Sugamoto Panagia
Lich

στο night of the long fangs εχεις στο τελος 2 επιλογες. η μια επιλογη ειναιθα πήρα την άλλη
πες μου ποιο quest είναι να πάω να το τσεκάρω
να σωσεις την Syanna
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!στο night of the long fangs εχεις στο τελος 2 επιλογες. η μια επιλογη ειναιθα πήρα την άλλη
πες μου ποιο quest είναι να πάω να το τσεκάρω
Εγώ περιμένω την μέρα που δεν θα είμαι σίγουρος εάν το έχω παίξει. Τότε θα έχει έρθει η ώρα για νέο playthrough!Ναι, ΝΑ ΞΑΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΙΤΣΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ! Θυμάμαι εκείνα τα ποστς και θέλω να πιάσω το ουίσκι.
Σε μπορατσιστα αλλά συμφωνώ μαζί σουΝαι η αλήθεια είναι ότι η όλη φάση με το gear έχει αρχίσει να γίνεται λίγο υπερβολικό, ή τουλάχιστον εμένα έχει αρχίσει να με ενοχλεί.
Σαφώς παλιότερα δεν με ένοιαζε και πολύ που άλλαζα τα items κάθε τρεις και λίγο αλλά καθώς μεγαλώνω και μπαίνω περισσότερο στα μονοπάτια του fantasy και στα βιβλία γύρω μου, ε... κάπως φαίνεται παράξενο να αλλάζουν σαν τα βρακιά gear, χάνει την μοναδικότητά του.
Να τα εχεις μεταφερει απο τα δυο πρωτα παιχνιδια στο τριτο, σωστα. Πχ το Raven Armor μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο, φυσικα υπαρχουν πολυ περισσοτερα.να ξεκινας με αυτα?
το σπαθι που σου δινει η κυρα της λιμνης στο 1 το βρισκεις παλι απο την κυρα στο blood and wine.
περισοτερο θα με ενδιεφερε οι επιλογες που εκανες στα διαφορα quests να μεταφερονται απο παιχνιδι σε παιχνιδι.
Καταλαβαινω τι θες να πεις και σεβαστο, ωστοσο εδω μιλαμε για παιχνιδι και οχι για βιβλιο η σειρα, οποτε αφου εχουμε την επιλογη να τροποποιησουμε περιστατικα και αντικειμενα, γιατι οχι;Νομίζω το κάνει ήδη αυτό με τις επιλογές, αν και δε μου έτυχε να τα παίξω ποτέ back-2-back για να το επιβεβαιώσω, αλλά ξέρω ότι αν π.χ. δε σκοτώσεις στο 2 τον Letho τον ξανασυναντάς στο 3.
Τώρα για το gear, ε δε πολυσυμφωνώ γενικά με το mechanic αυτό, του να αλλάζει σπαθιά και πανοπλίες κάθε τρεις και λίγο. O Geralt είναι, και έχει συγκεκριμένα σπαθιά και ντύσιμο. Ναι ΟΚ και εγώ στο 3 τον έντυσα με "γάτα" γιατί βόλευε στο build μου, αλλά δε θα με πείραζε αν στο κομμάτι του gear το 2 και 3 έμοιαζαν περισσότερο με το 1ο γκέμι, που έπαιρνες πολύ λίγα και μετρημένα upgrades.