maladroid
Mind-flayer
@maladroid
μαλαντρόι, ελα στην αγκαλια μου που ελεγε ενας γκον μπατ νοτ φοργκότεν συντάχτης.
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
αλλά εσυ που εχεις πει οτι διαβαζεις χειρομαλαχτη παλιοτερα, πως και σου ξεφυγε αυτο:
γκρινια για άμπαλα πορτς ???
εκει θα βρεις την περιπετειουλα μου. μπραβο για τις κοχόνες απο σκυροδεμα που εχεις, που σου επετρεψαν να συνεχισεις το κέιμ. οι δικες μου εχουν γινει πολυ ευθραυστες πλεον. οτι μου μαμαει την ψυχη στο πρωτο τεταρτο, εφυγε. σιμπλ ας δατ.
Ωιμέ, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο κατάφερα κι έχασα αυτό το επικό ποστ που μιλάει πλέον απευθείας στην τρύπια (από περίστροφο) καρδιά μου.
Η αλήθεια είναι ότι αν ένα παιχνίδι με κερδίσει με τον κόσμο/story/ατμόσφαιρά του, μπορώ να αντέξω αρκετές αντιξοότητες. Δυστυχώς το RDR2 δοκιμάζει τα νεύρα μου ολοένα και περισσότερο γιατί διαπιστώνω ότι το interface και τα controls είναι τόσο ανάπηρα που ούτε η τριβή μαζί τους βοηθάει να τα συνηθίσεις. Απλά σφίγγεις τα δόντια και αποδέχεσαι την κατάσταση.
Η σημαντικότερη, πάντως, παρενέργεια είναι ότι δεν μου κάνει ιδιαίτερο κέφι να ξαμοληθώ για εξερεύνηση και αναζήτηση παράπλευρων δραστηριοτήτων, γιατί ξέρω ότι η ταλαιπωρία που θα φάω θα με κάνει να το μετανιώσω. Μένω κατά κύριο λόγο προσηλωμένος στις βασικές αποστολές ελπίζοντας ότι θα προλάβω να δω τουλάχιστον το ζουμί του παιχνιδιού προτού εξαντληθεί η υπομονή μου.