By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ντροπή κι αίσχος για την ένδοξη σειρά της παλιάς καλής Sierra. Όχι μόνο πρέπει να είναι παραπάνω αλλά πρέπει να είναι και φανατικοί οπαδοί της σειράς. Και φυσικά τα θυμάμαι όλα καθώς και τον φυσικό διάδοχο που ήταν το BlueForce απο τον ίδιο τον δημιουργό τον Jim Walls που το έφτιαξε όταν έφυγε από την Sierra και πήγε στη Tsunami Games. Μέχρι και Kickstarter έκανε ο Walls για να φτιάξει καινούριο Police Quest. Αλλά όπως ήταν φυσικό δεν τα κατάφερε.πρέπει να 'μαστε ανάμεσα στους 30 εν Ελλάδι και άντε 3000 παγκοσμίως που θυμούνται τα Police Quest και παίζουν ακόμα καινούρια παιχνίδια;
Και από τους 30 εν Ελλάδι οι 20 είναι σαφώς συμφορουμίτες, να τα βλογάμε τα γένια μας.Πώς νιώθεις Αρχαιότατε Γκουνελιόν που πρέπει να 'μαστε ανάμεσα στους 30 εν Ελλάδι και άντε 3000 παγκοσμίως που θυμούνται τα Police Quest και παίζουν ακόμα καινούρια παιχνίδια;![]()
Jack Orlando sends his regards.Ωραίες εποχές. Τότε που έβγαιναν και adventure πιο γήινα. Που δεν ήταν στη σφαίρα του fantasy ή του sci-fi. Ούτε χρειαζόταν να σώζουμε τον κόσμο συνέχεια. Απλά ντετεκτιβίστικα adventures.
Εκτός απ' αυτό.Jack Orlando sends his regards.
Και από τους 30 εν Ελλάδι οι 20 είναι σαφώς συμφορουμίτες, να τα βλογάμε τα γένια μας.
Το συγκεκριμένο το έχω πολύ καιρό στη wishlist μου. Από την πρώτη φορά που κάποιος το ανέφερε εδώ μέσα πριν καιρό. Συμπαθάτε με δεν θυμάμαι ποιος ήταν. Για κάποιο λόγο με τράβηξε από την πρώτη στιγμή. Το demo δεν το έχω παίξει.Loco Motive: Θα ακουστεί τέρμα γεροπαράξενο, αλλά αναρωτιόμουν μήπως θα το προτιμούσα βουβόΌχι ότι είναι άσχημες οι ερμηνείες, απλά κάτι δεν μου κολλούσε απόλυτα. Γενικά όμως δείχνει δυνατό, μπήκε wishlist.