What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote><br>Γνωρίζει κανείς τι εξετάσεις κάνουν στους κληρωτούς όταν μπαίνουν;<br>Επίσης, λέω να ζητήσω οδοιπορικά, αν και σήμερα δεν μου φάνηκαν διατεθειμένοι να μου τα δώσουν. Το σκέφτομαι να μην παρουσιαστώ  :ninja:<br></blockquote><br><br>2-3 εμβολιάκια στον πάτο (j/k στον ώμο), ζύγιση, λίγο αιματάκι για να δουν τι ομάδα είσαι όταν θα σε healάρουν, και (πίσω από παραβάν και μόνος σου) δείχνεις στον ιατρό ότι διαθέτεις δύο μπάλες (κατεβάζεις το σώβρακο μινέρβα δηλαδή για ένα δευτερόλεπτο) και ότι η μέση σου είναι ίσια (φορώντας το σώβρακο μινέρβα αυτό).<br><br>Μη μου στερήσεις την χαρά να σου κάνω επισκεπτήριο με σπιτική σπανακόπιτα και να τα πούμε λίγο.
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote>και μια φορα ενας μαυρος αξιωματικος σε μια εφοδο μας ειπε πεοναυτες και εγινε ενα ψιλοθεμα στην επομενη αναφορα.<br></blockquote><br><br>Γιατί δεν το είπες αυτό στον Ζούρι για να του σκίσει το κορμί;  :rofl2:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,335
Κι εγώ το θέλω ?<br>Αλλά θέλω και να τους τρέξω λίγο. Με θέλεις εκεί, δεν έχεις λεωφορείο και πρέπει να πληρώσω την μεταφορά κάνοντας τον γύρω του κόσμου γιατί αν έρθω μετά αργά θα υπάρχει πρόβλημα; Καλά ο τύπος στην στρατολογια παίζει να είχε iq κουρτίνας
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,746
<blockquote>Γιατί δεν το είπες αυτό στον Ζούρι για να του σκίσει το κορμί;  :rofl2:<br></blockquote><br>πρωτος λοχος?<br>
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote><br>Κι εγώ το θέλω ?<br>Αλλά θέλω και να τους τρέξω λίγο. Με θέλεις εκεί, δεν έχεις λεωφορείο και πρέπει να πληρώσω την μεταφορά κάνοντας τον γύρω του κόσμου γιατί αν έρθω μετά αργά θα υπάρχει πρόβλημα; Καλά ο τύπος στην στρατολογια παίζει να είχε iq κουρτίνας<br></blockquote><br><br>Και τα μεσάνυχτα να μπεις δεν θα τους πειράξει. Γενικά η μέρα κατάταξης είναι επεισοδιακή και διασκεδαστική.  :drinks:
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote><br><blockquote>Γιατί δεν το είπες αυτό στον Ζούρι για να του σκίσει το κορμί;  :rofl2:<br></blockquote><br><br>δευτερος λοχος?<br></blockquote><br><br>Όχι, είμαι λίγο παλαιότερος. Ο Ζούρι με έκανε πουλαδερό και δεν τον ξεχνώ ποτέ.  :salute:
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote><br>Πεοναύτες  :rofl:<br><br>Όταν ήμουν στα ελληνοαλβανικά είχε έρθει μια νύχτα το φθινόπωρο του 14 ένας λόχος ειδικών δυνάμεων στο φυλάκιό μας για διανυκτέρευση, επειδή είχαν άσκηση νυχτερινή στα βουνά αλλά λόγω του άσχημου καιρού έχασαν το δρόμο τους και δεν ήξεραν πως να φτάσουν στο objective (  :salute: ) οπότε τους στιβάξαμε όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος. Τότε είχε επικρατήσει ο όρος "πρεζοναύτες" επειδή τα παιδιά ήταν τελείως ΓτΠ. Ένας από αυτούς μας έλεγε πως είχαν περάσει μέσα από το γειτονικό χωριό και τους όρμηξε ένα τσομπανόσκυλο, και για εκφοβισμό άρχισαν να του ρίχνουν αβολίδωτα με το Μ4.<br><br>Μας παράτησαν και κάτι άδεια κουτιά πυρομαχικών από σφαίρες 7.62 όταν αποχώρησαν, οπότε μου έμεινε και ένα σουβενίρ για το σπίτι.<br></blockquote><br><br>Αφού δεν έγινε κανένα σκηνικό τύπου "Dog Soldiers" πάλι καλά  :cool:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br>Γνωρίζει κανείς τι εξετάσεις κάνουν στους κληρωτούς όταν μπαίνουν;<br>Επίσης, λέω να ζητήσω οδοιπορικά, αν και σήμερα δεν μου φάνηκαν διατεθειμένοι να μου τα δώσουν. Το σκέφτομαι να μην παρουσιαστώ  :ninja:<br></blockquote><br><br>Εγώ που μπήκα τέτοια εποχή το &#039;16 πέρασα από οφθαλμίατρο, οδοντίατρο, παθολόγο (δεν κατέβασα εσώρουχο εκεί, αφού έτυχα σε γυναίκα που προφανώς δε ζήτησε κάτι τέτοιο) και στο τέλος μία σταγόνα αίμα για την ομάδα και 2 εμβόλια (αυτό εξαρτάται από το αν έχεις αφήσει δόσεις εμβολίων που θα έπρεπε να είχες κάνει, 2 είναι το ελάχιστο αν δεν κάνω λάθος). Νοσοκομείο πήγαιναν μόνο όσοι παιζόταν το Ι τους ή έχρηζαν περαιτέρω εξέτασης. Εγώ είχα πάει επειδή δε θυμόμουν ακριβώς πόση μυωπία είχα. Αυτά είναι τα στάνταρ. Μετά αν πας ΥΕΑ, ΕΔ κτλ. έχει νοσοκομείο με καρδιολόγο, ψυχίατρο και ξανά οφθαλμίατρο (ίσως και παθολόγο, δε θυμάμαι 100%).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,746
Kind reminder στους στρατευμένους της ΕΣΣΟ Μαρτίου να μας στείλουν κι εμάς όποτε μπορέσουν κάνα νέο <strike>για να γελάσουμε λίγο</strike> για να μην ανησυχούμε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,335
Το κεπβ είναι χειρότερα κι από κατασκήνωση. Δεν συμβαίνει τίποτα το ενδιαφέρον, ούτε προσοχή δεν έχω μάθει. Χαιρετάω τους πάντες σαν φιλαράκια και για να ζήσω στρατό παίρνω κάμψεις και έλξεις μόνος μου. Αντε και που φωνάζω παρών και ακμαιότατον σαν ουκας.<br>Το φαΐ τα σπάει, υπηρεσία έχω κάνει μόλις μία και γενικά περιμένω να πεθάνω από οκνηρία. Το μόνο κακό είναι ότι σκοπεύουν να μας πάνε ελδυκ με το ζόρι.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,446
Και μας στο κέντρο έτσι μας είχαν στο μακρινό 2010. Μετά στη μονάδα άνοιξε η σούφρα μου. <br><br>Γενικά δεν είναι καλό να σε έχουν χαλαρό στο κέντρο, γιατί μετά - ανάλογα με τη μονάδα που θα πέσεις φυσικά - θα σου έρθει πολύ απότομο. Αλλά θα δείξει.<br><br>Αν δεν θες να πας ελδυκάριος, πες ότι φοβάσαι τα ταξίδια με αεροπλάνα και πως μια φορά που μπήκες σε αεροπλάνο σε έπιασε κρίση πανικού την ώρα της απογείωσης...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,694
Ταξίδι με C-130 είναι μεγάλη εμπειρία πάντως. <br><br>Και αφού θέλει ο Κρόνο να είναι σε στρατοκαυλέ περιβάλλον με κάμψεις, πορείες κτλ., ας πάει ΕΛΔΥΚ να κάνει περιπάτους στο Τρόοδος και να χτίζει πρωτεΐνη τρώγοντας κλέφτικο στα ταβερνεία της Λεμεσού.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,335
Αν μπορούσα θα πήγαινα για 35  μκ όπως και με έχουν δηλώσει, αλλά δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους να φύγω από την Ελλάδα, πόσο μάλλον για να το παίζω ειρηνευτική δύναμη. Τώρα άμα όντως χρειαστεί να το παίξω γιωτας, θα βγάλω πολλά κουσούρια. <br>Πάντως πείστηκα από τώρα ότι μπορεί να κάνεις φιλίες που κρατάνε. Ειδικά εάν υπηρετεις όπως κάποτε ένα και δύο χρόνια.<br>Το επικό για εμένα είναι ότι έχω βρει σειρές και από την σχολή μου και γενικώς κόσμο που δεν θα το περίμενα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,446
<blockquote><br>Θα τον στειλουν με καραβι<br></blockquote><br><br>Δεν προβλέπεται.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,361
<blockquote>Αν μπορούσα θα πήγαινα για 35  μκ όπως και με έχουν δηλώσει, αλλά δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους να φύγω από την Ελλάδα, πόσο μάλλον για να το παίζω ειρηνευτική δύναμη.</blockquote><br><br>Αν δεν πας ΕΛΔΥΚ, μάλλον θα πας μπροστά!! Έβρο ή νησιά!! <br><br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,335
Κυκλοφορεί φήμη ότι όσοι αρνηθούν πάνε πινεζα. <br>[hide post=50]<br>Έψαχνα την πύλη του κεπβ στις δέκα το βράδυ. Είχανε σβήσει τα φώτα και δεν ήξερα που παν τα τέσσερα. Ως ψαρακας δεν ήξερα ούτε προσοχή να βαράω. Με τα πολλά βγαίνω σε μία σκοπιά, με ψαρωνουν άσχημα αλλά μου λένε πουθε να πάω. Τρέχω για εκεί μέσα από κάτι πεύκα, σκάει έφοδος από κόκκινοσκουφηδες, εκεί να δεις ψαρωμα και χεσιμο. Λέω ακόμα δεν ξεκίνησα θα πέσει φυλακή. Πέφτω σε άλλη περιπολο και ο διοικητής μου άρχισε να ταξινομει τις αναφορές μου ανά περιοχή στρατοπέδου. Κοντεύω στην πύλη μετά από δεκαπέντε λεπτά τρεξίματος και ακούω το κλασσικό παραγγελμα. Μιλάω και προχωράω. Ακούω ακίνητος από μακριά. Κοκκαλωνω και περιμένω μέχρι να πάρω το ελεύθερο. Με τα πολλά φτάνω στην πύλη, παίρνω το κινητό μου, παίρνω και τα σουβλάκια και ζωαρα. <br>[/hide]
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,335
Ναι. Και τους την είπε ο πτεραρχος μου που τον φωναζω φιλαράκι γιατί δεν ξέρω να Χαιρετάω. Για να μην πω για τις δέκα τρίχες που έχω για γένια  οι όποιες βγαίνουν στο 8ωρο για σκοπετο και με βγάζουν αναφερόμενο για ξυρισμα κάθε μέρα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,746
<blockquote><br>Κυκλοφορεί φήμη ότι όσοι αρνηθούν πάνε πινεζα. </blockquote><br><br>Πλάτη Έβρου, είχε τύχει σε παιδιά της σειράς μου. Πιο πάνω δεν έχει. Στα 1000 μέτρα βόρεια είναι Βουλγαρία, στα 1000 μέτρια βορειοανατολικά οι Σαρακηνοί.
 
Top Bottom