kara
Kraken
Είναι όντως καλό..??
One way to find out.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι όντως καλό..??
Ωχ! Κι εγώ το έχω για κάποιο λόγο! Και ναι, βλέπω screenshots και όντως μου σκάει κορεατίλα. Είναι όντως καλό..??
Εγώ που είχα την PC Master έκδοση (!), δεν τα είδα αυτά!Τα λάθη του εντοπίζονται κυρίως στον τεχνικό τομέα: έχει κάποια θέματα balance, κυρίως στην αρχή, κατάλοιπα από quests που δεν ενσωματώθηκαν, αρκετά bugs (η πλειοψηφία στρώνει με load αλλά και πάλι, χαμένος χρόνος) και το χειρότερο... απαίσιο frame rate. Δεν είμαι από αυτούς που θα γκρινιάξω για fps σε ισομετρικά παιχνίδια, αλλά jesus that <15 frames. Σε εσωτερικούς χώρους ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά έξω σε έπιανε πονοκέφαλος. Gog έκδοση, παιγμένη σε pc με specs πολύ παραπάνω από τα recommended, λύση καμία στα φόρουμ, αν και το είχε πολύς κόσμος.
Χεχ, ξέρεις ποιο είναι το οξύμωρο; Αρκετά από τα θέματα που ανέφερα, στα fora έλεγαν ότι δεν τα συνάντησαν σε retail έκδοση. Βγάλε άκρη...Εγώ που είχα την PC Master έκδοση (!), δεν τα είδα αυτά!
μπορεί να είχε τις ευλογίες του τσουρινέμο αυτή η έκδοση. ποτέ δε ξέρεις με αυτά τα βουντουΧεχ, ξέρεις ποιο είναι το οξύμωρο; Αρκετά από τα θέματα που ανέφερα, στα fora έλεγαν ότι δεν τα συνάντησαν σε retail έκδοση. Βγάλε άκρη...
αν εχεις δει το documentary για το development του original sin βασικα αναφερει. πιεσεις publisher για κυκλοφορια πολυ πριν την ωρα τους. σχεδον σε ολα τα games ειχαν τετοια θεματα με publishers.Δεν έχω ψάξει background ανάπτυξης, αλλά υποθέτω χαμηλό budget και βιασύνη να βγει (αν δεν κάνω λάθος, η Larian κινδύνεψε να βαρέσει κανόνι μετά την κυκλοφορία του DD) οδήγησαν στα παραπάνω.
@Mogrey665 δεν είπα ότι είναι κακό. Απλά το να ισχυρίζεται κανείς ότι το Beyond Divinity (και γενικά για οποιοδήποτε προβληματικό παιχνίδι) "αγγίζει την τελειότητα" είναι αρκετά μεγάλη υπερβολή με την οποία θα έριχνε sensible chuckle και ο Σβεν. Τα υπόλοιπα games τους είναι όντως άψογα, άντε ίσως εκτός από το Dragon Commander που εμπίπτει περισσότερο στο "αρκετά τίμιο-αξιόλογο", αλλά σίγουρα κλάσης ανώτερο του BD...
το 2 είχε scrolls σίγουραΜια που πιάσαμε αυτή την τόσο σημαντική σειρά, άραγε το Divine Divinity να ήταν το πρώτο RPG που εφάρμοσε αυτόματη μεταφορά μεταξύ σημείων του χάρτη; Μέσω των φορητών teleporter stones, που την άφηνες όπου ήθελες, πήγαινες στους εμπόρους να πουλήσεις, και κατευθείαν πίσω στη μάχη. Εσείς οι παλιότεροι ξέρετε/θυμάστε; Αν ισχύει, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα RPG-changer πρωτιά! Τί υπήρχε πριν το 2002; Τα δύο πρώτα Diablo σίγουρα δεν το είχαν. Το 2 είχε σταθερούς teleporters.
ναιεχμ, εχω την εντυπωση (μπορει να κανω και λαθος βεβαια, υπαρχει ενα 6% περιπου..) οτι εδω και ωρες ο αδχαν απανταει/μιλαει για το μπιγιό ντιβινιτυ και ο μαξιμουμαρμορ κι ο σταματημενος ρωτανε/μιλανε για το εγκοντρακόνις.![]()