Εγώ τα ξαναεπιασα με την σειρά που λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα, με σκοπό κάπου εκεί μέσα να χωρέσω Discovery και Piccard. Έχω δει σχεδόν όλο τον πρώτο κύκλο του Enterprise και μέχρι τώρα πάει πολύ ομαλά. Το καλό που έχει για έναν newcomer, είναι το γεγονός ότι η Tpol εξηγεί στους Ανθρώπους ό,τι νέο πλανήτη ή εξωγήινο πολιτισμό συναντάνε με τέτοιον τρόπο ώστε να μυηθεί παράλληλα στο αχανές σύμπαν και ο νέος θεατής.
Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τρόπος για μία πρώτη θέαση, γιατί δεν θα έχεις την χαρά να πεις σε κάποιο prequel ωωωω κοίτα να δεις τι είχε συμβεί τότε κτλ κτλ, αλλά σίγουρα είναι ο πιο lore friendly. Α κι αν σε ενοχλεί η ποιότητα του Original, αυτό εδώ έχει το καλό ότι βλέπεται άνετα από κάθε άποψη.
Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τρόπος για μία πρώτη θέαση, γιατί δεν θα έχεις την χαρά να πεις σε κάποιο prequel ωωωω κοίτα να δεις τι είχε συμβεί τότε κτλ κτλ, αλλά σίγουρα είναι ο πιο lore friendly. Α κι αν σε ενοχλεί η ποιότητα του Original, αυτό εδώ έχει το καλό ότι βλέπεται άνετα από κάθε άποψη.