Προσωπικα το αφησα οταν περασαν 4-5 λεπτα ακουγοντας τις αταλαντες ερμηνειες των ριχτερ/μαρια. Δεν αντεξα παραπανω
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για τον δεύτερο συμφωνώ, είχε ψωμί, αλλά για τους άλλους 2 γιατί; Λίγο-πολύ η ιστορία τους έκλεισε. Τι άλλο να δείξoυν;την εξελιξη της ιστοριας με τον Hector, τον Isaac και φυσικα τον Trevor
Στις παρεμβάσεις δεν ξέρω αν θα έβαζες και το "αμερικάνικο-μαγκιοκλανόρικο-edgy" γράψιμο το οποίο σε στιγμές στιγμάτιζε και τους προηγούμενους κύκλους (και ήλπιζα να έχει διορθωθεί δηλαδή κάπου ώπα, να έχεις το Richter να ρίχνει κι ένα f-bomb κάθε λίγο λες και παίζει στο The Ozzbournes κουράζει), αλλά το περιλαμβάνω εγώ όπως κα να 'χει. Επίσης ιδέα μου ήταν, ή στις πολύ γρήγορες σκηνές δράσης το animation έμοιαζε πισωγύρισμα; Σαν να έλειπαν καρέ, με αποτέλεσμα να χάνει σε ρευστότητα...Θετικες εντυπωσεις, μελανα σημεια οι γνωστες... "παρεμβασεις" του netflix
Και οι δυο χαρακτηρες εμφανιστηκαν και πρωταγωνιστουν στο παιχνιδι Curse of Darkness και στο αντιστοιχο κωμικ.Για τον δεύτερο συμφωνώ, είχε ψωμί, αλλά για τους άλλους 2 γιατί; Λίγο-πολύ η ιστορία τους έκλεισε. Τι άλλο να δείξoυν;
Πραγματι και ο διαλογος ειναι απο τις κλασικες παρεμβασεις του Netflix, εχει παραδοση αλλωστε. Το σχεδιο αν το συγκρινεις με το τεταρτο κυκλο χανει πολυ. Οντως ειχε και ασχημα σημεια το animation, γενικοτερα παντως δεν με χαλασε, εστω και αν στο τεταρτο κυκλο επισης ηταν ανωτερο.Στις παρεμβάσεις δεν ξέρω αν θα έβαζες και το "αμερικάνικο-μαγκιοκλανόρικο-edgy" γράψιμο το οποίο σε στιγμές στιγμάτιζε και τους προηγούμενους κύκλους (και ήλπιζα να έχει διορθωθεί δηλαδή κάπου ώπα, να έχεις το Richter να ρίχνει κι ένα f-bomb κάθε λίγο λες παίζει στο The Ozzbournes κουράζει), αλλά το περιλαμβάνω εγώ όπως κα να 'χει. Επίσης ιδέα μου ήταν, ή στις πολύ γρήγορες σκηνές δράσεις το animation έμοιαζε πισωγύρισμα; Σαν να έλειπαν καρέ, με αποτέλεσμα να χάνει σε ρευστότητα...
To τελείωσα κι εγώ χτες. Καλό γενικά, αν και σε ποιότητα δε φτάνει τις 2 πρώτες σαιζόν κατά τη γνώμη μου. Setting, ατμόσφαιρα, σχέδιο, πολύ καλά. Ακόμα και η πρωτότυπη ιστορία δε με πείραξε, παρόλο που διάβασα να λένε φανς ότι περίμεναν adaptation του Rondo of Blood. Yeaaah, αυτό δεν πρόκειται να γινόταν καθώς από το teaser ακόμη, σου έδειχναν Γαλλία και γαλλική επανάσταση. Αυτά.
^ Ι think I dowloaded the wrong Castlevania φάση.Στο τεταρτο κυκλο "εκλεισε" με τον Εκτωρα να ειναι το κατοικιδιο του Ισαακ, αφου ειναι αιχμαλωτος, με τον τελευταιο να ειναι κατοικιδιο της Striga και της Morana.
Μπερδεψα τις γραμμες στο πρωτο μερος και εχασα κομματι του κειμενου που ειχα γραψει. Το ξαναπαραθετω λοιπον.^ Ι think I dowloaded the wrong Castlevania φάση.
Σοβαρά, υποθέτω μιλάς για κάτι άλλο, όχι για τη σειρά έτσι; Γιατί λες τέταρτο κύκλο και δεν έγιναν αυτά που περιγράφεις.
Οι τύπισσες έφυγαν προς το ηλιοβασίλεμα να ζήσουν τον έρωτα τους, ο Isaac συγχώρησε το Hector κι όλα καλά. Ούτε κατοικίδια, ούτε αιχμάλωτοι.
Κατά τ' άλλα, όπως και η προηγούμενη σειρά (παρόλο που υποτίθεται ξεκίνησε με βάση το Dracula's Curse), έτσι και το Nocturne ένα mix&match (ή mishmash, αναλόγως οπτικής) προσώπων και σκηνικών από διάφορα Castlevania είναι.
Το τελευταίο επεισόδιο εννοείς; Ήταν σουπερ, αλλά δεν ένιωσα ότι δεν είχε χτίσει αρκετά η σειρά μέχρι αυτό. Δηλαδή όλη η σεζόν μου φάνηκε κάπως σούπα, έλειπε το απαραίτητο buildup για να σου σκάσει στα μούτρα το τελευταίο επεισόδιο πιο δυνατά.Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το τελευταίο wheel of Time. Επικούρα μεγάλη
Για πρώτη φορά δεν έγραψες ότι η Rosamunde Pike ειναι σαν όρθιο τηλεγραφόξυλο. Αρχισε να λιώνει η παγωμένη καρδιά του νίτρου?Το τελευταίο επεισόδιο εννοείς; Ήταν σουπερ, αλλά δεν ένιωσα ότι δεν είχε χτίσει αρκετά η σειρά μέχρι αυτό. Δηλαδή όλη η σεζόν μου φάνηκε κάπως σούπα, έλειπε το απαραίτητο buildup για να σου σκάσει στα μούτρα το τελευταίο επεισόδιο πιο δυνατά.