Το ξερω οτι σκασιλα σας.
αλλα εγω επενδυσα χρονο, ιδρωτα, απλωσα σατανικα σχεδια, μελετησα gaming μηχανισμους και θελω να μιλησω για αυτα τα πραγματα και οχι μονο να μιλησω αλλα και να σας δειξω εγω.
Cossacks Back to War - επιχειρηση peasant.
Αποστολη χιλιαδων, στην κυριολεξια, χωρικων στην πολη του εχθρου με σκοπο το overpopulation απο χωρικους.
Εμποδιο που περασα. Στησιμο των χωρικων περιμετρικα απο την πολη για να μην περνανε οι χωρικοι μου χωρις να αλληλοσκοτωνονται.
Ενας αλλος μηχανισμος ειναι οτι οταν φτανει σε καποιο οριο ο πληθυσμος, το παιχνιδι σκοτωνει random χωρικους και στρατο.
Οταν ο στρατος του εχθρου φτασει στο επιπεδο μια χουφτα, κρυβονται και μπαινουν σαν ασπιδα εκατονταδες χωρικοι.
Καποιους στρατιωτες καταφερνα και τους σκοτωνα, ειτε απο κολοφαρδια και καποιους απο μακρυα, με mortar. πολυ χρονοβορα διαδικασια.
Δυστηχως, μεσα στο πληθος των χιλιαδων, κρυβονται μερικοι στρατιωτες και ετσι οι χωρικοι αντιστεκονται. Δεν γινεται να εντοπιστουν.
Το μεγαλυτερο μακελειο χωρικων σε παιχνιδι του ειδους. το εψαξα και δεν βρηκα κατι παρομοιο.
Οποιος εχει καπου σφαγη τοσων χωρικων, να με ενημερωσει.
Η διαρκεια των 14 λεπτων του video δεν ειναι τυχαια. θελει ωρα για να σφαξεις χιλιαδες χωρικους.
Που και που το video τρωει καποια κοληματα και αυτο ωφειλεται στον πληθυσμο. Δεν μπορουσα να παω πανω απο τα πληθη επειδη το παιχνιδι εκλανε και με πεταγε στο desktop.