What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
To αντιλήφθηκα εντελώς ανάποδα. Πως αυτό που περιγράφεις ήταν η φαντασίωση για το ανύπαρκτο 'happy ending' αλλά πως στην ουσία σκουλήκιασε μια χαρά.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Τέλος λοιπόν το Sleeping Dogs. Αρκετά διασκεδαστικό θα έλεγα με το σύστημα (melee) μάχης να είναι το πιο δυνατό το σημείο. Ωραίες κινήσεις και εκμετάλλευση του περιβάλλοντος για εντυπωσιακά kills. Το πιστολίδι δεν μου άρεσε και τόσο και προσπαθούσα να το αποφύγω όσο μπορούσα. Τα οχήματα, ειδικά οι μηχανές, απολαυστικά αν και το μοντέλο οδήγησης θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερο.

Το σενάριο αρκετά προβλέψιμο και χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές κατά τη γνώμη μου, δεν νομίζω να το θυμάμαι σε λίγο καιρό. Στα θετικά το ότι η πόλη του Hong Kong ήταν αρκετά ζωντανή με κίνηση στους δρόμους τόσο από πεζούς όσο και από ανθρώπους.

Έπαιξα και τα DLCs τα οποία ήταν τελείως εκτός κλίματος με το υπόλοιπο παιχνίδι. Ειδικά το Nigthmare in North Point μου φάνηκε εντελώς γελείο αλλά ας όψονται τα achievements. :p

 

asparagus maritimus

Gelatinous Cube
Joined
May 10, 2018
Messages
51
Ως φόρο τιμής στη σημερινή επέτειο της συμπλήρωσης 100 χρόνων απο τη λήξη του Α Παγκοσμίου (11/11/1918) παίζω το υπέροχο Valiant Hearts: The Great War.

Tην ίδια ώρα κι ενώ περιμένω να ξεκινήσει το επεισόδιο που περιγράφει την ημέρα της ανακωχής απο το τρομερό κανάλι του youtube, The Great War: Day by Day, στο background παίζει το καλύτερο κλείσιμο τηλεοπτικής σειράς ever.

https://www.youtube.com/watch?v=vH3-Gt7mgyM
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,343
Να προσθέσω και το κλασικό πλέον "Historyline 1914 - 1918"



https://www.mobygames.com/game/great-war-1914-1918



11/11/1918 11:00 !!!
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Λόγο αλλαγής δίσκου (ssd) και βαρεμάρας να ξαναρχίζω installs τσέκαρα στα γρήγορα έναν παλιό μηχανικό δίσκο δεκαετίας μπας και έχει τίποτα installed που να τρέχει. Πήρε το μάτι μου το Dawn of War : Dark Crusade, διπλό κλικι στα γρήγορα και δούλευε μια χαρά. Θυμήθηκα γιατί είναι από τα ποιο διασκεδαστικά RTS που έχω παίξει, οι ώρες κυλάν νεράκι και προσπαθώ να κατακτήσω ολάκερο τον Kronus με Tau Empire,  for the Greater Good!

Στο παράλληλο σετάρω τον νέο ssd με τα απαραίτητα (utilities, steam κτλ.) και φυσικά κυλιέμαι στον βούρκο του LoL κάνα βραδάκι (ακόμα, πάει 10ετια ρε σεις!) λόγο παρέας :p
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
11 ώρες στο Age of Decadence (λογικά λίγο πριν τη "μέση", σύμφωνα με τον Hellion), ως πολεμιστής με βαριές πανοπλίες DR, Block και Spear με ασπίδα, μπορώ να πω ότι το μόνο που με "χάλασε" είναι η δυσκολία του να βρεις κάποιους σημαντικούς NPCs. Δε λέω να έχει quest marks, αλλά ας είχε τη δυνατότητα να ρωτάς π.χ.τους "commoners" σχετικά με το "πού ζει ο τάδε".

Οι μάχες όντως δύσκολες στην αρχή, αλλά αφού "ντύθικα" μόνο με τα "bossάκια" δυσκολεύομαι (ακόμα δεν έδειρα τον πρωταθλητή της αρένας)
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Rollcage 3... εμ GRIP θέλω να πω, εντάξει μωρέ, καλό είναι.

#hype#sweet17#metalonmetal#benzeneandburningtire#reviewizimminent

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
XyRHhAQ.jpg


Α ρε γμτ, έβαλα ξανά το New Vegas ως αποτοξίνωση από το έσχως του 76 και το γκεημ συνεχίζει να με καθηλώνει. Κοντεύει να γίνει παιχνίδι 10ετίας και η ατμόσφαιρά του εξακολουθεί να ξεπερνάει σχεδόν τα πάντα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τέλος το Wet Dream Don't Dry. ( Ακόμα και το όνομα του Easter egg είναι το άτιμο. Θυμίζει ένα Ιαπωνικό παιχνίδι όπου σε κάποιες φάσεις παίζεις ξύλο στο ξεκούδουνο με το pet σου , μια ξανθιά γάτα)

Το παίγνιο ήταν απολαυστικότατο από την αρχή μέχρι το τέλος και ομολογώ ότι το είχα φοβηθεί όταν το είχα πρωτοδεί. Τελικά οι φόβοι αποδείχτηκαν αβάσιμοι και το παιχνίδι άξιζε με το παραπάνω. Είναι γεμάτο σάτυρα και Easter Eggs  από σύγχρονα γεγονότα και ταυτόχρονα καταφέρνει να κρατάει ακριβώς το Feeling που είχαν τα παλιά Larry. Ακόμα και οι παρδαλοί γρίφοι όπου αναγκάζεσαι να δοκιμάσεις τα πάντα με τα πάντα για να βρεις την λύση, αν και όπως λέει ο Κυρ Στέφανος, μόλις το κάνεις καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι σου έχει δώσει Hint , απλώς δεν είχε πάει με τίποτα το μυαλό σου.

Το κακό είναι ότι το παιχνίδι δεν έλαβε την αναγνώριση που του αρμόζει και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια των περιπετειών του αγαπητού Larry. Το παράδοξο είναι ότι οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι δεν έπιασε το Feeling των παλιών παιχνιδιών, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά αν ζω σε άλλον κόσμο ή απλώς αυτοί που το γράφουν αυτό πιάνουν για παλιό Larry το Magna Cum . Θα μπορούσαν βέβαια να είναι απλώς άτομα που έγιναν offended , ( δεν είναι και δύσκολο εξάλλου) από την καυστική πένα των δημιουργών. Ότι και να φέρει το μέλλον πάντως, αυτό το studio σίγουρα απέκτησε άλλον έναν φαν.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,536
Συμφωνώ και επαυξάνω.

Όσον αφορά τους άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν έπιασε το feeling των παλιών είτε όντως θεωρούν το Magna Cum Laude σημείο αναφοράς είτε δεν τους άρεσε που δεν συμμετείχε ο Al Lowe.

Πιστεύω ότι αν το παιχνίδι είχε το ιδιο γράψιμο και απλώς έβαζαν την υπογραφή του Al στα credits, τα ίδια άτομα θα το εκθείαζαν για το πόσο καλή πένα έχει ακόμα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,402
Gabriel Knight Remastered! Δεν ήμουν ποτέ adventurάς αν και είχα παίξει ορισμένα κλασικά (Monkey Island, Loom, Larry κλπ.) όμως, όσο περνάνε τα χρόνια και βλέπω ότι τα AAA games δεν με γεμίζουν τόσο, προσπαθώ να επεκτείνω τους ορίζοντες μου και να καλύψω κενά στην ιστορία μου στο gaming. Μέχρι τώρα τα πάω μια χαρά και περνάω καλά, είμαι στην Day 7. Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν, η βαριά southern προφορά του πρωταγωνιστή που οκ, δικαιολογείται από την τοποθεσία και η μουσική επένδυση σε μερικές οθόνες που δεν ταιριάζει με τη μυστηριώδη και σκοτεινή πλοκή.
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
^ Στο πρώτο  Gabriel Knight είχε κάνει φωνητική ερμηνεία του πρωταγωνιστή ο Tim Curry.



Σε άλλα νέα, ως άλλη Κασσάνδρα βρίσκομαι δίπλα και ανάμεσα Αθηναίων και Σπαρτιατών στο Assassin's Greece. Στα παράδοξα του παιχνιδιου βάζω το γεγονός πως πέρασα αρκετή ώρα στην Κεφαλονιά και δεν άκουσα ούτε μια βλαστήμια, αυτό κι αν είναι εναλλακτική πραγματικότητα.



 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,558
Επιτέλους μετά από κανένα δίμηνο που μετά δυσκολιας προλάβαινα να παίζω ΠΣΚ λόγω της δουλειάς, τερμάτισα το Metal Gear Solid 4. Αν και όπως ήταν αναμενόμενο δεν ξεπέρασε το αξεπέραστο κατ'εμε Snake Eater ήταν άκομη άλλο ένα αριστούργημα του Kojima και τό απόλυτο tribute/κλεισιμο της ιστορία των προηγούμενων παιχνιδιών. Το μόνο άλλο παιχνίδι που μου έρχεται στο μυαλό να έπαιξε έτσι μπάλα με το nostalgia factor ήταν το Dark Souls 3, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο καλά όσο το MGS4. Πραγματικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου να πάρω PS3 ένα χρόνο πριν γι'αυτό και το Demon's Souls. Εστω και με καθυστέρηση βέβαια. Και επειδή πωρωθηκα όπως είναι λογικό πιάνω τώρα στο steam κατά σειρά MGSV: Ground Zero και MGSV: The Phantom Pain. Αν έχω χρόνο για αλλαγή παραστάσεων θα παίζω και το Revengeance στα ενδιάμεσα γιατί μετά από αυτά που είδα να κάνει ο Raiden στο MGS4 είναι αδύνατο να μην ασχοληθώ. Ξαναπήρα και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς στο HD πακέτο στις εκπτώσεις του Black Friday οπότε μελλοντικά θα τα ξαναπαίξω όλα, συν το Piece Walker HD το οποίο προηγούμενως είχα δοκιμάσει στο PSP και δεν τη πάλευα με το χειρισμό αφου ως γνωστόν η κονσόλα έχει μόνο ένα αναλογικό. Λογικα θα είναι άλλο πράγμα τώρα, για να δούμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να το παίξω αυτό πριν το 5 βέβαια γιατί συνδέεται απ'οτι ξέρω
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098
@Tσόζεν, η λύση είναι απλή. Πρώτα παίζεις με την χρονολογία που βγήκαν τα παιχνίδια, και μετά ξανά απ' το timeline της ιστορίας.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Μετά απο μακροχρόνια απουσία επέστρεψα ξεκινόνντας με adventure και συγκεκριμένα το deponia
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,041
Έχω κάνει ένα καλό σερί τελευταία τερματίζοντας FFVII, Alpha Protocol, Life is strange, Hollow Knight, Sleeping dogs και τώρα παίζω το The greater good επόμενο μάλλον θα πάει το fear 2 (Max payne 1 και New vegas δεν με έκαναν την χάρη και δεν πολύ είχα την διαθέση να το πολυψάξω για να τα κάνω να τρέξουν απροβλημάτιστα)
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Εχω καεί στο Battlefield V, breakthrough μεχρι λιποθυμίας, κανένας άλλος;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μετά τις ζημιές στον Κύριο Παπιογούρουνο, ελπίζω να ΜΗΝ γυρίσει η μπέτα του Beholder 2 σε φούλ βέρσιον και αναγκαστώ να κάνω κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ από το Legacy of the First Blade DLC της Καγκουρειάδας. Σούπερ-χαϊπντ. Δαρείος, Λιοντάρια, Άθωνας, Πέρσες σκοτεινομουτσουναίοι.

100 ώρες και το κοντέρ γράφει ακόμη, σκληρό και εκτός συναγωνισμού ΓΚΟΤΥ.
 

asparagus maritimus

Gelatinous Cube
Joined
May 10, 2018
Messages
51
Θέλοντας να σβήσω μία μεγάλη κηλίδα από το gaming ιστορικό μου, μόλις αγόρασα κι εγκατέστησα το The Temple of Elemental Evil.

Για να δούμε θα την παλέψει ο κακομαθημένος, πλέον, εαυτός μου με παιχνίδι του 2003; Αλλά γιατί όχι, διάολε! Το παιχνιδι ειναι σε είδος που γουστάρω τρελά και απο την εταιρεία που έχει βγάλει τα δύο απο τα τρία games του προσωπικού μου top-3 (ναι Arcanum και Vampire: The Masquerade για εσας μιλάω και όχι μη διαμαρτύρεστε που στο 1 ειναι τα Commandos).

Aντε να δούμε τι θα δούμε. Αναμένεται ένα άκρως ενδιαφέρον ΣΚ.
 
Top Bottom