Dark Archon
Mind-flayer
το μπαχαρωνεις το κοτοπουλο φαιη;
Ότι είναι άγουρο δε τρώγεται
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!το μπαχαρωνεις το κοτοπουλο φαιη;
Ότι είναι άγουρο δε τρώγεται
Στα 2+ μέτρα τον έχω...
...είναι μεγάλο γενικά. Δηλαδή αν κάνω μια αλλαγή στη διαρρύθμιση όπως την έχω στο μυαλό μου, μπορεί να φύγει και στα 3+ μέτρα πιο πέρα
(και δονητης βιδομενος στον καναπε, δεν ειν κακο) να σου φευγουν τα τσισια, οταν νοιωθεις τον T-Rex να πλησιαζει
δεν με αφήνει να το ρουφήξω όσο γρήγορα θα ήθελα
Παλαιοτερα, γυρνουσαμε και κανα βραδυ, στα ιντερνετ καφε, ψαχνοντας, για νατο παιξουμε...
Ενω, το εργαλειο που ειχαμε σπιτι, το παιζαμε με συμβιβασμους
Δεν ζουσες εσυ τοτενες, η αν ζουσες εισουνα πολυ μικρος, για νυχτοπερπατοπαιξιματαδεν κρίνω
χαίρομαι που περνάω για πιτσιρικάς, αλλά ήταν και στο δικό μου timeframe τα νετκαφέδια, μάλιστα στην αρχή δεν είχε το Αίγιο και παίρναμε το ΚΤΕΛ για Πάτρα να παίξουμε AoE 2 LAN.Δεν ζουσες εσυ τοτενες, η αν ζουσες εισουνα πολυ μικρος, για νυχτοπερπατοπαιξιματα
Στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα τον είχα one-handed, Αν και με ξίνιζε, σιγά-σιγά καταλάβαινα ότι αυτή η σκληράδα πράγματι είναι απαραίτητη
όποιος δεν το έχει παίξει, να το πράξει άμεσα
Ευτυχώς που προσέχεις πάντως, δεν παίζουν με αυτάκάθε βδομάδα πάω μια φορά Σύνταγμα/Πανεπιστήμιο (μπορεί και 2) και όταν περπατάω πολύ και ζεσταίνεται ο οργανισμός την βγάζω κάθε 2 λεπτά που έχει ιδρώσει, αλλά προσέχοντας εννοείται να μην είναι κάποιος δίπλα μου.
πινω δροσοσταλιδες απο τσουκνιδες για να μου μεγαλωσει το πεος
Να δούμε αν θα σηκωθεί στη συνέχεια
Ευτυχώς που προσέχεις πάντως, δεν παίζουν με αυτά![]()
Θέλω να δοκιμάσω όλες τις πιθανές χρήσεις του.
Πλασέ Ινζάγκι σε κενό τέρμα και δυσανάλογα έντονος πανηγυρισμός στο κόρνερ, σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία.Όσο μεγαλώνουν σε μέγεθος, τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση! :Ρ