Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Aυτές τις μέρες έπιασα το Devil May Cry HD Trilogy γιατί ο Bathory είχε δίκιο για το MGSV, παιχνιδάρα αλλά υπερβολικά μεγάλο και σε κουράζει και δεν βγαίνει μονορούφι, θες διαλλείματα. Είμαι κάπου στα μισά του πρώτου παιχνιδιού. Οh boy ποσο παλούκι ώρες ώρες και πόσο εκνευριστικό που δεν έχει checkpoints και αναγκάζεσαι να πλακωθείς ξανά με κάποια bosses/mini bosses. Από την άλλη τρομερή ατμόσφαιρα και σου βγάζει feeling μεταξύ resident evil & dark souls. Ψήθηκα να ασχοληθώ επιτέλους σοβαρά με αυτά τα παιχνίδια γιατί το dmcv φαίνεται κορυφή. Τόσα χρόνια πως και δεν τα τερμάτισες στο ps2 που είχες θα μου πεις. Εμ μόνο το 3 είχα εκει τα άλλα δεν τα έβρισκα. Δεν μου λέτε έχω το 4 το απλό, αξίζει να πάρω τη special έκδοση όταν με το καλό φτάσω σε αυτό?

Το ψήνω να αρχίσω και final fantasy xv, επιτέλους κατέβηκε μετά από καμιά βδομάδα :p

Κέρδισα τζαμπέ Devil May Cry 5, God Eater 3 και Yakuza Kiwami σε κλήρωση του Fanatical. Στην αρχή δεν έδωσα καν σημασία στο email, ήμουν σίγουρος πως είναι spam, έκανα πέντε μέρες να το ανοίξω. Μετά ήμουν σίγουρος ότι είναι phishing scam και έκανα άλλη μια μέρα να απαντήσω (έπρεπε για να μου στείλουν τα steam keys, σου λέει μην τα δώσουμε σε κάνα bot email).

Τελικά ήταν αλήθεια. Για φαντάσου.

Το Devil May Cry 5 με τρόμαξε με το καλημέρα με κάτι περίεργα "εύκολα" combos που ζητούσε στο tutorial. Μάλλον έχω γεράσει για τέτοια πράγματα, αν και θα του δώσω άλλη μιαν ευκαιρία.

Το Yakuza ακόμα δεν το δοκίμασα.

Το God Eater 3 δεν είχα ιδέα τι είναι, αλλά τελικά μοιάζει με Monster Hunter World με λιγότερο επικό scope - και σύστημα μάχης που αν και κοντράρει τα spectacle fighters για τους μυημένους, τα γερόντια μπορούμε να κάνουμε τη δουλεία μας με πατροπαράδοτο button mashing. Γούστο έχει και με βλέπω να ασχολούμαι παραπάνω από όσο περίμενα.

Είχα παίξει το 1 στο psp μου άρεσε πολύ περισσότερο από το Monster Hunter προσωπικά που δεν μου είχε κάνει κλικ για κάποιο λογο

Βέβαια πλέον το νέο MH το θέλω με χίλια να το παίξω όταν πέσει η τιμή του

[quote quote=512464]Δεν μου λέτε έχω το 4 το απλό, αξίζει να πάρω τη special έκδοση όταν με το καλό φτάσω σε αυτό?[/quote]

Εάν σε ενδιαφέρει να παίξεις με Vergil ή Lady/Trish (οι missions για αυτές σπάνε όπως για Nero/Dante, ο Vergil έχει ολόκληρη την campaign δικιά του). Κατά τα άλλα προσθέτει μία επιπλέον δυσκολία το Legendary Dark Knight που είναι σαν Hard (Son of Sparda) με υψηλότερη πυκνότητα εχθρών και αλλάζει λίγο την οικονομία των red orbs και proud souls. Κατ' εμέ αφού έχεις ήδη την βασική έκδοση καλύτερα να ασχοληθείς με το V παρά να τα σκάσεις ξανά για το 4 εκτός εάν σε ψήνει τόοοοοσο πολύ ο Vergil, αν και κάτι ακούγεται τώρα τελευταία για αυτόν και το 5 μέσα στα επόμενα updates.

Μητσακο, εμεις στον συλλογο καποτε λιωναμε το Friitz. Εκπαιδευτικο και ανταγωνιστικο. Μετα υπαρχουν και σελιδες σαν το icc, chessclub πλεον οπου μπορεις να νιωσεις αποτυχημενος μολις σε περιλαβει το πρωτο ρωσιδακι ?.

Επειδη το ξαναπιασα κι εγω, προτεινω δυο βιβλια για entry level. " σκακι και φαντασια"  & "μια φορα κι εναν καιρο ηταν το σκακι". Παιδικα μεν, αξιολογα και χαβαλεδιαρικα δε. Το δευτερο ειναι σαν παραμυθι, αλλα επειδη η πρωροπορια τα πουλαγε πακετο αξιζε τον κοπο και τα εξοδα.

Στεφανε, ειχα εναν πατρινο μεντορα ονοματι Καραπανος, ο οποιος δυστυχως μας αφησε ενω επαιζε στο καλοκαιρινο τουρνουα της Ικαριας αν θυμαμαι καλα. Μηπως σου θυμιζει τιποτα;

To Fritz δεν είναι δωρεάν με νόμιμα μέσα, κατά τα άλλα είναι η πληρέστερη μηχανή αυτήν τη στιγμή.

Θα πρότεινα επίσης να δεις την τελευταία έκδοση της Chessbase που έχει όλες τις επίσημες παρτιδες που έχουν παιχτεί (Fischer, Botvinikk, Capablanca, Tal και σύγχρονους μετρ κτλ) για να εξετάσεις τις αναλύσεις τους.

Ειχα μεινει στις εποχες που το παιρναμε δωρεαν, εκτος και επαιζε τιποτα με τον ομιλο και δεν θυμαμαι. Καλα και η βιογραφια του Φισερ ειναι φοβερη τωρα που το σκεφτομαι.

Shredder, ανέβασε ό,τι βίντεο θέλεις χωρίς να γράφεις spoilers (ένα απλό "το 2ο βίντεο είναι από το φινάλε του παιχνιδιού", αρκεί), οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει το παιχνίδι ακόμα.

Ξεκινησα devil may cry 5. Περασα την 1 πιστα. Φοβερο μεχρι τωρα! Τρελη βια και πολλη δραση!

Δεν παίζω τίποτα λόγω υποχρεώσεων εκτός από λίγο Shadow of War που ψευτοξεκίνησα.

Μετά την κρυάδα που έφαγα με το Phantom Doctrine (όλη η συζήτηση κάτω από το μερακλίδικο κείμενο του Ναυάρχου), τσίμπησα το Bad Dream: Coma, το οποίο είναι μεν 'μικρό και άσημο', αλλά κερδίζει ατελείωτους πόντους για την αγνή ψυχανωμαλία του. Το 'χουν το σπορ οι Πολωνοί και φαίνεται.

Συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα το απαράδεκτο σύστημα μάχης του Gothic 3!!! Και συνεχίζω την ηρωική αντίσταση μου στο "UFO Aftershock"!

[quote quote=512645]Συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα το απαράδεκτο σύστημα μάχης του Gothic 3!!! [/quote]

Υποθέτω έχεις περάσει αυτό, ε;

https://www.worldofgothic.de/dl/download_478.htm

<blockquote>Υποθέτω έχεις περάσει αυτό, ε;</blockquote>
Εννοείται!! Αλλά έκανα την m@l@ki@, να έχω το Alternative Balancing ενεργοποιημένο, οπότε παρότι είμαι master στα μακριά σπαθιά εξοπλισμένος με ore double hander, είναι απόλυτα ικανό ένα αργοκίνητο ζόμπι, να με τσακίσει έχοντας μόνο ένα σκουπόξυλο!!

Εδώ και λίγες ημέρες έχω ξεκινήσει το Thimbleweed Park.

Δε θα πω τίποτα αλλο, πέρα απο το οτι νιώθω οτι χωροχρονικά έχω μεταφερθεί στο 1988 και βλέπω τον δεκάχρονο εαυτό μου μου στο παιδικό μου δωμάτιο να παίζει με τον Spectrum και τον Amstrad. Το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί η εμπειρία ειναι να μπει η συγχωρεμένη η μάνα μου κρατώντας ενα δισκο με τοστ και φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα.

Πάω να προλάβω να συνεχίσω αυτό το επικό game, γιατι σε λίγο θα μου χτυπησει το θυροτηλεφωνο η παρέα απο τη γειτονιά για να πάμε για μπάλα και φυσοκάλαμα στην αλάνα.

[quote quote=512645]Συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα το απαράδεκτο σύστημα μάχης του Gothic 3!!!
[/quote]

Με τι παίζεις;

Εννοώ χρησιμοποιείς σπαθί + ασπίδα, 2 σπαθιά ή two handed?

Εγω παλι νομιζω πως σε οποιοδηποτε επιπεδο, sword n shield=cheat

<blockquote>Εννοώ χρησιμοποιείς σπαθί + ασπίδα, 2 σπαθιά ή two handed?</blockquote>

Two Handed περισσότερο, και μερικές φορές σπαθί + ασπίδα!! (Master και στα δύο)!! Αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει, περισσότερο Crossbow και Hit &amp; Run τακτικές !!

To Gothic 3 συστημα μαχης θυμαμαι ηταν εντελως broken. Θυμαμαι σπαμαρα το attack και αμα τον επαιρνες το πρωτο hit μπορουσες να σκοτωσεις ολο το χωριο αρκει να μην εσπαγες το attack σου μηδεν νοημα.

[quote quote=512672]Εγω παλι νομιζω πως σε οποιοδηποτε επιπεδο, sword n shield=cheat
[/quote]

Αυτό ισχύει στο risen και οχι στο gothic 3 στο οποίο δεν μπορείς να μπλοκάρεις με την ασπίδα τα χτυπήματα των αντιπάλων... Στο μόνο που χρησιμευει η ασπίδα είναι να ανεβάσει τo armor protection - τι να το κάνεις αν σε ταράξουν στη σφαλιάρα. Το μυστικό είναι να χτυπάς πρώτος.

[quote quote=512690]
<blockquote>Εννοώ χρησιμοποιείς σπαθί + ασπίδα, 2 σπαθιά ή two handed?
Two Handed περισσότερο, και μερικές φορές σπαθί + ασπίδα!! (Master και στα δύο)!! Αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει, περισσότερο Crossbow και Hit &amp; Run τακτικές !!

[/quote]</blockquote>
<blockquote>Κατά τη γνώμη μου τα κάνεις ολα λάθος :lol:</blockquote>
<blockquote>Τα two handed swords δεν αξίζουν γιατί με δαύτα κάνεις πολύ αργές επιθέσεις με αποτέλεσμα να σε χτυπάνε πριν προλάβεις να χτυπήσεις πρώτος. (Μόνο το πανίσχυρο wrath of innos αξίζει απο 2hnded που το βρίσκεις μονο αν ανοίξεις 45  συγκεκριμένα chests.)</blockquote>
<blockquote>Απο την άλλη με το skill master of two blades + 2 καλά 1-handed swords + καμμιά 200αρα endurance μπορείς να κάνεις περίπατο σε οποιοδήποτε orc camp / cave / δάσος και να φύγεις (σχεδόν) ατσαλάκωτος...</blockquote>
<blockquote>Όσο για τα crossbows είναι οτι πιο άχρηστο υπάρχει στο παιχνίδι. Πολύ αργά και πολύ άστοχα.Για εξ αποστάσεως επιθέσεις αξίζουν περισσότερο τα τόξα ή άντε και τα επιθετικά spells. ;-)</blockquote>

Back