What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rome 2 Total War official thread

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Το άθλια είναι βαριά. Οντως η Α.Ι. συνήθως είναι οριακά επαρκής για τέτοιο μέγεθος παιχνιδιών, οπως τα total war, αλλά ούτε στο shogun 2 ούτε στο medieval 2 ήταν σε τέτοιο χάλι. Προσπάθησε να σπάσεις τείχος στο medieval και θα βρεις όλο τον αντίπαλο στρατό στο σπάσιμο, και έχω δεί και ουκ ολίγες φορές τον αντίπαλο να βγάζει και στρατό από τη πύλη για να πλαγιοκοπήσει τη προσπάθεια. Εδώ μιλάμε για παθητική στάση. Να είναι οι σκάλες στα τείχη και να μην κουνάει? Γελοίο.
Δεν λέω πως γίνεται σε κάθε μάχη, αλλά συμβαίνει κοντά στο 50%, και λίγο λέω.
Και οι σημαιούλες είναι ότι ποιό βλακεία έχουν σκεφτεί, χρόνια τώρα. Ναι, αν είναι να επηρεάζουν κάτι (π.χ. morale) αλλά όχι να κερδίζουν μάχες αμα στέκεις δίπλα σε ενα αγαλμα και οι τριπλασιοι αντιπαλοι απέχουν 500 μέτρα. :dry:
Παιχνίδια σαν το rome 2 είναι μόνο A.I. Αυτή καθορίζει την εμπειρία του τακτικού παιχνιδιού. Το victory σκριν είναι λεπτομέρεια σαν κερασακι. Ηθελα να ξερα τι παιχνίδι παίξανε όσοι το βαθμολόγησαν με 90%. Αυτός ο παλαβός στα βιντεο που βάλατε παραπάνω έχει χίλια δίκαια. Θα τον έχω στα υπόψιν, είναι καλός.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
ειχα/εχω το ψωνιο να διαβαζω ιστορικα βιβλια/περιοδικα οποτε ψιλο θυμαμαι πως πολεμουσε ο ταδε με τι τακτικες κτλπ.

χωρις ιχνος ελιτισμου,παιζω τοταλ γουορ απο το πρωτο ρομ.
οποτε δεν μου "φτανουν" οι πτωχες ρουτινες τις ΑΙ
ουτε το απλοικο gameplay του rome 2.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Και εγώ από το 1ο Rome παίζω αλλά κατακάηκα στο Medieval 2 για πολλά χρόνια και μέχρι πριν 2 ημέρες. :Ρ

Το campaign μετά από λίγο παίξιμο γίνεται ψιλο-ρουτίνα. Δε με νοιάζει μόνο να κατακτώ περιοχές. Παίζω στο legendary και έρχονται να μου πολιορκήσουν τη πρωτεύουσα με 13 λόχους slingers και με ελαφρύ πεζικό. :facepalm:

Το ευχαριστιέμαι πάντως. Ειδικά μετά το 2ο πατς έχει φτιάξει αρκετά.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
http://www.youtube.com/watch?v=P_QK-lcW8a8#t=1143

δεν ξερω ποσοι το εχετε δει ηδη αλλα το βαζω καλου κακου.

πηγαιντε στο 5.00 για να σας πεταχτει οτι πινετε απο την μυτη! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


gaius germanicus wrote:
ειχα/εχω το ψωνιο να διαβαζω ιστορικα βιβλια/περιοδικα οποτε ψιλο θυμαμαι πως πολεμουσε ο ταδε με τι τακτικες κτλπ.

χωρις ιχνος ελιτισμου,παιζω τοταλ γουορ απο το πρωτο ρομ.
οποτε δεν μου "φτανουν" οι πτωχες ρουτινες τις ΑΙ
ουτε το απλοικο gameplay του rome 2.</blockquote> δικος μου εισαι :lol: :lol: [δεν ξερω αμα 8υμασαι ενα παλιο περιοδικο που ειχε 8εμα ιστορικα γεγονοτα και αλλα διαφορα , ιστορια λεγοτανε]

 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
10 ωρίτσες έπαιξα και ήταν μάταιο. Θα περιμένω να πατσαριστεί και θα ασχοληθώ αργότερα. Ακομα και τα μισά να διορθωθούν θα είναι άλλο παιχνίδι. Ήδη είδα κάτι ψιλοβελτιώσεις αλλά θέλει δουλειά το παιχνίδιι. Ισως χρειαστει καμια παρτιδα medieval να το ξεπεράσω. :salute:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Το θέμα είναι πως φορτώνει πολύ όγκο δεδομένων ο επεξεργαστής και λιγότερο η κάρτα γραφικών.

-Στα unit details έχει παρατηρηθεί πως αν το βάλεις στο high έχει αξιοσημείωτες αλλαγές σε κάποιους.
-Oι σκιές στο low δε κάνουν τίποτα οπότε παίξτε μεταξύ medium και high.
-Τσεκάρετε το unlimited video memory.
- Στο task manager, πηγαίνετε στις διεργασίες, βρείτε το executable του Rome και ορίστε τη συνάφεια ώστε ο επεξεργαστής "0" να είναι ξετικαρισμένος καθώς απ'ότι λένε (και είδα και γω) φορτώνει πολύ πράμα σε αυτόν.

Αυτά προς το παρόν.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Εμενα το τρεχει πολυ καλα το παιχνιδι, μονο οι γυρα αρχιζει να αργει καμποσο με τοσες φατριες, αλλά στις μαχες παει μια χαρα. Αμα το βαλεις να μη δειχνει τις κινησεις των στρατων επίσης βελτιωνεται ακομα περρισότερο, στο χαρτη.
Μονο αυτη η Α.Ι. ρε γμτ.
Επι 15 γυρες τωρα μια τριηρης κανει επιθεση στην Αθήνα ΚΑΘΕ γυρα και ξεφορτωνει 10 σλινγκερς, οι οποιοι πεθαινουν μολις πλησιασουν στα τειχη. Για 12 γυρες γελαγα αλλα ξαφνικα, μετα, επαψε να ειναι αστειο. Χαλαει το immersion η βλακεια που αποπνεουν οι αντιπαλοι. Ευτυχως το πεζικο φαινεται να έβγαλε τους πυροσωληνες, και κινειται ποιο αργα!
Τουλάχιστον εχω Σπαρτιατες και δικαιολογώ την αθανασία τους! Τι διαλα, γιοι του Αρη να πουμε! Μιλαμε θα παρουν την ευρωπη οι ιδιοι 20 -> επιθεση σε σετλμεντ->ντου->νικη συντριπτικη->ξεκουραση->σε 2 γυρες ο στρατος ειναι καινουργιος (φαουλ, το παλιο συστημα ηταν καλυτερο, επρεπε να μετακινησεις αναπληρωτες και οι σακατεμενοι βετερανοι "χαναν" εμπειρια αμα ενονονταν με νουμπαδες)-> ξαναεπιθεση σε σετλμεντ στο καπακι (κινουνται πολυ γρηγορα στο χαρτη οι στρατιες ελεος-επισης επιβιβαζονται σ πλοια αυτοματα-οπα ρε-2000 στρατος-θεωρησε ενα μινιμουμ παροντπλοια στολου μη το απλοποιεις τοσο)->νικη->πιθανη αντισταση απο 10 στρατους των 4 μοναδων με αλληλουποστηριξη που τους διαλύουν οι φαλλαγκες των γιατι επιτιθονται σαν ηλιθιοι δυο δυο ... Στο 5ο σετλμεντ,βαλε και τα σκιρμις, εχουν τοση εμπειρια-traits κλπ που μοιαζουν με γαλατες που ηπιαν μαγικο ζωμο. Ω ρε γαμοτ πως το καταφεραν αυτο? Θελω να φτυσω στη μουρη τον τυπο που εφτιαξε την Α.Ι. Καμια σχεση με τα προηγούμενα. Καμια. Χειροτερη κυκλοφορια και απο το Empire και αυτο λεει πολλά. Πρέπει να σταματησω το "ραντ" αλλα με πληγωσε η CA. Ααααχ. Να το παρω αποφαση. :silly:
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Γυρίζω σήμερα περιχαρής με το game ανά χείρας και πάω αν το εγκαταστήσω. Αμ δε. Το manual μέσα κανονικά αλλά δεν έχει κανένα DVD.

Στην αρχή πάει το μυαλό μου ότι ακόμα και retail είναι downloadable αλλά βλέπω ότι το κουτί έχει 3 θέσεις για DVD πράγμα που με έκανε να υποψιαστώ και να επιβεβαιώσω βλέποντας unboxing vids ότι έχει γίνει μλκ.

Για να μη σας πολυλογώ ήταν λάθος του εισαγωγέα (Zegetron) και μου είπαν πως υπήρξαν και άλλα παρόμοια περιστατικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε άμα σας τύχει τους κάνετε ένα τηλέφωνο για να σας τα στείλουν σπίτι.Βέβαια εμένα μου είπαν αύριο μεθαύριο αλλά τουλάχιστον μπορεί να κατέβει από το steam.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Δεν ειναι πολυ ευχαριστο αυτο. Αλλο να περιμενεις να κατεβει τοσο πραγμα και αλλο να το εγκαταστησεις στο μισαωρο.
Σημερα ειδα πως το patch 3 με ακομα περισσοτερα τουικς και διορθωσεις ειναι σε φαση beta. Θα το βαλω και θα παιξω. (ειναι διαθεσιμο σε ολους) Μετα απο 8 μερες αποχης απο το gaming. Νηστεια. :facepalm:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
http://www.techgear.gr/total-war-rome-ii-blood-and-gore-dlc-now-available-79732/
Τι μαλακίες είναι αυτές ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΓΙΑ των DLC και τις μόδας του internet?????
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΝΑΓΙΑ!
Μιλάμε βγάζουν DLC με πράγματα που έπρεπε να υπάρχουν στα ΓΑΜΩSETTINGS του παιχνιδιού FROM DAY ONE!
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Δεν μας τα λένε, καθόλου, μα καθόλου καλά.

Επόμενο βήμα: DLC: SWORDS-ANCIENT KILLERZZZ, που θα προσθέτει στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, τον πιο σκοτεινό δολοφονικό όργανο της αρχαιότητος... Το ξίφος.

Μόνο με 2,49 ευρώ.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Και το ζήτημα δεν είναι ότι κοστίζει ή ότι θέλανε να το βγάλουνε τσάμπα, γιατί και τσάμπα να ήτανε ΠΑΛΙ θα με πείραζε!
Μιλάμε για κάτι που έπρεπε να υπάρχει εξ'αρχής από τα options-settings, όχι ότι θυμόμαστε βάζουμε! Αν ήταν ρε γιωτάδες να μην βιαζόσασταν να το κυκλοφορήσετε!
Σιχτίρια.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Μετά από διάστημα μηνών, μπήκα να παίξω λίγο αλλά μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός από τη μέρα που το είχα πάρει. Ναι μεν μου αρέσει αλλά ΑΥΤΗ Η ΑΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ.

Είμαι στο ΛΕΝΤΖΕΝΤΑΡΙ επίπεδο δυσκολίας και πρέπει να αντέξω τη πολιορκία από τις λεγεώνες των ρωμαίων. ΠΑΠΑΡΙΑ. Καταρχάς δεν κάνανε ούτε μισό βήμα για να αρχίσουν την επίθεση και έπρεπε εγώ να πάω λίγο να τους τσαντίσω για να έρθουν ειδάλλως ακόμα θα κοιταζόμασταν.

Θα μου πείτε οκ, στη τελική άρχισε η πολιορκία και θα έχετε δίκιο αλλά πως ακριβώς; Είχαν Siege Towers, Heavy Ram, καταπέλτες, βαλλίστρες, σκάλες και πολλούς Praetorians και μαντέψτε τι κάνανε! Αντί να με αποδυναμώσουν με τους καταπέλτες πρώτα, έφεραν όλους τους πύργους στα τείχη μου ενώ οι καταπέλτες έριχναν ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! Ffs δηλαδή.... Ύστερα οι πραιτοριανοί άραζαν για καφέ έξω από τις πύλες και εγώ τους αποδεκάτιζα με τους τοξότες, μετά άρχισε ένα random moshpit από τις μονάδες τους στο κέντρο του χάρτη και αφού είδα και απόειδα βγήκα έξω και τους σκότωσα.

Πφφ, θα δοκιμάσω και σήμερα..
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
είναι λυπηρό να διαβάζω ακόμα δυσάρεστα νεα γι'αυτό το παιχνίδι...
ελπίζω να στρώσει σύντομα και στο επόμενο (θέλουμε Shogun 3) να τα δώσουν όλα για ένα αριστούργημα αντάξιο του ονόματος Total War
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
ναι ρε TomG αλλα αν δεν επαιζε αυτη η κατασταση, πως θα μας την μετεφερες για να γελασουμε και εμεις λιγο; βρωμοελιτιστες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις. Γέλαγα τσαντισμένος.

Δεν είναι δυνατόν μετά από 11 patch να γίνεται αυτό ακόμα... Μακράν η απογοήτευση της περασμένης χρονιάς και όχι επειδή είναι άσχημο παιχνίδι αλλά γιατί μας έπρηξαν τα συκώτια με το "40% μεγαλύτερο budget" και το τελικό προϊόν χώλαινε απ'όλες τις μεριές.

Στα θετικά πλέον είναι το performance (αν και η πολιορκία της Καρχηδόνας λαγκάρει άσχημα), τα πιο ωραία γραφικά καθώς μείωσαν λίγο τη φωτεινότητα και είναι πιο αληθοφανές το σύνολο των μονάδων και γενικά διάφορα tweaks (όπως το να σου έρχεται στρατός με 45 λόχους slingers) σε όλους τους τομείς που είναι ευπρόσδεκτα.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Bump!!ena

Για όποιον έλιωσε με το Third Age Total War στο Medieval 2 τότε αυτό το mod είναι για αυτόν. Η αναβίωση της Μέσης-Γης στη μηχανή του Rome II.

http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?2042-Total-War-Middle-Earth-(TW-ME)" class="bbcode_url">Forum
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, εκεί που έχουν περάσει κοντά 3 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου DLC για τον τίτλο, η CA ανεβάζει ένα μικρό βίντεο με το logo του παιχνιδιού και τίτλο "Is this the end of the Empire? Or just the beginning…".<br><br>https://youtu.be/yVKiqnLor5E<br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ευκαιρία να το πάρω για τις γιορτές <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom