Steam Next Fests Official Thread: Εντυπώσεις από demos και προτάσεις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απολαυστικό το ντέμο του Kathy Rain 2: Soothsayer, ξεκάθαρη Day 1 αγορά.

Έβαλα λίγο για τα παλιά και το Gothic Remake, αλλά τίποτε, έχουν περάσει τα χρόνια και δε με συγκινεί στο παραμικρό η προοπτική της 'Γκόθικ' εμπειρίας φτου ξανά μανά. Μια φορά κι ένα καιρό ήταν κάτι ιδιαίτερο και καινοτόμο, πλέον είναι ολόκληρη κάλτ υποκατηγορία.
 

Ισομετρική λαβκραφτιανή σαχλαμαρίτσα, από αυτά που παίζετε εδώ μέσα. Σουρβάι λέει με ένα ζωντανό τρένο που το χρησιμοποιείς για να κόβεις βόλτες και να επιβιώνεις. Δεν το έψαξα πολύ, μόλις τελείωσε ο βαρετός πρόλογος και συνάντησα το τρένο πάτησα κουίτ γιατί μπορούσα. Κράφταρα στην αρχή ένα τσεκούρι και μάζευα δέρματα για να κραφτάρω βρακί και φανέλα, δε φταίω εγώ που βαρέθηκα πριν αρχίσει το καλό.




Στην αρχή λέω οκ κλάιν τίποτα ιδιαίτερο, αγνή άμυαλη διασκέδαση. Γενικά τα ντέμο κάπου εκεί στα πρώτα λεπτά ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ αν τα θέλω ή όχι και φεύγει κουίτ στεγνό κι ανάλογα ακολουθείται από γουίσλιστ ή όχι. Ακόμα κι αν οστεοπορωθώ, λέω οκ αρκετά είδαμε, αφήνουμε τα υπόλοιπα για το φουλ γκέημ.
Αλλά έπιασα τον εαυτό μου να λέει άντε λίγο ακόμα πριν πατήσω το ρημάδι το κουίτ, μάλλον καλό είναι αυτό.




To λάτρεψα από το μενού ακόμα, αλτάμπ γουίς και πήγα να παίξω το ντέμο. Δεν άλλαξα γνώμη στη πορεία, ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΟΤΙΑ.




Είχα ελπίδες για αυτό, αλλά από το ντέμο κομματάκι ΜΠΙΓΚ ΜΕΧ. Δύο πίστες που δεν έχουν καμία σχέση με όλα τα ωραία και χορταστικά που βλέπεις στο τρέηλερ, βοηθάει να είσαι και λίγο ανοπτιμάιζ, σου πρήζει ελαφρώς και τα συκώτια στην αρχή με τα έπικ πρηρηκούσιτις κάτι, μου είχαν λείψει από τις εποχές του φωλγκάη. Αν είχε καμία σχέση με ότι έδειχνε στο τρέηλερ θα έφευγε γουίς με τα χίλια, τώρα έφαγε απλά ανιστάλ.
 
Ξεχωριστό ποστ για τα παρακάτω, μιας και δεν παίζει να τα δοκιμάσω λόγω μεγέθους. Αλλά εγγυημένες γκοτούμπες.


Ίσως ότι πιο γαμάτο τέρμα ανοπτιμάιζντ υπάρχει στο ντέμο φεστ τώρα. Και ούτε 40 γκίγκα νταουλόου, οκ. Το είχα ήδη γουίς, το έβγαλα επειδή το μπέρδεψα με μία άλλη μλκ και τώρα το ξανάβαλα. Κι όλα αυτά χωρίς να παίξω καν το ντέμο. Ίσως μερακλώσω και το βάλω να κατεβαίνει, πιθανότατα όχι.




ΓκότιΚραφτ, μπήκε γουίς από το ρηβήλ χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αλλά σχεδόν 60 γκίγκα ρε ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; Από τα μεγάλα μυαλά πίσω από το άλλο το χάρντκορ με τις λάσπες και τα χιόνια.



115gb
Και ναι, ο νικητής της ημέρας με μόλις 115 γκίγκα.. Tσερνομπλιάτ 2. Ήθελα να το δοκιμάσω μιας και μου άρεσε το πρώτο που το έπαιξα πολύ πρόσφατα, ακούγεται πόσο διαφορετικό και τελείως όπεν είναι το σήκουελ, αλλά 115γβ; ΦΑΚ ΜΙ
 
Khazaan έπαιξα το demo στο ps5 τις προάλλες. Πολύ ποιοτικό soulslike παιχνίδι μου φάνηκε
 
Παρακαλώ να περιμένουμε να αρχίσει το ηβέντ κανονικά. Μποϋκοτάρουμε σθενάρα τους μπαχαλάκηδες που κυκλοφορούν τα ντέμος πριν την ώρα τους.

ΕDIT: To oποίο έγινε μόλις τώρα, με καθυστέρηση μόλις 9 λεπτών. ΟΡΜΑΤΕ ΝΕΡΝΤΟΥΛΕΣ!!1!!!!!
 
Ψόφια πράγματα γενικά..


Εθιστική μλκούλα σαν αυτό το βαμπάι σουρβάι που παίζατε εδώ μέσα ένα καιρό. Σαν το βαμπάι στο εθιστικό κομμάτι εννοώ, αλλιώς είναι κάτι σαν αρκανόιντ και πάζολ μπάμπολ με σκληροπυρηνικές (νοτ) στράτετζι πινελιές. Ακόμα απορώ πάντως γιατί η Ντηβόλβερ αφιέρωσε το φετινό της σόου μόνο σε αυτό το πράγμα.



To είχα ήδη γουίς από το ρηβήλ του, τώρα σιγουρέψαμε και ότι πρόκειται για μεγάλο βοσκογκότι.



Mεγάλη πληγή για το πισί γκέημινγκ ότι μας στέρησαν το Παταπόν τόσα χρόνια. Αλλά πλέον δεν τους έχουμε ανάγκη γιατί έχουμε το Ρατατάν. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι καθαρά συμπτωματική. Γκότι πάντως.
 
Mεγάλη πληγή για το πισί γκέημινγκ ότι μας στέρησαν το Παταπόν τόσα χρόνια. Αλλά πλέον δεν τους έχουμε ανάγκη γιατί έχουμε το Ρατατάν. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι καθαρά συμπτωματική. Γκότι πάντως.

Kαι μόλις είδα ότι ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ και βγαίνει το παρακάτω. ΠΑΤΑ-ΠΑΤΑ-ΠΑΤΑΠΟΝ!


ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΡΕ
 
Update ΑΦΟΥ αποπειράθηκα να παίξω το ντέμο :

Xιιιι, ιοοουυυυ όχι όχι έφυγε ανινστόλ στο 5λεπτο. Xbox 360 eurojank vibe από τη μαύρη κόλαση.

Διάλογοι, ερμηνείες, gameplay, για κλάμματα, τίτλος σαν κι εκείνους που παίζαμε για να κοροϊδέψουμε τους εαυτούς μας πως βγαίνουν ακόμη adventures το 2003-04. Κρίμας τη ντίσκο και το λούκ Καρανικόλα στον Πουαρό.

Αρχικό Θάμπωμα Βλάκα Ποράτσο : Ποιοτική 70'ς διασκευή του κλασσικού τίτλου της Άγκαθα Κρίστι. Microids στη φάση, δεν μας ξεχνάνε εμάς τα γεροντάκια που θέλουμε το παλιό το καλό το δικό μας.

 
Last edited:
βρε λιγη τσιπα, ασούμε....
καταρχην, οκ, στο 2025 ειμαστε, μην ειστε φαλοκρατοξικοί σωβινιστογουρούνηδες, τι θα πει τωρα μονο male πρωταγωνιστης? πατε καθολου καλα? ανασκολοπιζουμε την ιστορια, βανωμε δίπλα και μια γυναικα ντετεκτιβ, γραφωμε "fresh twist' και προχωραμε. βεβαια κραταμε τον τιτλο τον αυθεντικο γιατι ειμαστε μαγκες και πονηρουληδες.
ε, και νταξ, εφοσον αλλαξαμε ελαφρως το στορυ, δεν μαμιεται ας αλλαξουμε και την εποχη, 70s, ωραια φαση, ειχε ενας ντεβ δει ενα ονειρο με ντισκο, θα τα χωσουμε ολα μεσα, και την ντισκόμπαλα μέσα. μπερν μπειμπι μπερν, ντισκο ινφερνο.
ολα αυτα με μια ωραια εσανς απο γραφικα του 2010 και τσουπ, ετοιμο.

σιγουρα δεν ειναι μομπάι γκέιμ ρε μπορ? το ολο στυλ σε κατι τετοιο μου φερνει.

μην ειμαι αδικος, ωστοσο. ειδα σκρηνς και μ αρεζε τουτο δω:

ss_c17ec0eff697dce93edf65933a00f0c2e918d584.jpg


υποθετω κατι σαν τζέρναλ που τακτοποιεις τα στοιχεια σου και φτανεις στα συμπερασματα σου.
μια χαρουλα, στο ραντάρ.

- παραφρονησες τελειως ρε μαλαχτη? τωραδα δεν βασταγες το φτυαρι κι εθαβες το γκειμ???
- ασχέτως. άλλοτόνα, άλλοτάλλο. :p🤯😄
 
Last edited:
Τώρα κατέβασα το ντέμο, ξεμπερδεύω τα της δουλειάς και ρίχνω βλέφαρο για να επανέλθω. Προφανώς απλοποιημένο είναι, Microids γαρ, αλλά αν οι διάλογοι και το βάιμπ είναι κομπλέ, καλά θα περάσουμε.

Είναι αυτή η συνταγή των μοντέρνων Sherlock Holmes : τριγυρνάς, χαζεύεις τα έμορφα τοπία και νιώθεις ΙΔΙΟΦΥΪΑ βγάζοντας συμπεράσματα τετάρτης δημοτικού. Μερικές φορές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το επίπεδο ανεγκέφαλου ντεκαντάνς που χρειάζομαι.
 
Xιιιι, ιοοουυυυ όχι όχι έφυγε ανινστόλ στο 5λεπτο. Xbox 360 eurojank vibe από τη μαύρη κόλαση.

Διάλογοι, ερμηνείες, gameplay, για κλάμματα, τίτλος σαν κι εκείνους που παίζαμε για να κοροϊδέψουμε τους εαυτούς μας πως βγαίνουν ακόμη adventures το 2003-04. Κρίμας τη ντίσκο και το λούκ Καρανικόλα στον Πουαρό.
 
καλά φαινόταν κάπως νερόβραστο στο trailer είναι η αλήθεια, μηδέν σκηνοθεσία, χάλια φωτισμός κτλ, πως να κάνεις ατμόσφαιρα όταν όλα δείχνουν λες και ξέχασες το HDR ανοιχτό;
 
Back
Top