What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Τόσο χάλια ρε συ; Έλεγα να το δοκιμάσω με την κοπέλα μου αυτές τις μέρες για το χαβαλέ (δωρεάν απ'το GamePass εννοείται, όχι αγορασμένο) αλλά με κάνεις και αμφιβάλλω για το κατά πόσο αξίζει το χρόνο μας :unsure:
Διαφωνώ τελείως με την άποψη του προσωπικά. 2 φορές το έχω τερματίσει το παιχνίδι. Μία με άλλους 5 φίλους που είχαμε μαζευτεί σε σπίτι και είχε πάρει ο καθένας έναν χαρακτήρα και μία στο σπίτι μου με τη μητέρα μου όπου είχαμε μοιράσει τους χαρακτήρες. Και τις 2 φορές έγιναν άλλα πράγματα και γούσταρα φουλ. Μου θύμισε το I know what you did last summer κάπως. Χαλαρά θα το ξαναπαίξω πολλές φορες στο μέλλον. Kαι το Until Dawn που είχα παίξει πάλι με παρέα στο ps4 πρόπερσι και ήταν από τους ίδιους μου άρεσε πολύ και αυτό. Ντάξει πρέπει να είσαι και φαν των 90s horror movies για να γουστάρεις αφού μιλάμε πιο πολύ για διαδραστικές ταινίες τρόμου παρά για videogames. Γενικότερα μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια προσωπικά Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond Two Souls κτλπ.

In other news τέλος το Β σενάριο με Leon, 3ος τερματισμός συνολικά για το Resident Evil 2. Ξεκινάω το Β σενάριο με Claire το οποίο είναι και το τελευταίο όσον αφορά το main game. Και η πώρωση δεν έχει τελειωμό με αυτή τη παιχνιδάρα:cool:
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
ΟΚ σταμάτησα να τσιλιμπουρδίζω στο No Man's Sky και έχω αρχίσει να προχωράω το questline, παράλληλα φτιάχνω και την βάση των ονείρων μου, έκανα και φουλ στόλο με αστρόπλοια, νομίζω ότι το casual κομμάτι το είδα αρκετά ας προχωρήσω το story μπας και τελειώσει να πιάσω τίποτα άλλο γιατί μου θυμίζει την πρέζα του wow σιγά σιγά και δεν είμαι για τέτοια.

Κάποια στιγμή να τελειώσω το Blood and Wine όμως γιατί έφτιαξα την βιλάρα μου και άφησα τον Τζέραλντ να αράζει εκεί :p
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Μλκ είναι ΤΟΣΟ πρέζα, που μόνο που το είπες κάνω install τον Classic να βάλω ένα μήνα.

Τερμάτισα το Technomancer πριν τελικά παίξω Mars War Logs, έκανα και τα 3 endings γιατί έκανα quicksave ακριβώς πριν το τελικό decision
η Γη έχει καταστραφεί, οπότε είστε "φυλακισμένοι" στον Άρη για πάντα.
Τώρα κατεβαίνει το Mars.

Tα απογεύματα στο laptop περνάνε πάνω-κάτω όπως πριν, αυτές τις 2-3 μέρες το mood είναι Greek Campaign Empire Earth στο Hard. Aπολαυστικότατο, πρέπει να υπολογίζεις και τα 50 food πώς θα τα ξοδέψεις, αλλιώς φτάνεις σε σημείο να μην είναι βιώσιμο το map και θέλει restart ή κάνα παλίο save.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Συνεχίζω κι εγώ το tour στις λιχουδιές του GamePass μετά το Gears Tactics.
Δοκίμασα καμία ώρα το Knights and Bikes ένεκα της αγάπης μου για Double Fine (παρότι εδώ είναι απλά ο εκδότης) και της όρεξης για κάτι χαλαρό. Χαριτωμένο παιχνιδάκι, αποτυπώνει την αφέλεια και μαγεία της παιδικής ηλικίας με όμορφο τρόπο αλλά βρήκα το gameplay βαρετό και το χιούμορ υπερβολικά παιδικό - δεν έχει την σπιρτάδα π.χ. του Costume Quest. Επίσης είναι πιο πολύ φτιαγμένο για co-op (ενδεχομένως γονιός με παιδί), συνεπώς δεν νομίζω ότι παίρνω το 100% της εμπειρίας.

Το άφησα στην άκρη (ο μπουφές για τον οποίο τόσο εύστοχα μίλησε ο Admiral) και έπιασα το Katana Zero.
Τι κρυφό διαμάντι είναι τούτο;! Μεγάλη δόση από Hotline Miami, ίχνη από την ταινία Drive, μπόλικες anime επιρροές και ΠΟΛΥ badass-ιλίκι. Το gameplay λιτό κι απέριττο, απολύτως εθιστικό ακόμα κι όταν σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου με απελπισία. Pixel art και soundtrack σε τρομερά κέφια, ωραία σκηνοθετημένο -αν και ελαφρώς κλισεδιάρικο- story, άψογος χειρισμός. Και το παραμικρό λάθος κοστίζει, γεγονός που ανεβάζει την αδρεναλίνη (αλλά και τον εκνευρισμό...) στα ύψη και κάνει την εκκαθάριση κάθε δωματίου απολαυστική. Έχω ακόμα λίγο για το τέλος αλλά μέχρι τώρα θα του έβαζα άνετα ένα 8.5-9/10. Όποιος διαθέτει GamePass οφείλει να το δοκιμάσει.

{ΕDIT]: Τέλος το Katana Zero. Απίστευτο φιξάκι στυλιζαρισμένου αιματοκυλίσματος και εγκεφαλικής δράσης. Περιμένουμε και τη συνέχεια που υπόσχεται ο -ομολογουμένως υπερβολικά ημιτελής- τερματισμός.
 
Last edited:

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Συμφωνώ 100% για το Katana Zero.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόλλημα το PC BUILDING SIMULATOR που δίνει το Humble Γενάρη για όποιον έχει έστω και λίγο το σαράκι. Δεν κρατήθηκα, πήρα και το DLC. Αλμυρούτσικη τιμή (11 ευρώ) για DLC, αλλά εντάξει, η προσθήκη campaign αξίζει και με το παραπάνω, δεν μετανιώνω που δεν περίμενα για sale.

9.0/10, would IT support esports teams again.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Τέλος το DMC Devil May Cry. Οκ έχει τη φάση του να σφάζεις δαίμονες (όπως θα έλεγε και κάποιος άλλος), αλλά το παιχνίδι γίνεται πολύ γρήγορα επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Και πολύ ποζεριά ρε γαμώτο.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
επαιζα borderlands 1 και pre-sequel (το pre-sequel πρωτη φορα) coop με τον αδερφο μου. περα απο το 2 κανενα δεν μου αρεσε τλκ :p το 1 καταλληξαμε να το κανουμε speedrun να τελειωνει.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Πάει και το Far Cry 3: Blood Dragon σε κάτι λιγότερο από 4 ώρες κάνοντας τα πάντα. Ωραία ατμόσφαιρα, σατιρίζει καταστάσεις που έχουμε δει σε άπειρες ταινίες και games.
Πάλι καλά που ήταν μικρό σε διάρκεια γιατί η χρωματική παλέτα του δεν παλευόταν και πολύ.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Τέλος το DMC Devil May Cry. Οκ έχει τη φάση του να σφάζεις δαίμονες (όπως θα έλεγε και κάποιος άλλος), αλλά το παιχνίδι γίνεται πολύ γρήγορα επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Και πολύ ποζεριά ρε γαμώτο.
Οταν το χειρότερο πραγματικό Devil May Cry (το δεύτερο) είναι καλύτερο από αυτό εδώ καταλαβαίνεις πόσο ανούσιο και κακό reboot ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπως τα λες. Βαρέθηκα/εκνευρίστηκα και το σταμάτησα στα μισά πριν δύο χρόνια όταν το έπαιξα αφού είχα τερματίσει (και είχα λατρέψει) για πρώτη φορά τα 1,2,3,4. Το 5 ευτυχώς τα σπάει ξανά και δεν συνεχίζει από αυτό το κακόγουστο αστείο
 
Last edited:

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Τόσο κακό δεν το βρήκα το DMC. Δεν ήταν το καλύτερο reboot του κόσμου, αλλά σαν παιχνίδι ήταν μια χαρά και σαφώς ποιοτικότερο του απίστευτα βαρετού και ανέμπνευστου Devil May Cry 2, που ούτε καλά καλά οι μηχανισμοί του δεν λειτουργούσαν σωστά (μπορούσες να το τερματίσεις μόνο με τα πιστόλια σου, FFS).

Πάντως, συμφωνώ ότι ευτυχώς που η Capcom πήρε ξανά τα ηνία της σειράς και έβγαλε το Devil May Cry 5, το οποίο είναι από τα καλύτερα action παιχνίδια που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Δε νομίζω ότι η Ninja Theory θα μπορούσε να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα gameplay, την προτιμώ σε εμπειρίες τύπου Hellblade και Enslaved.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Moυ άρεσε το story στο DMC2 και ειδικά το 2ο playthrough με τη Lucia ήταν απόλαυση. Νομίζω πως αν το reboot δεν λέγονταν DMC θα ήταν καλύτερα. Ημουν πολύ εκνευρισμένος με το βιασμό των χαρακτήρων για να το ευχαριστηθώ. Anyway θα γυρίσω να το τερματίσω να έχω φουλ άποψη.
Επίσης τέλος για 4η φορά το Resident Evil 2. Έβγαλα όλα τα σενάρια. Ώρα να δω τι λένε τα Ghost Stories πριν προχωρήσω σε άλλο παιχνίδι. Μάλλον θα παίξω το Resident Evil 0 HD μετά που δεν το έχω παίξει ποτέ.
 
Last edited:

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Kυρίως PS gaming αυτόν τον καιρό, λόγω gaming-related δώρων. 100% το Kingdoms of Amalur Re-reckoning και έπιασα πλέον το Ghosts of Tsushima. Φαίνεται φανταστικό, ελπίζω να μην απογοητεύσει στη συνέχεια.

(Ντάξει, παίζουμε και GroundBranch με Τάσο, δεν έγινα εντελώς κονσολάς :p )
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν κατάφερα ποτέ να βγάλω ένα καλό combo ώστε να φάω το τελικό, τελικό boss...

Αγαπημένος χαρακτήρας? Δεν έχω δοκιμάσει τον νέο (τέταρτο), αλλά είχα λιώσει τον τρίτο. Κυνηγούσα σε κάποια στιγμή και το achievement με το 4-card deck (Minimalist deck), το οποίο και δεν κατάφερα χωρίς seed.

40 ώρες λέει ο ρουφιάνος του Steam. Λίγες μπροστά στο Binding of Isaac.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Τις τελευταίες μέρες δοκίμασα κι άφησα στην άκρη διαδοχικά τα Knights and Bikes, Bloodstained και Carto (σ'αυτό ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία) στο GamePass.
Τελικά η πώρωση με το Katana Zero με ώθησε να παίξω επιτέλους το Mark of the Ninja που είχε πιάσει αράχνες στο backlog για διάφορους λόγους. Πρόσφατα ήρθε και η Remastered έκδοση στο GOG, οπότε το timing ήταν ιδανικό.
Εκ πρώτης όψεος το gameplay μοιάζει αργό και μεθοδικό συγκριτικά με του Katana Zero, εντούτοις βρήκα τελικα αρκετές ομοιότητες: α) η εκκαθάριση των δωματίων βασίζεται αρκετά στο trial & error, β) απαιτείται πολύ καλή προετοιμασία αλλά και ακριβής εκτέλεση για να τη βγάλεις καθαρή, και φυσικά γ) σε βάζει κι αυτό στο πετσί του ρόλου 100%.
Το μοναδικό μειονέκτημα που έχω βρει ως τώρα είναι η επαναληψιμότητα σε περιβάλλοντα και αντιπάλους αλλά το flow είναι τόσο απολαυστικό που δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Επίσης, αντίθετα με το KZ, εδώ ξεκλειδώνεις σταδιακά κινήσεις και gadgets που εμπλουτίζουν τις επιλογές σου στην τακτική και ευνοούν τους πειραματισμούς.

Γενικά αν και δεν είμαι μεγάλος φαν των καθαρόαιμων stealth games, περνάω πολύ καλά μαζί του και ήδη σκέφτομαι το επόμενο game που θα μου απαλύνει τη σχετική "φαγούρα". Ίσως το Aragami;
 
Last edited:
Top Bottom