Εβαλα στο ταμπλετ το Civilization IV για να περνάει η ώρα και οριακά ξεχνάω να φάω…
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εβαλα στο ταμπλετ το Civilization IV για να περνάει η ώρα και οριακά ξεχνάω να φάω…
Βεβαίως. Μαζί με αρκετά ακόμη αγαπημένα πισοπαιχνιδα, το Πορτ των οποίων είναι καταπληκτικό.Υπάρχει στο App Store?
Πρέπει να βελτίωσαν την ΑΙ στο Risen, γιατί το exploit που χρησιμοποιούσα (sidestep-hit-sidestep-hit επειδή "έστριβαν" αργά τα ζώα και οι NPC) δε πιάνει πια. Επιτέλους είναι challenging το game, αλλιώς θα κατέληγε σε clownfest με εμένα να σκοτώνω ghouls από τα 3 level πάλι.
View attachment 4943
Αν σε αυτό το prologue δεν έχει μουσική αποκλειστικά από blues brothers, από μένα κόβεται!!!Μέχρι και εισαγωγή που το σκας από ορφανοτροφείο με καθολικές καλόγριες έχει δηλαδή. Τί άλλο μου θέτε;
Ειχα παιξει πριν απο χρονια λιγο το 1 σε μια εκδηληση τεχνολογιας και θα παιξω το 4 τωρα που βγηκσε pc αλλα δεν το επαιξα ακομα γιατι βγηκε κοντα στα sonic frontiers και gotham knights. Το ποτε ακριβως δεν ξερω ακομα αλλα ελπιζω να το παιξω συντομα ! Σφαζω εξωγηινα ζομπι(dead space) και σε λιγες μερες βγαινει και το hogards legacy οποτε δεν γινοταν να το ξεκινησω και αυτο!Αν σε αυτό το prologue δεν έχει μουσική αποκλειστικά από blues brothers, από μένα κόβεται!!!
Τεράστια ανατροπή, κοντά στα προγνωστικά.Το οποίο εδώ θέλω να πω την γκρίνια μου.
Δεν φταίει η ηλικία. Ο γάμος είναι...Με κουράζουν οι εκτενείς cutscenes και το πολύ μπλα μπλα,