Steam Next Fests Official Thread: Εντυπώσεις από demos και προτάσεις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απολαυστικό το ντέμο του Kathy Rain 2: Soothsayer, ξεκάθαρη Day 1 αγορά.

Έβαλα λίγο για τα παλιά και το Gothic Remake, αλλά τίποτε, έχουν περάσει τα χρόνια και δε με συγκινεί στο παραμικρό η προοπτική της 'Γκόθικ' εμπειρίας φτου ξανά μανά. Μια φορά κι ένα καιρό ήταν κάτι ιδιαίτερο και καινοτόμο, πλέον είναι ολόκληρη κάλτ υποκατηγορία.

Ισομετρική λαβκραφτιανή σαχλαμαρίτσα, από αυτά που παίζετε εδώ μέσα. Σουρβάι λέει με ένα ζωντανό τρένο που το χρησιμοποιείς για να κόβεις βόλτες και να επιβιώνεις. Δεν το έψαξα πολύ, μόλις τελείωσε ο βαρετός πρόλογος και συνάντησα το τρένο πάτησα κουίτ γιατί μπορούσα. Κράφταρα στην αρχή ένα τσεκούρι και μάζευα δέρματα για να κραφτάρω βρακί και φανέλα, δε φταίω εγώ που βαρέθηκα πριν αρχίσει το καλό.

Στην αρχή λέω οκ κλάιν τίποτα ιδιαίτερο, αγνή άμυαλη διασκέδαση. Γενικά τα ντέμο κάπου εκεί στα πρώτα λεπτά ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ αν τα θέλω ή όχι και φεύγει κουίτ στεγνό κι ανάλογα ακολουθείται από γουίσλιστ ή όχι. Ακόμα κι αν οστεοπορωθώ, λέω οκ αρκετά είδαμε, αφήνουμε τα υπόλοιπα για το φουλ γκέημ.
Αλλά έπιασα τον εαυτό μου να λέει άντε λίγο ακόμα πριν πατήσω το ρημάδι το κουίτ, μάλλον καλό είναι αυτό.

To λάτρεψα από το μενού ακόμα, αλτάμπ γουίς και πήγα να παίξω το ντέμο. Δεν άλλαξα γνώμη στη πορεία, ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΟΤΙΑ.

Είχα ελπίδες για αυτό, αλλά από το ντέμο κομματάκι ΜΠΙΓΚ ΜΕΧ. Δύο πίστες που δεν έχουν καμία σχέση με όλα τα ωραία και χορταστικά που βλέπεις στο τρέηλερ, βοηθάει να είσαι και λίγο ανοπτιμάιζ, σου πρήζει ελαφρώς και τα συκώτια στην αρχή με τα έπικ πρηρηκούσιτις κάτι, μου είχαν λείψει από τις εποχές του φωλγκάη. Αν είχε καμία σχέση με ότι έδειχνε στο τρέηλερ θα έφευγε γουίς με τα χίλια, τώρα έφαγε απλά ανιστάλ.

Ξεχωριστό ποστ για τα παρακάτω, μιας και δεν παίζει να τα δοκιμάσω λόγω μεγέθους. Αλλά εγγυημένες γκοτούμπες.

Ίσως ότι πιο γαμάτο τέρμα ανοπτιμάιζντ υπάρχει στο ντέμο φεστ τώρα. Και ούτε 40 γκίγκα νταουλόου, οκ. Το είχα ήδη γουίς, το έβγαλα επειδή το μπέρδεψα με μία άλλη μλκ και τώρα το ξανάβαλα. Κι όλα αυτά χωρίς να παίξω καν το ντέμο. Ίσως μερακλώσω και το βάλω να κατεβαίνει, πιθανότατα όχι.

ΓκότιΚραφτ, μπήκε γουίς από το ρηβήλ χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά σχεδόν 60 γκίγκα ρε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; Από τα μεγάλα μυαλά πίσω από το άλλο το χάρντκορ με τις λάσπες και τα χιόνια.

115gb
Και ναι, ο νικητής της ημέρας με μόλις 115 γκίγκα.. Tσερνομπλιάτ 2. Ήθελα να το δοκιμάσω μιας και μου άρεσε το πρώτο που το έπαιξα πολύ πρόσφατα, ακούγεται πόσο διαφορετικό και τελείως όπεν είναι το σήκουελ, αλλά 115γβ; ΦΑΚ ΜΙ

Khazaan έπαιξα το demo στο ps5 τις προάλλες. Πολύ ποιοτικό soulslike παιχνίδι μου φάνηκε

Back