What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Torment: Tides of Numenera

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Όσοι προλαβαίνετε, ακυρώνετε κολλέκτορες/pre-orders. <br><br>Ήρθε και το διαφημιστικό email του GoG για το αυριανό λανσάρισμα του...παιχνιδιού και διάβαζα τα "features" κουνώντας το κεφάλι μου. Συντονίζεσθε άπαντες στο RQ αύριο στις 10 το πρωϊ, απ΄όπου θα ξεκινήσει τεράστιο τζάτζαλο. Θα μας ειδείτε πρώτες μούρες στα Καβούρια <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,515
<blockquote><br>Όσοι προλαβαίνετε, ακυρώνετε κολλέκτορες/pre-orders. <br><br>Ήρθε και το διαφημιστικό email του GoG για το αυριανό λανσάρισμα του...παιχνιδιού και διάβαζα τα "features" κουνώντας το κεφάλι μου. Συντονίζεσθε άπαντες στο RQ αύριο στις 10 το πρωϊ, απ΄όπου θα ξεκινήσει τεράστιο τζάτζαλο. Θα μας ειδείτε πρώτες μούρες στα Καβούρια <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>WTF!<br>Τόσο χάλια?
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
797
Ωχ ρε παιδιά, τι συνέβη; τόσο μάπα;;; <br>10 το πρωί ε; θα είμαι παρόν  :salute:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,945
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠ ΤΗ BETHESDA ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΙΕΣ ΤΟ ΦΑΛΑΟΥΤ 4
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,782
Θέλω, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω. Γενικά δεν παρακολουθώ τι έχει παιχτεί ακριβώς, αλλά κατά βάθος είμαι μπαχαλακιας.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Χαίρομαι για την πάσα &#039;Πιτάφγιο. Δεν ξέρω αν θεωρείται spoiler, αλλά το FPS με στοιχεία progression Fallout 4, είναι περισσότερο RPG από ένα συγκεκριμένο τίτλο που έχει εμπάργκο ως αύριο το πρωϊ. Το ίδιο και το Assassin&#039;s Creed: Syndicate. Και απείρως διασκεδαστικότερα παιχνίδια αμφότερα. Δεν μπορεί κανείς σας να διανοηθεί τις διαστάσεις του χουνεριού.
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,702
Η συντακτική ομάδα του RQ μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί αδέρφια, για έξτρα ιμέρσιο. Μη μασάτε, το Έπος είναι προ των πυλών, και το 94% δεδομένο.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Dum spiro spero.</span>
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,479
Όσοι ήσασταν backers, σας ήρθε ποτέ email που να σας ρωτάει αν το θέλετε σε Steam ή GOG;<br>Κατά τύχη ανακάλυψα ότι μπορούσα να επιλέξω αφού μπήκα και είδα το pledge στο λογαριασμό μου, στο επίσημο site του Numenera (ούτε που θυμόμουν ότι είχα γραφτεί). Όλες οι εταιρίες που είχα στηρίξει στο crowdfunding με είχαν ενημερώσει 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον πριν το release των παιχνιδιών τους. <br>Τι στο καλό ρε inXile;
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Αν τώρα ρε παιδί μου έχω ένα φίλο και αυτός ο φίλος ας πούμε κάποτε πούλαγε λεμονάδα καλή και είχε καλό όνομα στην πιάτσα, είναι λογικό να συμφωνήσω να τον στηρίξω όταν μου ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει να πουλά χυμό μάνγκο. Κι ας μην έχει μανγκόδεντρα στον Ασπρόπυργο. Και τον στηρίζω με, έτσι τυχαία, ένα νούμερο λέω τώρα, τεσσεράμιση εκατομμύρια. Και θυμάται τελευταία στιγμή πως δεν έχει μάνγκο στον Ασπρόπυργο. Ε, επειδή είμαστε φίλοι από παλιά, μου παίρνει μια Αμίτα από το περίπτερο, την πετάει από το παράθυρο στην κουζίνα μου γιατί κωλώνει να με κοιτάξει στα μάτια και την κάνει για Περού. Λογικός ο φίλος, έχει επίγνωση της κατάστασης και ένστικτο επιβίωσης. Η Αμίτα όμως, τελευταία που κοίταξα, 1.20Ε έχει στο περίπτερο και την έπαιρνα και μόνος μου βρε αδερφέ. Τί συνέβη πραγματικά;<br><br>Α) Ο φίλος μου ήταν εξαρχής απατεώνας καριέρας και με κοροϊδεψε σκληρά και καλά να πάθω<br>Β) Ο φίλος μου χτύπησε στο κεφάλι και θεωρεί πως η περιπτερίσια Αμίτα έχει την ίδια αξία με το φυσικό χυμό εξωτικού φρούτου που υποσχέθηκε<br>Γ) Καλά έπινα λεμονάδα, αλλά ήταν μεγαλομανής και είπε να με ξεσηκώσει και ξαφνικά με ντρέπεται.<br><br>Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν σε οκτώ και ψιλά ώρες. Όσο προλαβαίνετε, ακυρώνετε, για καλό είναι.
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 22, 2013
Messages
284
Μ&#039; έχεις τρελάνει Στέφανε. Τόσα σκαμπανεβάσματα συναισθηματικά εδώ στα ξένα που είμαι, δεν έχω ξαναματαφάει. Θα εξηγηθώ πάραυτα. Μηχάνημα καβουρδιστήρι μου κρατά συντροφιά όποτε βρίσκω χρόνο και τσουπ ο Στέφανος κάθε φορα παίζει αυτό που περιμένω διακαώς. Γιατίίίίίί..... Μ&#039; έχει πιάσει τέτοια ζήλια σαν παιδάκι του δημοτικού που βλέπω τους συμμαθητές μου να παίρνουν απ&#039;το κυλικείο όλα τα καλά και γω να είμαι με την αηδία από το σπίτι χωρίς φράγκο. Και ξαφνικά μπαμ. Γράφεις πως δεν μας τα λέει καλά ο Brian. Μπα λέω πλάκα κάνει. Δεν μπορεί να όμως. Να αστειεύεται με τέτοια πράγματα. Και μετά γίνεται όλο και πιο σίγουρο και νιώθω σαν πατημένη αμίτα.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,515
Damn shame!  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τη δόξα πολλοί εμίσησαν. Το χρήμα ουδείς...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,547
Πάντως όπου και να κοιτάξεις, praise βλέπεις να του ρίχνουν. Δεν ξερω τι έκανε με τα stretch goals, αλλά το παιχνίδι ως παιχνίδι δεν φαίνεται και για τόσο πατάτα παντως. Το αντίθετο θα έλεγα.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,870
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/torment-tides-of-numenera-release-thread.102141/page-216#post-4989300" class="bbcode_url">To Codex πάντως εγκρίνει Ragequit.gr. <br><br>Γίναμε και επίσημα οι ψωροελιτιστές που τόσο καιρό μας κατηγορούσαν ότι ήμαστε. :pcmr:<br><br>Διαβάζω διάφορα, αλλά πλέον ίσως να μην μπω στο Pillars που το αυγατεύω <strike>χρόνια</strike> καιρό για να δω τι είναι ακριβώς αυτό το Numenera.
 
Top Bottom