Παίζω Days Gone οπότε να περιμένετε review μέσα στην εβδομάδα.
Γαμώτο, ακόμα Δευτέρα είναι...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Παίζω Days Gone οπότε να περιμένετε review μέσα στην εβδομάδα.
Έκανα να ξεκινήσω TBC classic, δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον, γραφικά ίσως και χειρότερα (εκτός νερού) ζήτησα refound, επιστροφή στο backlog και καλά, παίζω Civ5![]()
Γαμώτο, ακόμα Δευτέρα είναι...![]()
Γιατί τέτοια αγωνία για το review;![]()
Επειδή ψήνομαι άγρια για το παίγνιο, αλλά θέλω πρώτα να διαβάσω αυτά που έχεις να μας πεις προτού κάνω την κίνηση.![]()
τα 2 πιο βασικά πράγματα που είχε το retail το 2006 έλειπαν. Οι φίλοι που παίζαμε μαζί και ο άπειρος χρόνος του φοιτητή. Δεν την πάλεψα πολύ, μέχρι 40 πήγα και όταν πήρα το mount να μου φύγει ο καημός το παράτησα.Ελα ρε εγω ελιωσα στο Vanilla Classic τι ωραια φαση Blackwing Lair και pvp ... κατάφερα να ξανακαω και ανέβασα 2 χαρακτηρες orc shaman και undead rogue και οι 2 lvl 60 και rank 8 pvp και οι 2 . Ε μετα δεν τη παλεψα.. θα προσπαθησω να μην ξαναμπω στο τριπακι με το TBC γιατι ειναι μεγάλη αγαπη το wow και καιγομαι πολυ ασχημα !! ( αν και pvp arenas.... απλα κορυφη)
World of Warcraft The Burning Crusade, βγαίνει το classic σε λίγες μέρες.Ρε παιδιά, τί είναι το TBC επιτέλους;!!![]()
Ναι, ποτέ δεν έχω παίξει online παιχνίδι. Ever!World of Warcraft The Burning Crusade, βγαίνει το classic σε λίγες μέρες.
To be continued...Ρε παιδιά, τί είναι το TBC επιτέλους;!!![]()
Reported by PETA.Θα τις φαω ολες τις χελωνες. Δεν θα μεινει καμια
επηρεασμένο από πρωϊμο Michalski.