Torment: Tides of Numenera

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βλέπω drama στα σχόλια και προπηλακισμούς και κανείς δεν μου μιλάει ρε Βαλάντη. ΒΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. :'(
 
Εφτασε και στο 4chan το ragequit lol<br><br>http://boards.4chan.org/v/thread/368889732<br><br>(μετα απο ενα σημειο (χρονικο ή αμα γεμισει με replies) τα thread στο 4chan εξαφανιζονται btw, αν δεν βγαζει κατι μετα απο μερικες ωρες.. )
 
<blockquote>>The lowest metacritic review from a noname website.</blockquote><br><br><img src="http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/010/809/happy-oh-stop-it-you.jpg" alt="happy-oh-stop-it-you.jpg" class="bbcode_img" />
 
"You are far more likely to find honest opinions from people who have actually played older games on these "noname" websites." <br><br><img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" /> η αξία του rq επιτελούς αναγνωρίζετε παγκοσμίως.
 
^Από ότι φαίνεται κοστολογούμαστε στις 2 ρούπιες Ζανζιβάρης. :silly:
 
πάντως καλή ιδέα με τα παράλληλα αγγλικά review και νομίζω θα πρέπει να την προχωρήσετε για να απευθύνεστε και σε ποιο διεθνή κοινό.
 
Το έχω δει και σε αλλο ένα review τουλάχιστον και όντως είναι απο τις καλές ιδέες.
 
<blockquote><br>πάντως καλή ιδέα με τα παράλληλα αγγλικά review και νομίζω θα πρέπει να την προχωρήσετε για να απευθύνεστε και σε ποιο διεθνή κοινό.<br></blockquote><br><br>Η πολύ πρόσφατη εμπειρία έδειξε πως το διεθνές κοινό δεν είναι έτοιμο για πολλές  δόσεις από noname, ημιχαρντκορποιημένο και ημιθανές rq, άσε μη γίνει κάνα GRexit από τον πλανήτη λόγω μποράτσου.
 
παιδια,εγω παντως δεν θα επαιρνα στα σοβαρα τις αποψεις καποιου που δεν του αρεσε το χαλφ λαιφ,τζαστ σειινγκ.
 
Still a better RPG than Numenera, Γάιο <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Και με κάθε σοβαρότητα και πέρα από τις τρολιές και τα in-jokes μας, δεν είναι κακό το Half Life 2. Απλώς το βρήκα αφόρητα generic sci-fi και δίχως ψυχή. Σαν να συμμετείχα σε σειρά για 15χρονα. Σημειώνω πως ΔΕΝ το έπαιξα τον καιρό της κυκλοφορίας του αλλά πολύ αργότερα και έχοντας περάσει από Bioshock και αυτό ίσως παίζει ρόλο στην εκτίμησή μου. To Episode 2 ήταν το νοστιμότερο της σειράς, αλλά ναι, είμαι σταθερός στην άποψή μου πως δεν έγινε τίποτε και εκεί.<br><br>Να τερματίσετε το παιχνίδι οι γενναίοι που είχατε παίξει το Planescape: Torment και στηρίξατε το Kickstarter και να έρθετε να τα ξαναπούμε.
 
<blockquote>>Στέφανος Κουτσούkος<br>PROSTAGMA</blockquote><br>Ένας από σας το έγραψε αυτό, έτσι δεν είναι?
 
Ακόμα διατηρώ τις ελπίδες μου πως ο Στέφανος απλά ξέχασε την ένεση ντοπαμίνης που έκανε πριν παίξει το Dear Esther.<br><br>Αλλά, πρώτη-πρώτη επιλογή του παιχνιδιού.<br><br>1. Choose the clever one.<br>2. Choose the intelligent one.<br>3. Choose the smart one.<br>4. Don&#039;t choose.<br><br>Αρχίζουν και με ζώνουν τα φίδια  :&#039;( :&#039;( :&#039;(.
 
Γκού όταν το τελειώσεις (αν αντέξεις, αν δεν ήταν το ρηβιού στη μέση, θα το είχα παρατήσει), σε περιμένω να κλάψουμε πικρά μαζί.
 
είμαι κλεισμένος απο games για τώρα οπότε μέχρι να το πιάσω αυτο στα χερια μου οταν χρειαστώ χαρτομάντιλα για να κλάψω θα εχετε ξεχάσει την ύπαρξη του.
 
μπορατσο μολογα τωρα,τι παιχτηκε με τον φαργκο και δεν πηρες την προμο σακουλα με τα ντοριτος και τα μαουνταιν ντιου?δεν τον αποκαλεσες σερ φαργκο απλα σκετο φαργκο?<br>ειπες τιποτα κακο για τις κονσολες?πες μας τι εγινε μηπως και μπορεσουμε να αποκαταστησουμε τις σχεσεις σας οσο ακομα η inxile δεν βαρεσει χρεωκοπια και ο φαργκο κανει μια γαλλικη εξοδο με μουστακι.
 
Τα χαλάσαμε για δυο μποτίλιες Βέβ Κλικό και κάτι φίνα κομενάκια στο Λαγονήσι. Αυτά έχει η ζωή Γάιε. Λίβ εντ λέρν.
 
Λοιπόν.<br><br>Μόλις άκουσα ένα πολύ ενδιαφέρον επιχείρημα και μια έκφραση που μου άρεσε.<br><br><i>"Ρε συ, νομίζω ότι όλοι αυτοί που επαινούν και δίνουν 90άρια, έχουν πάθει λίγο Αστακό".</i><br><br>Δεν συμφωνώ 100%, γιατί ο Αστακός (η αρχή του έστω) μου άρεσε. Θα μπορούσε να είναι ένα short, όχι μεγάλου μήκους.<br>Αλλά μου άρεσε ο παραλληλισμός. Νομίζω ότι επικρατεί ένα κλίμα ψευτοκουλτούρας και δηθενισμού που μας τυφλώνει λίγο την κρίση και δεν μας αφήνει να δούμε καθαρά κάποια πράγματα. Εϊναι ανησυχητικό το φαινόμενο και θα περίμενα από κάποια ψαγμένα MME να μην την πατήσουν. Όπως έγραψε και ο Μαλαντρόιντ πιο πάνω, περιμέναμε κάποια γραφικά ΜΜΕ να γράψουν σαχλαμαρες, αλλά μερικά 90αρια από πιο ψαγμένα outlets είναι περίεργα. <br><br>Είναι λίγο λογικό λοιπόν κάποιοι να έχουν <b>πάθει </b>Αστακό. Γιατί βλέπω τα διάφορα Steam reviews και είναι όλοι "πω πω, πολύ φιλοσοφημένο, βαθύ νόημα, χουμ χουμ" και με played time, 1, 2, 3 ώρες.<b> Much philosophy, wow. </b>Αν έχεις πράγματα να αποδείξεις στην κοινή γνώμη, είναι εύκολο να <i>προβάλεις </i>έτσι πράγματα. Ανθρώπινο είναι, δεν καταδικάζουμε τους συνανθρώπους μας.<br><br>Το θέμα όμως (και για αυτό αναλωνόμαστε) ότι υπάρχει και το θέμα των χρημάτων, της συνειδητοποίησης των καταναλωτών, της προστασίας των ****μένων 30-40-50 ευρώ που θα δώσει και που θα αναγκαστεί μετά να δικαιολογήσει στον εαυτό και στους γύρω του, ότι όχι, <u>δεν πήγαν χαμένα.</u><br><br>Είπαμε όμως, η πρώτη περιοχή, το πρώτο 10ωρο είναι σούπερ στρωμένο και όχι ενδεικτικό. <br><br>Νομίζω ότι ΠΟΛΥΣ κόσμος δεν έχει παίξει και δεν θα παίξει περισσότερο από 10, 15 ώρες. Όσοι το κάνουν, θα δουν ότι το παιχνίδι δεν είναι κλάσης 90%.<br>Παίξτε το και δείτε το, δεν χανόμαστε. Αλλά να έχετε το θάρρος και όχι το πείσμα μετά για να το κρίνετε νηφάλια.<br><br>Επίσης είπαμε ότι το παιχνίδι δεν είναι και για πέταμα. Είναι απλά ΟΚ (σίγουρα απογοητευτικό ως πρότζεκτ 5 εκατομυρίων και με τόσες προσδοκίες). <br><br>Τες πα μην σας πρήζω κι άλλο- έχει και μεγάλο φορτίο σήμερα ο σέρβερ του ΡΚ  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <span class="bbcode_spoiler">Η προσωπική μου άποψη αναλυτικότερα είναι αναρτημένη αλλού, δεν θα τη διαφημίσω- όποιος θέλει ας στείλει ΠΜ.</span><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
 
Δεν είμαστε μόνοι πάντως. Και ένα γαλλικό σαιτ ονόματι gamekult (ωραίο όνομα) του έδωσε 6/10.<br><br>http://www.gamekult.com/jeux/test-torment-tides-of-numenera-SU3050117574t.html#pc<br><br>Σύμφωνα με το google translate, τα θετικά αρνητικά είναι:<br><br>+well written<br>+The Ninth World and its mysterious aura<br>+Quests, NPCs and stories of the first hub<br>+The story and the themes addressed<br>+Discover Numenéras<br>+solid art direction<br>+What a treat in roleplay<br>+Very good VF (τι να εννοούν με VF στα γαλλικά?)<br>+Mark Morgan soundscapes (τον ambient ήχο εννοούν λογικά)<br><br><br>-Structured content funnel (είναι γραμμικότατο δηλαδή)<br>-anecdotal fight<br>-unbalanced skills<br>-Crises and RSS (?) are just gimmicks<br>-Lack of finishing and visible cuts<br>-Short for a kind of accustomed<br>-some bugs<br><br>Επιβεβαιώνουν δηλαδή πως η πρώτη περιοχή είναι από τα καλύτερα σημεία, άρα 1000% πολλά από τα θετικά ρηβιούζ είναι απλά playthroughs της πρώτης περιοχής, ίσως και κατά την διάρκεια της beta.
 
http://www.dsogaming.com/special/reviews/dsogaming-torment-tides-of-numenera-review/" class="bbcode_url">Άλλο ένα ενδιαφέρον review που βρήκα στο DSOGaming. :pcmr:
 
Με πρόλαβε ο Γεράνιος. Ο Χρήστος παιδιά, έχει γράψει ένα εξαιρετικό από κάθε άποψη ρηβιού (που θα έπρεπε, ω πόσο θα έπρεπε να έχει βαθμό) στο Dark Side of Gaming, το οποίο νηφάλια, μετρημένα και ανδροπρεπώς κρίνει το Numenera για την απογοήτευση που και είναι.
 
Back
Top