What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Modern Warfare 3 και τα μυαλά στα κάγκελα. Impressive το πως αλλάζει το κριτήριό μας περί "καλών γραφικών" όσο περνάνε τα χρόνια (και προοδεύει η τεχνολογία). Θυμήθηκα τα φοιτητικά χρόνια χτες... α ρε Price, τι μας κάνεις.<br><br>Να δω τώρα που θα βρω άτομο για να κάνω τα coop spec ops για να πάρω τα αντίστοιχα achievements <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Aποφάσισα να ξαναπαίξω το Silent Hill Homecoming αυτή τη φορά στο Hard για να κάνω τα υπόλοιπα achievements. Με το laser pistol ανά χείρας στην ουσία πρόκειται για speedrun  :devil:<br>Tαυτόχρονα έχει πέσει πέσει άγριο κάψιμο στο Witcher 1. 50 ώρες gameplay έφτασα με 2 chapters να απομένουν  :cool:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Tαυτόχρονα έχει πέσει πέσει άγριο κάψιμο στο Witcher 1. 50 ώρες gameplay έφτασα με 2 chapters να απομένουν  :cool:<br></blockquote><br><br>και 25 μουρμούρα  :devil:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος το Medal of Honor.<br><br>Καλούτσικο ήταν όσο κράτησε. Αν και αυτή η απροκάλυπτη προπαγάνδα, παραήταν  :vomit:<br><br>Για τζάμπα, καλά ήταν. Τώρα φεύγει απ&#039; τον σκληρό και δεν ξαναμπαίνει.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
<blockquote><br><blockquote><br>Tαυτόχρονα έχει πέσει πέσει άγριο κάψιμο στο Witcher 1. 50 ώρες gameplay έφτασα με 2 chapters να απομένουν  :cool:<br></blockquote><br><br>και 25 κρεβατομουρμούρα  :devil:<br></blockquote><br><br>*fixed
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Έχει πέσει hardcore λιώσιμο τελευταία στο φοβερό και hardcore UnderRail. Έχει φτιαχτεί με hardcore μεράκι και hardcore αγάπη και αναβλύζει hardcore νοσταλγία σε κάθε hardcore βήμα που κάνεις. Εννοείται ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε hardcore παίχτες, αλλά αν του δώσεις την hardcore προσοχή που αξίζει, μετατρέπει με hardcore ευκολία τον κάθε καζουαλά σαν του λόγου μου σε hardcore παίχτη. Νομίζω ότι τα hardcore παιχτρόνια του φόρουμ σαν τον Γάιο, τοπαρεάκι και τον Excubitor πρέπει να κλαίνε από hardcore χαρά με το παίγνιο.<br><br>Καλύτερη hardcore στιγμή by far, η στιγμή που συναντάς έναν hardcore npc που κινείται σαν hardcore χελώνα απ&#039; τα junks που κουβαλάει και όταν τον ρωτάς γιατί κουβαλάει τόση σαβούρα που δεν θα του χρειαστεί πουθενά, προσπαθεί να σε πείσει ότι ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να σου χρειαστούν hardcore σαπίλες σαν το τελευταίο σάπιο δόντι ενός σκελετού ή το πιο ξέμπαρκο hardcore πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κανείς.<br>Τα hardcore (πλέον) ρισπέκτια μου.  :worshippy:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Έχει πέσει hardcore λιώσιμο τελευταία στο φοβερό και hardcore UnderRail. Έχει φτιαχτεί με hardcore μεράκι και hardcore αγάπη και αναβλύζει hardcore νοσταλγία σε κάθε hardcore βήμα που κάνεις. Εννοείται ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε hardcore παίχτες, αλλά αν του δώσεις την hardcore προσοχή που αξίζει, μετατρέπει με hardcore ευκολία τον κάθε καζουαλά σαν του λόγου μου σε hardcore παίχτη. Νομίζω ότι τα hardcore παιχτρόνια του φόρουμ σαν τον Γάιο, τοπαρεάκι και τον Excubitor πρέπει να κλαίνε από hardcore χαρά με το παίγνιο.<br><br>Καλύτερη hardcore στιγμή by far, η στιγμή που συναντάς έναν hardcore npc που κινείται σαν hardcore χελώνα απ&#039; τα junks που κουβαλάει και όταν τον ρωτάς γιατί κουβαλάει τόση σαβούρα που δεν θα του χρειαστεί πουθενά, προσπαθεί να σε πείσει ότι ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να σου χρειαστούν hardcore σαπίλες σαν το τελευταίο σάπιο δόντι ενός σκελετού ή το πιο ξέμπαρκο hardcore πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κανείς.<br>Τα hardcore (πλέον) ρισπέκτια μου.  :worshippy:<br></blockquote><br><br><img src="http://40.media.tumblr.com/tumblr_lvrd60Z2qH1qibz0jo1_r1_1280.png" alt="tumblr_lvrd60Z2qH1qibz0jo1_r1_1280.png" class="bbcode_img" />
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Μιας και κολλήσαμε όλοι hardcoρίλα....<br><br>Στο humble bundle είδα προσφορά ένα παιχνίδι που λέγεται Bientôt l’été (https://www.humblebundle.com/store/p/bientotlete_storefront)το οποιό παίζεται από 2 παίκτες-lovers. Ποιος είναι ο κατάλληλος reviewer για αυτό το παιχνίδι;;;;!!!    <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> <br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το κειμενο ειναι ολα τα λεφτα. τραγικο απλα. εκτος αν τρολαρουν οι αθρωποι, δεν ξερω.<br><br>η προφανης απαντηση στην ερωτηση σου, ειναι ο μπορατσος. ως λαβερ, ως γαλλομαθης, ως ιντι-να-ναι-κι-οτι-ναναι ρηβιουερ.<br>κι αλλος ενας, αν παιζουν κοοπ. απ το σπιτι του ο καθενας. δεν ξές που μπορει να φτασει η ιντερακτιβιτυ και το ιμέρσο. καλυτερα να φυλας τα ρουχα σου, για να εχεις τουλαχιστον τα μισα (φορεμενα).
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>Νομίζω ότι τα hardcore παιχτρόνια του φόρουμ σαν τον Γάιο, τοπαρεάκι και τον Excubitor πρέπει να κλαίνε από hardcore χαρά με το παίγνιο.</blockquote><br>Μπα το πιο πιθανό είναι πως θα τον απογοήτευσε, αφού ένας από τους δημιουργούς του παιχνιδιού δεν τήρησε τις υποσχέσεις που έδινε ότι το παιχνίδι θα είναι playable στην επίλεκτη κάστα του rpg codex και μόνο.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Έβαλα να δοκιμάσω κι εγώ αυτο το Emily is away. Μιλάμε 3 χρόνια τώρα. Τι θα γίνει? Θα ζμπρώξουμε ποτέ? Αλλιώς, έτσι με βλέπω  :whatever:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
<blockquote><br>Έβαλα να δοκιμάσω κι εγώ αυτο το Emily is away. Μιλάμε 3 χρόνια τώρα. Τι θα γίνει? Θα ζμπρώξουμε ποτέ? Αλλιώς, έτσι με βλέπω  :whatever:<br></blockquote><br><br>You miss the point, young JonIrenicus.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Τερμάτισα το RAGE στο ULTRA NIGHTMARE και έκανα ΟΛΑ τα Single Player Achievements που μπορείς να κάνεις...<br><br>... Εκτός από ένα. Βλέπετε τα ΖΩΑ, το κάναν έτσι ώστε να μην μπορείς να πάρεις το Achievement "Jetpacker" αν το παίξεις στο Ultra Nightmare.<br>Από την άλλη, άμα το παίξεις στο σκέτο Nightmare θα πάρεις το Jetpacker, αλλά θα θες άλλο ένα playthrough για το Ultra Nightmare.<br><br>Τέλος πάντων σε 42 ώρες βγήκαν όλα τα Single Player (35 ώρες για το Ultra Nightmare + όλα τα side quests + achievements) και 3 ώρες για το Jetpacker.<br>Μένουν ακόμα 6 achievements στο Multiplayer.<br><br>Άρχισα να ψιλοπαίζω Left 4 Dead 2 πάλι.<br><br>CS : GO<br>L4D 2<br>Team Fortress 2 <br>Carmageddon : Reincarnation <br>και που και που <br>Resident Evil : Revelations.
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
επαιξα dragon&#039;s dogma για 15 λεπτα εψες. γυρισα σπιτι και εκανα μπανιο κατευθειαν να φυγει η μυρωδια της σβουνιας απο πανω μου. Μιλαμε για πολλη peasantry-λα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Ξανατερμάτισα το Silent Hill Homecoming αυτή τη φορά στο hard. Περίπατος με το lazer pistol. Είδα τα υπόλοιπα 2 τέλη. Παραλίγο να πάω για 100% completion αλλά κάτι μου ξέφυγε από drawings, photos & serums. Κάποτε ίσως το ξαναπαίξω για τα 3 τελευταία achievements. Πάμε γι&#039;άλλα τώρα
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Single player: Batman: Arkham City, Mass Effect 2<br>Co-op: Saints Row IV. Πριν συνεχίσω, να ζητήσω συγγνώμη στον Alucard, που του το πρότεινα. Αν ήξερα τότε τι -πώς να το πω ευγενικά?- ήταν, θα τον απέτρεπα με κάθε τρόπο. Ηλία, σου χρωστάω 5 ευρώ. Στα sales θα στα ξεπληρώσω.<br><br>Ηλίθιο παιχνίδι με τα όλα του. Ειδικά τα side/loyalty quests. Rushάρουμε main quest με τον Havanezo, τουλάχιστον να πούμε πως το τερματίσαμε.<br><br>Δύο χαρακτηριστικά δείγματα side-quest: Πήδα από κυκλική πλατφόρμα σε κυκλική πλατφόρμα. Όσο πιο κοντά στο κέντρο πέσεις, τόσο περισσότερους πόντους θα πάρεις. Γαμάτο ε?<br><br>Παράδειγμα Νο2. Απέναντί σου, έχεις κάτι κύκλους με διαφορετικά χρώματα. Βάλε τις αντίστοιχες μπάλες στους κατάλληλους κυκλους. Διπλά γαμάτο ε?
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ξαναέπιασα το Hero Siege. ΠΡΕΠΕΙ να πάρω τα achievements στο hardcore, είναι όμως από αυτά τα παιχνίδια στα οποία λες "Πω, καλά, τα έχω όλα 1 hit, πάμε λίγο πιο γρήγορα μπας και τελειώσουμε και αυτό το difficulty σήμερα"<br><br> ΜΠΑΜ, ΨΩΦΟΣ ΚΑΚΟΣ, ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ. <br><br>Πάει ο 98lvl χαρακτήρας, νέα τρύπα στο γραφείο, ο ΠΕ γλυτώνει στο τσακ το καρδιακό από τη γκαρίδα τύπου "ΙΣΙΛΝΤΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡ". Ένας χαρακτήρας συναντά τη μαύρη οθόνη, ένας άλλος γεννιέται. Και πάμε πάλι από την αρχή.
 
Top Bottom