για τα γούστα της οπότε αποφασίζει να ρίξει το χαστούκι της έτσι για να γελάσουμε λίγο.

Επειδή λοιπόν έχω Κοζανίτικο ΑΣΜ λόγω καταγωγής από εκείνα τα μέρη (αν και ποτέ δεν έμεινα εκεί προσωπικά, όντας Καβαλιώτης ουσιαστικά από το 1995), μου σκάει στο άσχετο σήμα από το ΓΕΣ που λέει πως:

Α) διακόπτεται η απόσπασή μου και επιστρέφω αύριο 14 του μήνα στο Πετροχώρι Ξάνθης,

Β) επειδή, για να έχω Κοζανίτικο ΑΣΜ πάει να πει πως μου λείπουν τα ένδοξα βουνά της Πατρίδας στη Δυτική Μακεδονία, ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ και στις 19 Αυγούστου παίρνω ΚΑΘ' ΕΞΑΙΡΕΣΗΝ (χωρίς να το έχω ζητήσει ή να το δικαιούμαι) μετάθεση προς ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Μιλάμε όταν με πήραν τηλ να μου το πουν έλειπα σε άδεια στην ανασκαφή μου στη Βεργίνα και έπαθα σοκ. Ειλικρινά είχε μουδιάσει ολόκληρη η αριστερή μου πλευρά, μίνι-εγκεφαλικό έπαθα.

Τι ωραία τι καλά, 100 μέρες πριν απολυθούμε ας πάμε να κυνηγίσουμε λαθρομετανάστες στην Πίνδο 500 χιλιόμετρα από το σπίτι μας. Έτσι για το Ρωκ.

Αν μη τι άλλο με αυτήν την ιστορία έχω απωλέσει πλέον την ικανότητα να νιώθω συναισθήματα. Κάποτε θα μου χρειαστεί αυτό, πού θα πάει.

Α, και επειδή τώρα το είδα:

<blockquote>πυρ και κινηση με αληθινα πυρα, εννοειται οτι εισαι νεκρος. γιαυτο ο πολεμος ειναι μια πολυ ασχημη κατασταση. πεθαινουν ολοι. εδω πεθαινουν ατομα που υπηρετουν την θητεια τους σε καιρο ειρηνης.</blockquote>

ΣΠΕΝ της 2014Β ΕΣΣΟ στο Πετροχώρι Ξάνθης, κάναμε 3 πυρ και κίνηση συνολικά: 2 με αβολίδοτα και ένα τελευταίο με αληθινά πυρά. Είπαμε, "η μάχιμη Ταξιαρχία".
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Ευκαιρια να εφαρμοσεις οτι εμαθες απο τα fallout :trollface:
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,851


andrikos_of_steel wrote:

Highlight της καριέρας μου ως τηλεφωνητή, οι υποκλοπές στον Φάνη. Ο Φάνης ήταν πενηντάρης Σμηναγός, χοντρός και ηλίθιος, ο οποίος είχε φάει δύο στερήσεις βαθμού. Μία επειδή είχε πάει στο Χρυσό Κουφέτο ως Νίκος ο Μποξέρ και μία επειδή στην βιασύνη του να προλάβει μια ορκομωσία της ΣΥΔ, μπήκε στο τζιπάκι που θα έφερνε τον αρχηγό ΓΕΑ. Με το που φθάνει το τζιπάκι εκεί, όλοι οι γαλονάδες βαρέσανε προσοχή και βγαίνει αυτός τρέχοντας :mosh:
</blockquote>

Φίλε, ήμουν και εγώ στο Σεδες. Σειρά 321, Δ ΕΣΣΟ 2012. Δεν μου λες, μήπως εννοείς κάποιον Μάκη Δημητρίου? Γνώρισα γτ έναν εκεί μέσα ο οποίος ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις. Και κάτι άλλο. Υπήρχε μήπως κάποιος Παπαευαγγέλου εκεί? Φαντάζομαι Επισμηναγός θα ήταν τότε.

@Helion
καλά εσύ ακόμα να απολυθείς?

 
Top Bottom