Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Το 90+ το καταφέρνεις εύκολα! Μέχρι και γω που δεν το χω λιώσει 90+ ομάδα έχω με 14-15 chemistry! Για 94+ θεωρώ ότι πρέπει να ρίξεις ή χρήμα ή άπειρες ώρες, μη γνωρίζοντας φυσικά τι παίζει κατά τη διάρκεια της σεζόν μιας που ασχολούμαι με το που το βάζει στο pass!

Μεγάλη μπουκιά φάε... Εθιστικότατο τελικά το Dead Cells, με "ανάγκασε" να του αφιερώσω καμιά 25ρια ώρες μετά τον πρώτο -αρκετά τυχερό- τερματισμό. Κυρίως για να φαρμάρω όλα τα runes και κάποια power ups, και φυσικά για να μπω σε όλα τα biomes. Αφού επιτέλους σκότωσα και τον Giant και καπάκι τερμάτισα το παιχνίδι στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας (σημειωτέον έχει 5 ή 6...) το απεγκατέστησα για να ασχοληθώ και με τίποτα άλλο στη ζωή μου. Νομίζω καλύτερα να μην πάρω τα DLC, αυτό το game είναι επικίνδυνο φιξάκι.
8/10 – αν είχε και κανένα στόρι/αφήγηση της προκοπής θα χτύπαγε άνετα 9+.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να επιστρέψω μετά από άπειρους μήνες για να λύσω την τελευταία υπόθεση του Case of the Golden Idol. Μου πήρε λίγη ώρα να ξαναμπώ στο ρυθμό του παιχνιδιού αλλά τελικά τα κατάφερα. Τρομερή ρετροπιξελούμπα για όσους αρέσκονται να ακολουθούν στοιχεία και να βγάζουν λογικά συμπεράσματα, χωρίς περιττές περισπάσεις. Με το που θα πέσει λίγο η τιμή του, θα χτυπήσω και το DLC. Προς το παρόν μού άνοιξε την όρεξη να δω επιτέλους και το Obra Dinn που το έχω και μαρινάρεται χρόνια στο backlog.
8/10

Last edited:
Έχει βγει έκδοση αγγλική; Θυμάμαι κάποτε που το έπαιξα λίγο, τα voices ήταν στα γερμανικά. ( Το οποίο βέβαια πλέον δεν με ενοχλεί, πιστεύω...)
Ακόμα Γερμανικά μιλάνε, αλλά το συνήθισα γρήγορα.

Nα αναφέρω, σχετικά με το Enderal, ότι είναι αρκετά διασκεδαστικά σπασμένο το talent tree του λυκάνθρωπου, και ακόμα περισσότερο αν το συνδιάσετε με οποιοδήποτε άλλο melee talent tree. Μπορείς ακόμα και στη πόλη να είσαι λυκάνθρωπος και να σου φέρονται κανονικά. Έχει πολύ καλό running speed και Stamina στο θεό, οπότε πας παντού εύκολα και γρήγορα και με ασφάλεια. Το charging attack κάνει απίστευτο damage. Kαι το βασικότερο? Είναι λιγότερο skill-dependent συγκ

Καλα αυτο δεν το περιμενα! Στο tiny tina wonderlands εσφαξα τα Smurfs!!!

Και αναρωτιεμαι. Μα γιατι εβαλαν αυτους τους κοντους και χαζους μπλε εξωγηινους και οχι εμενα με τους foot ninja μου και τους bebop και rocksteady?! Εχουν αλλαξει το ονομα και τους λενε Murphs αντι για smurfs αλλα ειναι οι Smurfs. Eπισης πολεμησα και τον ΑZRAEL τον γατο του Gargamel που τον εχει μεταφορφωσει σε τερας ο Gargamel και εχει κεφαλι γατου αλλα σωμα αραχνης!!

Μα γιατι εβαλαν αυτους τους κοντους και χαζους μπλε εξωγηινους και οχι εμενα με τους foot ninja μου και τους bebop και rocksteady?!

Δεν έχεις χορτάσει να τρως αρκετό ξύλο από τις χελώνες ρε Σρέδερ, θες τώρα να σε κάνουν με το τουλούμι και τα τσιράκια της Tiny Tina για να στανιάρεις;

Tέλος το Hellpoint. Δεν το περίμενα. Μου άρεσε αρκετά σε γενικά πλαίσια. Εύχομαι το 2ο παιχνίδι να γίνει με μεγαλύτερα production values γιατί σαν ιδέα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Δεν το βρήκα τόσο καλό όσο άλλα soulslike εξαιτίας αυτού και κυρίως του πόσο στα χαμένα ήσουν με αποκορύφωμα να φτάσω στη τελική μάχη από σπόντα. Με χάλασε επίσης το γεγονός πως στο NG+ δεν κρατάς τα teleports που μπορείς να κάνεις, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσω το DLC. Ισως το ξαναπαίξω κάποια στιγμή για το true ending και το DLC. Για την ώρα πάμε γι'άλλα. Μάλλον ήρθε η ώρα για The Surge 2, αν και υπάρχουν διάφορα paused που περιμένουν να τα τελειώσω.
Kλασσικά θα παίζω και fifa 23. Εφτιαξα f2p καλή ομάδα και είναι ισορροπημένα τα παιχνίδια πλέον

Εκτός από pathfinder έβαλα το humanity. Tι απίστευτος τίτλος είναι αυτός. Στο vr δε απογειώνεται. Μόνο οι Ιάπωνες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα τόσο καινοτόμο game.

Δεν έχεις χορτάσει να τρως αρκετό ξύλο από τις χελώνες ρε Σρέδερ, θες τώρα να σε κάνουν με το τουλούμι και τα τσιράκια της Tiny Tina για να στανιάρεις;
Τι να μου κανει το χαζο κοριτσακι? Με μια μπουνια την διελυσα
Ο Gargamel εντυπωσιαστηκε με τους Bebop και Rocksteady και με ρωτησε ποιος μαγος φτιαχνει τετοια φοβερα τερατα για να παει και αυτος ! Του ειπα οτι δεν τους εφτιαξε μαγος αλλα ηταν ανθρωποι που τους μεταμορφωσα με μια εξωγηινοι ου σια που φτιαχνουν οι εξωγηινοι Utrom. Τωρα λεει θα προσπαθησει να παει στον πλανητη τους στην Dimension x για να μιλησει μαζι τους και να τους πει οτι θελει και αυτος 2 μεταλλαγμενους σαν τους δικους μου!

Tερματισα τα περισσοτερα Sonic του game gear. Μενουν μονο τα tails adventure, sonic labyrinth Dr Robotnink mean machine. Επισης ξεκινησα σημερα το LOST JUDGHMENT. Παιχνιδαρα καια αυτο οπως το πρωτο Judghment!

Λίγα λόγια για κάποια νέα παιχνίδια στο game pass και μια προειδοποίηση για game breaking bug.
Για το bramble τα είπα και σε προηγούμενο ποστ. Όσοι θέλετε ένα καλό story driven folk horror παιχνίδι παίχτε το χθές!
Το FIST, το οποίο αγόρασα κανονικά και έπαιξα πριν αρκετό καιρό, είναι ένα καταπληκτικό metroidvania που χρωστούσε το gp μετά το κάτω του μετρίου benetict fox. Ωραία γραφικά, εξερεύνηση , χαρακτήρες, άμεση απόκριση και δύσκολο σύστημα μάχης που το φέρνει πιο κοντά στα DMC.

Η προειδοποίηση αφορά το the bookwalker. Το παιχνίδι γενικά χωρίζεται σε υποθέσεις ή chapters. Στην υπόθεση νούμερο 3 (το χαμένο μαγικό ραβδί) θα βρεθείτε κάποια στιγμή μπροστά σε μία πόρτα με κάτι κεριά και σε μία πόρτα που οδηγεί σε laboratory. MHN ANOIΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΆ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ LABORATORY και μιλήσετε με την τύπισα που ψάχνει τον πατέρα της. Μιλήστε με αυτήν δεχτείτε το quest της και ΜΕΤΑ με την ησυχία σας βρείτε πως θα ανοίξετε την πόρτα με τα κεριά.
Αν το κάνετε με λάθος σειρά στην έκδοση για gp, δε θα δείτε ποτέ ένα event που πρέπει να βγει για να συνεχίσεται το παιχνίδι. Το bug αυτό είναι γνωστό στους devs από την πρώτη στιγμή και ακόμη ξίνονται είναι άλυτο.
'Oσο με άφησε να παίξω ήταν ένα τίμιο 6.5 με 7...

Τα playthroughs του Ιουνίου. Αν και μπήκε το καλοκαίρι, τα vibes ήταν σκοτεινά.

Vampire The Masquerade - Coteries Of New York: Visual novel στον κόσμο του κλασικού pen & paper RPG. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών χαρακτήρων που ανοίκουν σε διαφορετική σέχτα κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι επιλέγεις τον δρόμο σου. Γενικά το απόλαυσα, το βρήκα καλογραμμένο και μου άρεσε κι η εικαστική παρουσίαση. Το codex που περιέχει είναι πολύ καλό στο να εξοικειώσει κόσμο που δεν ξέρει για το World Of Darkness με τις ορολογίες του. Για 20€ που έχει αρχική τιμή δεν αξίζει, αλλά σε γενναία έκπτωση (το είχα πάρει 2€) αξίζει να το δείτε. 7/10

Darkness Within: In Pursuit Of Loath Nolder: Ιδιαίτερο λαβκραφτικό first person adventure που προσπάθησε να πρωτοτυπήσει στο gameplay, άλλα κάπου το έχασε στην υλοποίηση. Η ιδέα να συνδυάζεις σκέψεις, clues κι αντικείμενα για να προωθηθεί η ιστορία είναι μεν πρωτότυπη, αλλά δύσχρηστη και κουραστική όπως εφαρμόζεται, σε αντίθεση π.χ. με το Resonance που κάνει κάτι παρόμοιο σαφώς πιο επιτυχημένα. Το σενάριο κι η ατμόσφαιρα είναι σε υψηλά επίπεδα κι αυτό είναι το μεγάλο συν του παιχνιδιού. 7/10

Gray Dawn: Σύντομο horror παιχνίδι με έντονο το ανατολικό ορθόδοξο στοιχείο στα γραφικά του. Ένας παραστρατημένος ιερέας, ένα μεγάλο μυστικό και μπόλικες σουρεάλ καταστάσεις που μπλέκουν τι είναι αληθινό και τι φανταστικό. Έχει το ενδιαφέρον του, αλλά ως εκεί. Ένα από τα άπειρα low budget παιχνίδια τρόμου που θα προσπαθήσει να σας τρομάξει (είνα αρκετά creepy σε στιγμές είναι η αλήθεια) και θα σας πετάξει και κανά εύκολο παζλ / γρίφο για να μην περπατάτε μόνο. Για τους φανς του είδους που παίζουν ότι βγαίνει. 6/10

Lust For Darkness: Ακριβώς στην ίδια κατηγορία με το Gray Dawn, προσπαθεί να τσιμπήσει κόσμο βάζοντας στο μπλέντερ Λαβκραφτ και σεξ (και πως να αντισταθείς είναι η αλήθεια; ) αλλά το αποτέλεσμα είναι λίγο meeeh τελικά. Έχει stealth, έχει κυνηγητό, έχει παζλάκια, μια ιστορία προβλέψιμη από την αρχή, τα κλασικά. 6/10

Gamedec: Πρωτότυπη ιστορία, όπου είμαστε detectives που επιλύουμε μυστήρια που λαμβάνουν χώρα εντός MMO στο απώτερο μέλλον. Το gameplay, αν και πιο απλοϊκό, θυμίζει έντονα Disco Elysium, όμως ο όγκος κειμένου και τα side quests είναι σαφώς πιο περιορισμένα, όπως και οι επιλογές μας. Ανάλογα με τις πράξεις μας κερδίζουμε XP σε 4 διαφορετικούς τομείς και ξεκλειδώνουμε ανάλογα skills ξοδεύοντας τα. Η ισομετρική απεικόνιση είναι πολύ όμορφη κι έχει φάση η απεικόνιση των διαφορετικών κόσμων - παιχνιδιών. Ευχαριστήθηκα τις 14 ώρες που μου πήρε για να το τελειώσω και με τρίγκαρε να ξεκινήσω δεύτερη φορά το Disco Elysium. Κι αυτή την φορά με το full speech είναι ακόμη πιο έπος! 8/10

Τώρα εκτός από Disco Elysium Final Cut, ασχολούμαι με τα Metro Last Light Redux, Astrologaster, Roguebook και στην χάση και στην φέξη Star Wars: Knights Of The Old Republic.

@Borracho θα ήταν αντίθετος με αυτό το multi-tasking.
Δίνεις τα games σε AI να τα βγάλει και μετά βάζεις εμφύτευμα την τελική εμπειρία; Ή τα τέκνα σου είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μη σου γκρεμίζουν το setup;

To Darkness Within το λάτρεψα ακριβώς για αυτό το σύστημα που συνδυάζει σκέψεις, στοιχεία και αντικείμενα όλα μεταξύ τους - ένα - γύρο - με - απ΄όλα (και η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, φυσικά). Ναι, κάποιοι συνδυασμοί είναι δυσκοίλια απαιτητικοί, αλλά οβερόλ είναι μοναδικό σύστημα σε ένα πολύ παραγνωρισμένο παιχνίδι. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και το δεύτερο game, το οποίο από ό,τι θυμάμαι είναι πιο βατό και ακόμα περισσότερο βυθισμένο στην παράνοια.

@Borracho θα ήταν αντίθετος με αυτό το multi-tasking.
Δίνεις τα games σε AI να τα βγάλει και μετά βάζεις εμφύτευμα την τελική εμπειρία; Ή τα τέκνα σου είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μη σου γκρεμίζουν το setup;

Δεν εχω τέκνα ακόμη και για αυτό προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ πριν μπω στο κλαμπ! Μέρα χωρίς PC gaming ειναι χαμένη μέρα :p
Το έχω και το δεύτερο Darkness Within, θα το δω σίγουρα. Είναι στα priorities.

Έτσι. Αυτά τα σεντονάκια 'Εδώ μωρέ, παίζω αυτά τα ταπεινά εφτά παιχνιδάκια' μετά τα παιδιά τα κοιτάς χαχανίζοντας υστερικά. Σαν θανατοποινίτης που τον ρωτάνε τα όνειρά του για το μέλλον.

Με ρυθμούς νεκρής χελώνας εδώ το Vertigo της Pendulo, το οποίο, αν ξεπεράσεις την λίγο ΑΑ 2007 jank εισαγωγή του, σε ανταμοίβει με μια ατμοσφαιρικότατα βραδυφλεγή διασκευή του ομότιτλου φιλμ του Χίτσκοκ.

Η γυναίκα με τα παιδιά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ στο Disney Dreamlight Valley το οποίο είναι ουσιαστικά το GOAT κάθε μικρού και μεγάλου κοριτσιού εκεί έξω.

Τα βράδια διπλό Χελωνιντζάκα (sic) για ξεχαρμάνιασμα.

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται και το κυριολεκτικά ΕΠΙΚΟ Treasure of Nadia. Πέρα από το απίστευτο γέλιο, λειτουργεί και ως εξαιρετικό κοινωνικό πείραμα για την πορεία του γάμου. Ενώ σαν έφηβος ή νέος θα το έκρυβες, πιθανώς ντροπιασμένος για τις ανωμαλίες που σε διασκεδάζουν, έχοντας στηρίξει δύο παιδιά κι ένα σπιτικό, παίζεις μέρα μεσημέρι με το τσίπουρο δίπλα. Μπαίνει η γυναίκα στο δωμάτιο να σε ρωτήσει κάτι σημαντικό για τη μίζα του αμαξιού.

'Κάτσε μωρό μου, περίμενε, έχει σκηνάρα τώρα, έλα να δεις.'

'ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙΣ;'

'Τί εννοείς πάλι; Αφού ήξερες ότι έτσι ήμουν πριν με παντρευτείς!'

'Καλά, να σου πω, ο μάστορας θέλει 120 ευρώ για ν'αλλάξει το λάστιχο.'

'Ντάξει μάτια μου, θα τα δώκουμε, ΠΩΠΩΠΩ έλα να δεις τί γίνεται εδώ'.

'Έχεις πρόβλημα.'

Ζμούτς, ζμούτς.

Ο ενήλικος βίος είναι μια κόλαση που σε σκοτώνει σε αργή κίνηση, σε κοινή θέα. Και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back