MaverickStrange
Mind-flayer
Call of Duty και τα μυαλα στα καγκελα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Διαφωνώ τελείως με την άποψη του προσωπικά. 2 φορές το έχω τερματίσει το παιχνίδι. Μία με άλλους 5 φίλους που είχαμε μαζευτεί σε σπίτι και είχε πάρει ο καθένας έναν χαρακτήρα και μία στο σπίτι μου με τη μητέρα μου όπου είχαμε μοιράσει τους χαρακτήρες. Και τις 2 φορές έγιναν άλλα πράγματα και γούσταρα φουλ. Μου θύμισε το I know what you did last summer κάπως. Χαλαρά θα το ξαναπαίξω πολλές φορες στο μέλλον. Kαι το Until Dawn που είχα παίξει πάλι με παρέα στο ps4 πρόπερσι και ήταν από τους ίδιους μου άρεσε πολύ και αυτό. Ντάξει πρέπει να είσαι και φαν των 90s horror movies για να γουστάρεις αφού μιλάμε πιο πολύ για διαδραστικές ταινίες τρόμου παρά για videogames. Γενικότερα μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια προσωπικά Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond Two Souls κτλπ.Τόσο χάλια ρε συ; Έλεγα να το δοκιμάσω με την κοπέλα μου αυτές τις μέρες για το χαβαλέ (δωρεάν απ'το GamePass εννοείται, όχι αγορασμένο) αλλά με κάνεις και αμφιβάλλω για το κατά πόσο αξίζει το χρόνο μας![]()
Ίσως το καλύτερο RPG για την εποχήΤΕΡΑΣΤΙΟ κόλλημα το PC BUILDING SIMULATOR
Οταν το χειρότερο πραγματικό Devil May Cry (το δεύτερο) είναι καλύτερο από αυτό εδώ καταλαβαίνεις πόσο ανούσιο και κακό reboot ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπως τα λες. Βαρέθηκα/εκνευρίστηκα και το σταμάτησα στα μισά πριν δύο χρόνια όταν το έπαιξα αφού είχα τερματίσει (και είχα λατρέψει) για πρώτη φορά τα 1,2,3,4. Το 5 ευτυχώς τα σπάει ξανά και δεν συνεχίζει από αυτό το κακόγουστο αστείοΤέλος το DMC Devil May Cry. Οκ έχει τη φάση του να σφάζεις δαίμονες (όπως θα έλεγε και κάποιος άλλος), αλλά το παιχνίδι γίνεται πολύ γρήγορα επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Και πολύ ποζεριά ρε γαμώτο.